Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@martinka9270 Moja tak teba aj princeznej držím palčeky nech ste v poriadku a malú -veľkú bojovníčku máš čím skôr pri sebe.potom ju vybozkávaj aj za mňa slniečko zlaté.
Kočkyyyyyyy tak ja som už aj doma stretla som primára poradňa bola na chodbe 😨 s tým ,že so mňa spravil debila 😠 😠 ,že kto to kedy videl prísť na vyvolanie v 41 tt .zvozil ma aj za môjho gyn. a zajtra mám prísť na monitor srdiečka a k nemu že to pozrie.a ked sa nič nebude diať tak že sa bude vyvolávať až 42 tt .tak sila idem si teraz pospať lebo už cítim to ranné vstávanie 😀 😀 😀
@nina4 joj kocurisko sa ivky boji, 😀 aspon zatial drzi si tak metrový odstup od nej. Ale vacsinou sa zdrzuje v inej izbe nez sme my. jedine v noci naberie odvahu a "strazi" ivku zalezie pod jej postielku a tam spi. Asi sa pytam aj neskoro, ale ako dopadla poradna? Hádam je uz adamko na svete a uz sa cela rodinka vytesujete 😉
Ja som bola dnes na urade prace zaniest jeden papier a dostala som dalsich "tristo"... A zajtra ideme s ivkou na sono a k detskej sa odvazit. No tak som zvedava co nam povedia.
@adus06 Ďakujeme krásne 🙂
@zizu38 Ďakujeme veľmi pekne 🙂
@nina4 Ďakujeme veľmi pekne a jasne vybozkávam aj Vy sa držte nech to máte čím skôr za sebou 🙂
@martinka9270 gratulujem a zelam vela zdravicka a stasticka
caute zeny🙂 tak sme konecne doma z porodnice. Mala Zuzka sa narodila 19.7. o 8.10hod. Miery mame 48 cm a 3160 g. Do nemocky sme dosli 18teho rano okolo 8hod s odtecenou plodovou vodou. Ale rodila som az o 24 hodin. To cakanie bolo priserne, ked vsetky okolo mna rodili. A tie niekolkohodinove priserne kontrakcie tiez. Nastastie EPI zabrala uzasne a porod vobec nebolel, rovnako ani sitie. Len teraz to uz pekne boli... Ale vydrzim, mala je uzasna. Stoji to za vsetko 🙂 Aj s havinom sa snad casom zzijeme, len dnesok je este narocny. Baby, moja rada na zaver-vyspite sa, kym sa to da 😀 Ja som spala za posledne dni tak mozno 10 hodin dokopy...
@zuzkaamato gratulujem a prajem vela zdravicka a stasticka
@cerealka ďakujem veľmi pekne 🙂
@zuzkaamato Zuzka srdečne Ti gratulujem 🙂 prajem Ti dobre mliečko, veľa zdravička a hlavne veľa síl 🙂
@zuzkaamato gratulujeem🙂
@martinka9270 aj my sa pripájame ku gratulácii
@zuzkaamato gratulujemeeee
@zuzkaamato tak ani ty si to nestihla na moje narodky, som myslela, že aspon ty mi urobis radost 😀 no co už... hlavne vela zdravicka vam prajem a gratulujem 🙂
@zizu38 Ahojky tak ja som bola dnes na príme a primár ma z chodby vrátil domov s tým že kto to kedy videl v 41 tt vyvolávať pôrod tak som zvedavá čo si zas zajtra na mňa vymyslí 😠 😖 😖 .Dnes som stihla ešte okná umyť ,že ked už som doma nech som užitočná 😀 😀 😀 .a dali sme si večernú dlhú prechádzku.ale drobček určite čaká aby sa narodil na Annu a bude to najkrajší meninový darček pre moju maminu 🙂 🙂 .Tak kocúr rýchlo pochopil kde je jho miesto a že už má dve gazdiné 😀 😀
ahojte dievčence, tak konečne som sa dostala na net 😀 MAROŠKO sa nám narodil
16.7.2012 o 10,55 hod vážil 3740g meral 50cm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dakujem že ste mi držali palčeky, išlo to super, už sme domka od piatku obeda, no vždy plný dom ludí tak som sem ani nestihala prist, neviem čo sa tu udialo, ale všetkým mamičkám ktorým sa narodili bábatká gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂
@zuzkaamato gratulujem k Zuzke, nech ste zdraveeee, tesim sa, ze si to tak zvladla 🙂 a drzim palce pri zoznamovani s hafanom 😉
@papuka gratulujeeeem, prajem vela krasnych spolocnych chvil s Tvojimi chlapmi 😉
@adus06 Ďakujeme 🙂
@zizu38 ďakujeme 🙂
@marakoli ďakujeme 🙂
@nina4 adamko bude asi riadne tvrdohlavý 😀 ja som 2x vyvešala pradlo a uz som utekala do porodnice 😀 A ty ešte okna umyvasa a nic. Som zvedava co ti povie dnes primar. ale hadam sa adamko umudri a prekvapi vas vsetkych.
My sme akurat papkali a teraz si spokojne mékame 😀 😀 . sa smejeme s manzelom ze sme asi pocas tehotenstva casto chodili do parku krmit kozy, lebo ivka meka jedna radost 😀
@zuzkaamato gratulujeme
dievčence dakujem vam velmi pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte babule. dakujeme aj my za gratulacie.. nestiham vas citat, ale graulujem aj ja ku vsetkym julovciatkam...
@zuzkaamato akoze nas nestihas citat? co mas vela roboty? 😀 😀 😀 srandujeeem, nam sa dobre hovori co nas to este len caka, mame vela volneho casu, ale teda v dobrom zavidim, ze mas uz Zuzku pri sebe 😉

@martinka9270
gratulujeme a prajeme veľa zdravíčka🙂