icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nurili
17. sep 2012

Babenky ako cvičite s mimim aby držalo hlavičku?

veraba
18. sep 2012

@nurili ahoj ja ju davam len na brusko a ona sama zacala zdvihat a drzat hlavicku a ide jej to lepsie a lepsie 😀😀

bis
18. sep 2012

@nurili len na bruško ju dávam,ale nesmie byť najedená čerstvo a ani hladná či mrzutá,bo potom plače a nechce.
naša sa strašne zopsula v noci,jak pekne spinkávala od začiatku s jedným zobudením v noci ,tak teraz zo 2 týždne je to hruza.a cez den tiež toho vela nenaspí,doobedu tak pol hodinku aj to najlepšie na rukách,akurát sa začala rada voziť v kočíku či aute,tak po obede vyrážame a tam pospinká presne tolko kolko sa vozí🙂

papuka
18. sep 2012

@katusska248 tak to máte riadnu váhu 😲 ja som mala takto pri prvom synovi a dr. ma riadne zpucovala a naordinovala mu diétu 😀 moja mama tomu ani verit nechcela že diéta !!!! pri takom malom bábatku, a to ani vela nepapal každe 3 hodky na minutu presne ale už dnes viem kde som urobila chybu, dávala som mu pit vela vela čajíku hipp a tam je cukor ☹ /ale čulý bol tak ako tento druhý čo je chudší / 😎 pri tomto druhom si už dávam pozor, narodil sa pred 2 mesiacmi pri váhe 3740g a včera sme sa vážili a má 5400g takže ok, no ved uvidíš čo ti povie, držím palčeky

papuka
18. sep 2012

@nurili náš malý drží hlavičku hore, pomaly od narodenia 😀 neviem presne ale už dlho, dávat na bruško som ho začala len pre 2 týždnami, pravidelne 5x cez den na tolko na kolko chce, ked je už unavený tak ho zoberiem a prevrátim na chrbátik, ak sa nepprevráti sám, lebo pár krát sa nám to už stalo 🙂 skušam po troške 🙂

marakoli
18. sep 2012

čo sa týka hlavičky, tú fakt drží pekne od narodenia. aj my radi pasieme koníčkov, chvíľočku.a niekedy aj spinká na brušku.

cez deň tiež spíme pomenej, najradšej vonku v kočíku, ale zato v noci spinká dobre, klop, klop.

Simonko, ked sa napapá, chce sa nosiť na rukách, ale potom sa aj sám vypýta spať, začne sa ošívať, hlávku si schovávať , to ho položíme, zakryjeme tváričku plienkou a hajáme, aj ked len pol hodku, ale aspoň to 😀

saxana36
18. sep 2012

no moj zlatúšik vcera zaspal o 22 00 a papat pytal o 5 rano a potom sme este spali do 9 a o 10 00 sa pytal znovu hajat a to sme vonku pospali 3 hodiny , som rozmyslala ci som si snad nieco šňupla ze tolko spi 😅

nurili
18. sep 2012

@bis tak to mas matersku akurat tak na benzin..... 😀 😀 😀

mamminna
19. sep 2012

ahojte 🙂 kde nechavate drobcov, ked prave nespia a vy potrebujete napriklad varit?

veraba
19. sep 2012

@mamminna ahoj tak ja nevarim lebo by som malu nemala kam dat a sama vydrzi v postielke max 30min aj to je vela.tak sme stale spolu alebo sa snazim vsetko porobit ked haja a to potom robim na etapy 😀 😀 😀 😀

saxana36
19. sep 2012

@mamminna ja som kupila malemu hojdacie kreslo s melodiami a tam presedi a ja si čo to porobim

veraba
19. sep 2012

@saxana36 aj mi mame kresielko ale moc ju tam nechcem davat na dlho kvoli chrbatiku lebo to kresielko nema pevny podklad na chrbatik

saxana36
19. sep 2012

@veraba taketo mam

veraba
19. sep 2012

@saxana36 a to ma pevny chrbatik? ja som objednala z internetu a je to od 0 + a nema pevny chrbatik ☹

saxana36
19. sep 2012

@veraba je to v podstate popresivany molitan potiahnuty neprepustnym potahom a je to dost pevne

mamminna
19. sep 2012

@saxana36 a to hojdacie kreslo ma formu ako vajicko do auta (autosedacka) ?

mamminna
19. sep 2012

@veraba vsak pravem rozmyslam aj ja na ten chrbatik, ci je to dobra poloha

saxana36
19. sep 2012

@mamminna ano ako vajicko

veraba
19. sep 2012

@saxana36
@mamminna no a co som pocula a si aj mysli tak vajicka nemaju moc dobru polohu na chrbatik. ci? lebo ked vidim aj ja malu vo vajicku tak tam je taka schulena a nemem pocit ze ma rovno chrbatik

saxana36
19. sep 2012

@veraba ja to beriem len ako prvu pomoc, ale je to urcite lepsie ako ho nosit na rukach, ale robte ako uznate za vhodne

zuzzuli
19. sep 2012

@mamminna ahoj, ja rovnako ak nieco potrebujem surne urobit a maly nespi tak ho davam do kresielka 🙂 mi tam super vydrzi a si ho prenesiem kam potrebujem 😉

veraba
19. sep 2012

@saxana36 ved ja som to nemyslela zle ja len ze tie kresielka nie su pevne na chrbatik na to ze ich oznacuju ze su vhodne odnarodenia.

bis
19. sep 2012

@mamminna ja si malu vozím po byte v šporťačiku,sme ho kúpili taký,v kt sa bude voziť ked bude väčšia a teraz dobre poslúži,malá je stále so mnou,da sa polohovať,aj tam spinkáva cez den,lebo máme psicu tak nemôžem malú nechať samu na gaučiku...

saxana36
19. sep 2012

@veraba v pohode , mozno som to zle napisala, nikdy nezistime co je naozaj dobre pre takych malych drobcov

veraba
19. sep 2012

@saxana36 ved to a chceme pre nich len to najlepsie 😉

mamminna
19. sep 2012

@veraba no mas pravdu, teda aj ja som to citala, ale je to jedine miesto kde ma vydrzi pozorovat pokial nieco robim... a tiez ho tam nerada davam... a prave preto ma zaujimalo ako to riesite vy. .... no ale niesme na tom moc odlisne 😒 😉

mamminna
19. sep 2012

@bis dobry napad 🙂

nurili
19. sep 2012

@saxana36 kolko ludi tolko chuti, ja davam tiez maleho do hojdaceho kresielka je vystlane ale pri tom pevne....dokonca si tam aj podriemka a ked ho beriem von tak si aj poplace, velmi sa mu pacia rybicky a svetielka.....som rada ze ho mame....

klemente
20. sep 2012

baby, moja babuľa máva v noci plný noštek. Ale len v noci, teda skôr nadránom. Cez deň už nič. Neviem čo s tým, boli sme aj u jej pediatričky pred časom, CRP vyšlo negatívne,nepotrebovala antibiotiká, dala jej len Nasivin do nošteka a Fenistil kvapky do pusy. Lenže nechcela som jej ich kvapkať viac než 5 dní. Vlastne, ja som si ani nevšimla, že má nádchu! Upozornila nás na to len lekárka pri sone hrudníčka.
Ráno som jej začala soplíky odsávať a vytieram jej noštek Physiomerom. No čo viac robiť? nemáte s tým skúsenosť?

veraba
20. sep 2012

@klemente ahoj moja aj u nas to je mame presne to iste bereme fenistil a Nasivin a potom nam predpisala PAMYCON soplik uz cez den nema ale uz tiez len nad ranom ktory nam nejde ani vyfuknut ale ked je hore tak uz pekne dycha - snazim sa nostek tiez cistit Phsiomerom tak uvidim ci to zabere - robila jej aj vyter z nosteka a nastastie bol negativny . PAMYCOM davam dnes posledny krat lebo sa to moze brat len 7dni. Soplik jej ustupil cez den ale ten nad ranom ma hneva lebo chrci jak chlap a svinar ne a ne von ☹