Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nurili len na bruško ju dávam,ale nesmie byť najedená čerstvo a ani hladná či mrzutá,bo potom plače a nechce.
naša sa strašne zopsula v noci,jak pekne spinkávala od začiatku s jedným zobudením v noci ,tak teraz zo 2 týždne je to hruza.a cez den tiež toho vela nenaspí,doobedu tak pol hodinku aj to najlepšie na rukách,akurát sa začala rada voziť v kočíku či aute,tak po obede vyrážame a tam pospinká presne tolko kolko sa vozí🙂
@katusska248 tak to máte riadnu váhu 😲 ja som mala takto pri prvom synovi a dr. ma riadne zpucovala a naordinovala mu diétu 😀 moja mama tomu ani verit nechcela že diéta !!!! pri takom malom bábatku, a to ani vela nepapal každe 3 hodky na minutu presne ale už dnes viem kde som urobila chybu, dávala som mu pit vela vela čajíku hipp a tam je cukor ☹ /ale čulý bol tak ako tento druhý čo je chudší / 😎 pri tomto druhom si už dávam pozor, narodil sa pred 2 mesiacmi pri váhe 3740g a včera sme sa vážili a má 5400g takže ok, no ved uvidíš čo ti povie, držím palčeky
@nurili náš malý drží hlavičku hore, pomaly od narodenia 😀 neviem presne ale už dlho, dávat na bruško som ho začala len pre 2 týždnami, pravidelne 5x cez den na tolko na kolko chce, ked je už unavený tak ho zoberiem a prevrátim na chrbátik, ak sa nepprevráti sám, lebo pár krát sa nám to už stalo 🙂 skušam po troške 🙂
čo sa týka hlavičky, tú fakt drží pekne od narodenia. aj my radi pasieme koníčkov, chvíľočku.a niekedy aj spinká na brušku.
cez deň tiež spíme pomenej, najradšej vonku v kočíku, ale zato v noci spinká dobre, klop, klop.
Simonko, ked sa napapá, chce sa nosiť na rukách, ale potom sa aj sám vypýta spať, začne sa ošívať, hlávku si schovávať , to ho položíme, zakryjeme tváričku plienkou a hajáme, aj ked len pol hodku, ale aspoň to 😀
no moj zlatúšik vcera zaspal o 22 00 a papat pytal o 5 rano a potom sme este spali do 9 a o 10 00 sa pytal znovu hajat a to sme vonku pospali 3 hodiny , som rozmyslala ci som si snad nieco šňupla ze tolko spi 😅
ahojte 🙂 kde nechavate drobcov, ked prave nespia a vy potrebujete napriklad varit?
baby, moja babuľa máva v noci plný noštek. Ale len v noci, teda skôr nadránom. Cez deň už nič. Neviem čo s tým, boli sme aj u jej pediatričky pred časom, CRP vyšlo negatívne,nepotrebovala antibiotiká, dala jej len Nasivin do nošteka a Fenistil kvapky do pusy. Lenže nechcela som jej ich kvapkať viac než 5 dní. Vlastne, ja som si ani nevšimla, že má nádchu! Upozornila nás na to len lekárka pri sone hrudníčka.
Ráno som jej začala soplíky odsávať a vytieram jej noštek Physiomerom. No čo viac robiť? nemáte s tým skúsenosť?
@klemente ahoj moja aj u nas to je mame presne to iste bereme fenistil a Nasivin a potom nam predpisala PAMYCON soplik uz cez den nema ale uz tiez len nad ranom ktory nam nejde ani vyfuknut ale ked je hore tak uz pekne dycha - snazim sa nostek tiez cistit Phsiomerom tak uvidim ci to zabere - robila jej aj vyter z nosteka a nastastie bol negativny . PAMYCOM davam dnes posledny krat lebo sa to moze brat len 7dni. Soplik jej ustupil cez den ale ten nad ranom ma hneva lebo chrci jak chlap a svinar ne a ne von ☹

Babenky ako cvičite s mimim aby držalo hlavičku?