Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato gratulujem
@nina4 Tak to máte fajn vo vašej pôrodnici - že to nechajú na bábo, kedy sa rozhodne prísť.
U nás v Žiline je povinnosť prísť na druhý deň po termíne a hneď aj vyvolávajú, ako na páse. Veľmi sa mi to nepáči - ale čo sa im budem pliesť do remesla, že? My chceme tiež Adamka, no nejako sa mu nechce. Dnes som bola na poslednej poradni a som zatvorená na desať zámkov. Ešte sa ma doki spýtal, či tam dole tomu má trošku pomôcť a ja že hej, a potom povedal, že to nepôjde, lebo to je ešte riadne tuhé a veľmi by to bolelo... Baby poraďte niečo na rozbehnutie pôrodu.
Všetkým čerstvým mamičkám gratulujem.
tak babule uz aj my sme doma Vladko Filipko sa narodil 20.7.2012 o 18:40
@evening_star moja ak sa malému nechce tak nepomôže asi nič 😀 😀 😀 my praktizujeme romantikuš teplý kúpeľ dlhé vychádzky včera som ešte aj okná umyla v záhrade som pomaly ako krtko a Adamko nič mám skôr pocit ,že jemu to skôr prospieva 🙂 🙂 🙂 ja somtiež ešte minulý piatok bola zatvorená mne povedal že na 4 pôrod je to tam ako zabetonované 😝 😀 no a dnes som bola v poradni u primára no a ten ,že už sme otvorený no krčok je dlhý a tuhý takže to nemá zmysel siliť a v piatok idem znova a ak do vtedy nič tak v nedeľu alebo pondelok sa ide do nem. ležať .Tak ti budem držať palčeky nech aj ten váš Adamko nieje taký tvrdohlavý a nenechá vás tak dlho čakať 🙂 .
@zizu38 Ahoj moja -tak Ivka sa takto inšpirovala kozičkami 🙂 🙂 ale musí byť zlatunká ked tak spustí .No ja som dnes bola v poradni a už som aspoň otvorená no krčok je vraj ešte dlhý a tvrdý ale že to sa môže zmeniť aj v priebehu pol hodiny ...tak dnes sme si dali zas 2 hodinovú prechádzku a nič ale aspoň som unavená ako kôň a budem dobre spať ked už inšie nie 😝 😀 😀 No a ak do piatku nič tak v nedeľu alebo pondelok idem do nem...Jáj a aký bol pán primár dnes milý som ho skoro nepoznala ešte aj manžel ostal pozerať .
@zuzanka410 gratulujem a zelam vela zdravicka a stasticka
ach zienky ja som od vcra v nemocnici termin mam až v nedelu ale lezim z diagnozou preeklampsia, vobec sa mi tu nechce byt vsetko je fajn až na to, že som opuchnuta a mam male stopy bielkovin v moci inak vsetko ok, tlak sa mi zatial zmenil z nizkeho na normalny, je to tu hrozne. 😢 chcem ist domov
@zuzkaamato aj my Vám prajeme všetko dobré držte sa 🙂
ahojte baby,uz to mam za sebou narodil sa mi maly robko 21,7 o 13,45 a vazil 4000g a meral 52 cm....a uz sme aj domka🙂
ahojte babulky. Tak aj mi sme dnes prisli domou😀. Mame krasne dievcatko Lilianku narodiĺa sa 21.7. o 00:25 hod. Datum vysiel narodila sa na mm narodeniny😀.
Dlho som tu nebola tak vsetkym mamickam GRATULUJEM ktore uz maju svoje babatka v naruci a VELA ZDRAVIA A VELA RADOSTI S DETICIEK 😀😀
@zuzanka410 ahoj tak gratulujem😀 aj mi uz sme doma nase dievcatko sa narodiĺa 21.7 o 00:25hod no pockala si na mm narodeniny😀😀
dakujem vsetkym...
gratulujem zienky 🙂 aj ja to už chcem mat za sebou, už len 3 dni do terminu porodu, vcera mi asi zatka odisla ttak zlta s primesou krvy a stale mam taky hnedozlty vytok, pani doktorka ma vysetrila a povedala, že este jeden centimeter mi chyba aby sa uvolnil ten 2cm capik ☹ aj brusko mi prestalo tvrdnut od vcera iba pobolieva sem tam. ako to je s tou zatkou :/ spusti sa už nieco?
@zuzanka410 gratulujeeeem, vela krasnych spolocnych chvil prajem a nech malinky robi radost 😉
@veraba gratulujem k babatku, nech ste zdravuckeeee 😉
ahoj žienky už som doma malá sa narodila 22.7 o 11 hod ma 3.800 a 50 cm po dvoch hodinách kontrakcii takže rýchlo nebola som vôbec natrihnutá takže mám len dva stehy 😀 😀 neskor hodím foto 😀 😀

@papuka gratulujem a zelam vela zdravicka a stasticka