icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

veraba
14. sep 2012

@bis lilianka sa budi okolo 3hod napapa sa a haja dalej a ked sa zobudi okolo 5hod napapa 🙂 sa a haja ale popritom si mrnka a vydava rozne zvuky. Aj mi sa uz smejeme a strasne je zvedava najradsej sa pozera do svetla hlavicku tiez pekne drzi mam pocit ze keby mohla tak by uz aj behala taka je aktivna sikulka moja 😀

marakoli
15. sep 2012

@bis neboj, ved oni si určia rytmus, vydržíme, xi

marakoli
15. sep 2012

@veraba no presne, aj Simonko by najradšej ušiel z kočíka, stále kopcuje nožinkami

nana776
15. sep 2012

@opica89
@bis
@veraba Ahojte baby,ďakujem za všetky komentáre.Dúfam,že to čoskoro,všetkých našich drobcov prejde.Ja som musela vysadiť tie kvapky na koliku vraj sa mozu pouzivat len tri dni :( a mám taký dojem že to zase začína.Zase je nepokojnejšia a zúri mi na prsníku.Dnes som taka nevyspatá že koniec,ide mi rozdrapiť hlavu :( neviete čo si mozem dat od bolesti?A inak dávate bábetku čajik?Ja dávam z harmančekového som si všimla že ju tak prečistí a pomáha jej aj pri bolesti.Dávala som fenyklový ale to mi lekárnička zakázala,vraj sposobuje krce.A verim tomu lebo raz som ho vypila ked ho mala nechcela a hrozne ma bolelo brucho,tak potom nechápem čo to moze robit u babetku v takom malom brušku.

nana776
15. sep 2012

@opica89 Ahoj.dakujem za radu,ja viem...radila mi aj mama,že ja som spávala len na brušku od narodenia.A ona vôbec netušila o nejakom rýchlom umrti babetiek,a malu mi dávala často na bruško ale ona mi tak nechce spinkať.Neviem prečo ona najradšej na chrbátiku ani nie bohvie jako na boku.Ja osm z toho nešťastná,lebo už si neviem dať rady sňou.Nakoniec sme sa rozhodli že sa sťahujeme z bytu ku našim do domu,lebo to už dalej nejde.Zas som celú noc nespala :( vkuse sa pučí a vzdychá.Dufam,že to čoskoro prejde.

bis
15. sep 2012

@nana776 na bolesť hlavy si môžeš dať kludne paralen alebo ibalgin,ja som sa na to pýtala v nemocnici ked som bola a mala som problémy,takže netrp a kludne si daj 🙂

monika74
15. sep 2012

@bis to ti nezávidim mne našťastie malá v noci ked sa naje spí dalej jedáva okolo osmej a potom okolo druhej takže spí pekne smejem sa že mi odpláca chalanov pretože u toho najmladšieho som nepoznala čo je to prespať celu noc do troch rokov 😀 😀 strašne zle spával.ráno nás čakáva tiež školka a škola zatiaľ je to v pohode až na ranný plač do školky 😀 😀 dufám,že sa malá v spaní nepokazí cez deň je pravda že už je povečšine hore a rehlí sa alebo okukuje svet

bis
15. sep 2012

@monika74 no hádam sa to u nás zas vráti do starých kolají..,tej noci spala dosť zle,ani neviem kolkokrátsa zobudila,ja som bola grogy,len som jej dala cicku a už som spala,ked som sa prebrala,malá už spinkala tiež🙂možno sa budila koli uškám.. a už ste mali krstiny?

monika74
15. sep 2012

@bis krst je zajtra ale len taký malý príde len krsná mama a uška ideme dávať prepichnuť za týždeň ked pojdem na poradnu uvidíme ako to zvládneme 😀 ked to čítam ako keby si hovorila o mne tak strašne nám zle spával až strach na to pomyslieť

nina4
15. sep 2012

Ahojte kočky môže mať kojené dieťa koliku teda neviem či to má Adamko lebo som to u detí nezažila ale už týždeň plače od 17 do 20 potom sa okúpeme nakojíme a spí v pohode ale pokiaľ je na prsníku tak ani nepípne tak neviem či je to kolika to by asi plakal aj na prsníku.poradte prosím.

nana776
15. sep 2012

@bis joooj dakujem pekne hned si dam 🙂

bis
15. sep 2012

@nina4 ja myslím,že to kolika môže byť,naša to robievala tiež,plakávala pravidelne kým nezaspala.už to ale prešlo.detičky si aj niekedy potrebujú vybiť energiu a možno aj preto plačú..potom lepšie spinkajú..

bis
15. sep 2012

@monika74 tak potom daj fotečku🙂 nech vám to dobre dopadne..

veraba
16. sep 2012

Babulky je to mozne ze to moje dievcatko je uz 35min. na didke a hajka a popritom si cucka 😉

papuka
16. sep 2012

ahojte dievčence, čítam vás tu už dlho, to ma mrzí že máte nejaký ten problémik, až mi je tažko písat, lebo náš malý je taký dobručký, papa spinká v noci spinká cez den, ked nespinká tak sa hra v postielke, v kočíku alebo v cestovnej postielke v obývačke, netrápia nás koliky, kakáme pravidelne každy druhý den, strašne rozhadzuje nožičkami ručičkami , a strááááááááááášne vela blaboce 😀 krásne dvíha hlavičku, iba dlhšie nechce byt na brušku ☹ klop klop klop, aby som ho nezariekla 😉

marakoli
16. sep 2012

@papuka no krásne. ukážkové bábo...náš v noci spinká dobre, cez den pomenej, vyškiera sa, tiež si blaboce, aj pekne ležká v kočíku alebo v postieľke, ale posledné dva dni, ked máme ísť von a obliekam ho, tak reve ako o dušu, a ked ho položím do kočíka, nie a nie prestať revať.....až mi srdce trhá.
Ked papáme, po chvíľke sa začne mykať, krútiť, zoberiem ho, nech si odgrgne a vtedy začne revaaaťť, asi sa bojí, že už sme skončili papanie. Potom si odgrgne a pokračujeme v papaní. Cez deň papáme skoro každé dve hodiny. Vy ako?

Dnes je to 4-tý deň, čo nekakal, tak uvidíme, bruško nemá trvdé, nafúknuté.

A ako dávate spať na noc bábo? na chrbátik alebo na bok?

bis
17. sep 2012

@marakoli naša spí iba na chrbátiku,aj kedsom ju dávala občas na bok,nepáčilo sa jej to.a už pravidelne ako hodinky kakáva raz za 6-7 dní,si to napíšem do kalendára a už viem kedy čakať hovienko🙂 a nemá to huste ani nič podobné,normálna farba aj riedke akurát,akurát že prdíky jej smrdia ako vajcovka,tak neviem či toto je ok...

veraba
17. sep 2012

@marakoli
@bis Ahojte babulky nasa Lilianka tiez hajka na chrbatiku lebo ked ju dam na bok tak zachvilku krici alebo sa sama pretoci na chrbatik. mi tiez kakame asi tak na 3den a prdiky naozaj smrdkaju ale taky kyslasty zapach - podla mna to je ok ved ked 3 - 6 dni nekaka tak preto prdiky smrdakuju. Lilianka papka pekne ziadne kricanie ked uz ma dost tak odvrati hlavicku od didika a papa kazde 2 - 3 hod. Inak je velmi poslusna place iba obcas naozaj malicko iba ked si sama dlho lezka a uz sa nudi tak sa ozve a ked pridem tak uz je spokojna 🙂 . najviac sa mi paci ked sa vecer idem okupat tak ju ma mm a zachvilku pocujem krik tak ju donesie do kupelne ja sa ozvem a potom je spokojna a takto ma navstiva v kupelny aj 3 - 5 krat - no co je to maminkin cecosik 😀 😀

opica89
17. sep 2012

žienky moje babatko ma na tvaricke take vyrazky s takými zltými bodkami v strede ako chrasticky, neviete co to je?

saxana36
17. sep 2012

@veraba to nevadi, ja som tiez zo zaciatku kojila skoro hodinu a tiez pri tom hajal, aj som ho štipkala aby sa prebral ale on nič, teraz ma niekedy tiez potrebu len byt na prsku a tak si dudlat, cumel som skusala ale nechce

veraba
17. sep 2012

@saxana36 no ani moja dudlik nechce maximalne si ho da v kociku a to ho cucka asi tak 30min a potom ho vypluje. mozno nie je nanho zvyknuta lebo prvy krat som jej dala cumel ked mala 1mesiac aj 2 tyzdne 😀

saxana36
17. sep 2012

@veraba ja som cumlik skusala uz v porodnici a ani vtedy ho nechcel umele proste nechce 🙂

veraba
17. sep 2012

babulky takto si sladko hajkame

veraba
17. sep 2012
bis
17. sep 2012

@veraba bambulka krásna🙂

papuka
17. sep 2012

@marakoli ahojky, my spinkáme stále na chrbátiku, na brušku spinkat nechce ale cez den pár krát popasie koníky, a hlávku udrží poriadne dlho hore , ked je na boku, tak je taký apatický nekomunikuje nehýbe sa a minule sa ani ockovi večer ked prišiel domov z práce neprihovoril 😀 bol na svoju maminu nahnevaný že som ho triznila ležkanim na boku ked viem že to nemá rád 😎 v stredu máme poradnu tak som zvedavá čo a ako. my kakáme pekne raz za dva dni, ale takto kakaval aj moj prvý syn patko

katusska248
17. sep 2012

@marakoli no a my kakame kazdy den aj 2x neviem ci to je zdrave alebo mam o tom povedat aj dr?

katusska248
17. sep 2012

@veraba tak aj u vas su c udne zvuky typu (ako ked sliepocka vajko znesie?)a strasne zvlastne zvuky ale spinuska dalej

katusska248
17. sep 2012

baby ako spavate cez den ja mam pocit ze nas kratuch nechce cez den spavat pospi si tak hodinku max 2 a je hore potom papa a furt chce tancovathlavku drzime od 2tt a riadne priberame 🙂 myslite ze to je normalne v utorok mame 8tt a narodili sme sa s vahou 3610 a 51cm a mame skoro 6 a 59cm v stredu nans caka poradna tak som zvedava na tu vahu a stale sa chce nosit na rukach uspavat ho musim na rukach polozim ho do postielky a zacne rozhadzovat ruckami vezmem ho a spi 🙂 a dnes ma seklo v krizoch tak nvm ako to idem riesit

nurili
17. sep 2012

@bis jeeej tak to je pekne, uz aj nas sa smeje, blabota si, dokonca i stazuje sa.... 😀 na hlavicku je lenoch iba ked jemu to pasuje 😝 no v postielke sa sem tam na nohah posuva do zadu.....asi sa mu chce chodit..... 😀 😀 😀 Ja maleho nakrmim napr vcera o 23,30 a zobudil sa o 04,30.....od dvoch mesiacov vyspi dlhsie.... 😉kde je drevo ze vyklopem.. 🤐
Nech su tie nase pokladky len zdravucke....