Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzka_bluzka gratulujem🙂
Ahojte ešte tehuľky a maminky tak my sme od včera domka .V nedeľu sme sa nakoniec začali pýtať na svet sami 🙂 od pol noci som mala bolesti nepravidelné a o 1:45 my nabehli rovno 2 min. kontrakcie ,ale riadne tak sme leteli k našim zaniesť deti . A behom do nem. tam som prišla ešte sestrička mi hovorila ,že to také bolesti nemôžem mať a ked ma pozrela tak ,že som na 5 prstov otvorená a o 15 min. to bolo na 8 tak že zavolajú dok.a ideme na to a Adamko sa narodil o 3:58 s váhou 3280g a 48 cm no a mali sme už pokazenú plodovú vodu 😖 😖 .Je strašne malinký teda aspoň s porovnaním so staršími aký boli a stále sme na prsníku takže som ešte vôbec nestíhala ani len upratovať ocinko okolo nás obieha a Sofinka pomáha ako strhaná.
@zuzka_bluzka gratulujem ale to si ozaj tesne stihla s tým júlovčiatkom 😀 A Natálka má na dievčetko krásne miery .tak sa držte a nech máš veľa mliečka .
@zuzka_bluzka gratulujem k slecne a zelam vela zdravicka
@zuzka_bluzka gratulujeme k princezničke 🙂
Ahojte, včera som na čielku svojho 10 dňového bábätka pristihla komára. Dnes pozerám, že má (asi na tom mieste) červenú bodku. Mám to niečím potrieť? Liehom alebo olivovým olejom, alebo čo s tým robiť? Hnusný komárisko
@zuzkaamato Zuzi, závidím jedno nočné kŕmenie 😀
@klemente no ja len dufam, ze to tak aj ostane 😀 len posledne 2 noci nemozem spavat, strasne ma boli jeden zub. Potrebujem ho dat vytrhnut, ale teraz asi nemozem, ked kojim. Lebo ho treba umrtvit a ak sa to zapali, tak budem musiet uzivat antibiotika a to teraz asi nejde...
@zuzkaamato nejaké by si možno mohla brať. Veď aj mne dávali v pôrodnici atb kvôli nástrihu.
@klemente No asi budem musiet zavolat zubarke a spytat sa jej. Ale ked som u nej bola ako tehu, tak povedala, ze ten zub vyriesime az ked prestanem kojit, prave kvoli tym antibiotikam. Uvidime. Dnes ma to uz menej boli, ale same od seba to asi neprejde.
A preco si musela brat atb kvoli nastrihu? Co sa ti to zapalilo?
@nina4 ahooj. Tak aj my sa pripajame ku gratulaciam. Sme si uz mysleli, ze ostanes kinderko na vzdy 😀
@zuzkaamato ahoj, inak mne trhali zub ked mal Misko asi 3 mesiace, bol plne dojceny a ziaden problem to nebol ... sice som kvoli tomu nebrala ziadne atb, ale keby aj, tak su aj atb kt. sa mozu aj popri dojceni, takze zavolaj zubarke, aby si zbytocne netrpela 😉
@strasska a aj ti vtedy ten trhany zub umrtvili? Ja mam totiz pokazenu stolicku a obavam sa, ze to bude musiet aj rezat. A neviem, ci to umrtvenie nejako neskodi. No ale v pondelok jej zavolam, uz ma to fakt nebavi, strasne nervozna som z toho.
@zuzka_bluzka takže gratulujem k natálke a nevyspatá v nemocnici som bola aj ja pretože malá hned nabehla na prsník skoro každú hodinu aby sa jej mliekareň naplnila 😀 no po jednom dni už spala viac ked sa najedla a treba si fakt pospať aj cez deň ked máš kedy 😀 😀
@nina4 gratulujem vas,prajem vam aby ste boli zdravy a vsetko k tomu...myslela som na teba kazdy den ze co je s tebou a sesternica mi lezala na sestnedeli a pytala som sa ci ste sa nahodou nezkamosili alebo nieco aby som sa dozvedela nieco o tebe ona lezala na 4 izbe.a kto ta rodil?drzte sa....
@zuzka_bluzka blahoželám k malinkej a fakt má pekné miery tak sa držte prajem veľa zdravíčka
@zuzkaamato myslím, že hovorila skôr o prevencii kvôli tomu šitiu. Alebo sa jej čosi nepozdávalo s tým, čo videla tam dole 😀 Pýtala sa ma, či som v tehotenstve nemala výtok alebo či som nebrala nejaké mykotické čípky. Už sama neviem čo sa ma to pýtala. Bola som v popôrodnom omámení 🙂
ahojte mamičky,vy ktoré dojčíte,dávate detičkám aj vodičku alebo čajík?v tom teple..a ako ste naučili detičky na cumlíčky?moja nechce cumel ani za svet,len prso celý den..
@bis Ahoj. Ja nedavam ani caj ani vodu. Mliecko jej staci, dam jej vzdy, ked chce. Pocikanych plienok ma kazdy den dost, tak si nemyslim, ze by potrebovala vodu. A cumlik sa ani mne nepodarilo zaviest. Mam pocit, ze ju z neho napina a neprejavila o neho ziadny zaujem. Ale prsty si uz necmula, len ked je hladna a to jej hned dam papat. Uvidime, mozno neskor bude zaujem aj o dudel..Zatial ma mna 😀
@zuzkaamato ved práve,ja si pripadám ako cumel🙂nikto a nič ju neutíši,len prso..ja malej tiež nič nedávam,iba ju dojčím,len som sa chcela uistiť🙂

@zuzka_bluzka Jeeej, super, tak gratulujem🙂 Neboj, raz sa mozno vyspis 😀 Tie prve dni su tazke, ale my dnes mame 2 tyzdne a uz par dni v noci pekne spime len s jednym krmenim. Treba si pospat aj cez den, ked kojis alebo ked mala zaspinka..