icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzkaamato
20. sep 2012

ahojte kocky.. ked vas tak citam, tak poniektorym ticho zavidim, ze vam mimca spavaju cez den. my v noci spime super, vacsinou s budi az okolo 5, pol 6ej a odvtedy je hore. ale zato cez den uz nespi ani minutu. jedine v kociku a to sa musime vozit, ziadne zahalanie alebo aj v satke. ale v postielke nevydrzi ani minutu sama, ked na mna nevidi. jedine to hojdacie kresielko zabera, ked nieco potrebujem spravit. ale to tiez nie vzdy. najradsej by bola na mna stale pricucnuta. v principe mi to nevadi, ale nic doma neporobim a ked uz nieco robim, tak je to s nervami a narychlo. ale inak si nemozem stazovat, nemame ziadne problemy, az na obcasne grckanie, ale to je nic. kakame pravidelne, pekne papame, priberame, rastieme.. no ale ten denny spanok....

klemente
20. sep 2012

@veraba presne, chrčí tak, že počujem, že tam ten soplík je. Ani nie že je nosík upchatý, ale taký zahlienený. Je mi jej ľúto, až sama nemôžem spať:(

klemente
20. sep 2012

@zuzkaamato zuzka spí takto pekne celú noc?? Fíha. A iba kojíš alebo aj prikrmuješ?

klemente
20. sep 2012

ja zase dávam malú do vajíčka, keď si potrebujem niečo porobiť v kuchyni, tak tam pekne chvíľu sedká a pozoruje ma🙂

saxana36
20. sep 2012

@zuzkaamato a skusala si lezat vedla nej na posteli,napojena na prsko a ked pri tom zaspi a odpoji sa nechat ju tam, mozno pospi len pol hoďku ale aj to pomoze, ja to tiez musim niekedy spravit a to moj spava len na brusku,ale ked takto zaspi uz ho neprekladam do postielky ani neotacam na brusko a rychlo idem nieco porobit

zuzkaamato
20. sep 2012

@klemente No v poslednom case spi pekne. Akurat vcera po dllhom case bola hore aj o druhej a potom o pol 6, ale inak vacsinou potiahne od tej 22 do 5, pol 6. Ale zato cez den ani za svet 😀 A iba kojim 🙂

zuzkaamato
20. sep 2012

@saxana36 hej, to robim bezne, ale akonahle od nej odidem, tak sa preberie..🙂 asi ma zabudovane nejake cidlo v sebe, potvorka 🙂 🙂 nebojis sa nechat spat na brusku? Zuzke sa celkovo poloha na brusku nejak extra nepaci, vacsinou je na boku alebo na chrbte...

saxana36
20. sep 2012

@zuzkaamato v postielke mam podlozku monitor dychu, co pred tym nebolo, aj prvy syn spaval na bruchu, oni si to vybrali sami, na chrbatiku nevie vobec spat, ani v kociari

zuzkaamato
20. sep 2012

@saxana36 no vlastne hej, s monitorom to je v pohode 🙂 mojej sa zas paci asi najviac na chrbatiku.. a vedkedysi sa deti tiez davali na brusko spavat.. ale teraz si to aspon mozeme poistit tymi monitormi 🙂

papuka
20. sep 2012

@mamminna ja mám cestovnú postielku v obývačke, a obývačku máme spojenú s kuchynou, tak tam ležká spinká, mrmle si alebo sa hrá s hračkami , ktoré mu visia nad hlávkou 🙂

klemente
21. sep 2012

@zuzkaamato ja mám tiež pocit, že vkuse kojím🙂) Čo má to dieťa za apetít, nechápem🙂

zuzkaamato
21. sep 2012

@klemente oni asi chcu byt hlavne s nami, tak sa radsej tvaria, ze su stale hladni 😀

bis
21. sep 2012

ahojte maminky,beriete niektorá vitamíny pre dojčiace mamy?ja neberiem a nieviem,či nezačať,hrozne mi vypadávajú vlasy,len neviem,či to pomôže...

monika74
21. sep 2012

@bis vidíš tebe vypadávaju vlasy a mne zas ostali hrozne tvrdé a husté akurát som sa bola dať minuly týždeň ostrihať lebo som si už nevedela dať s nimi rad 😀 😀 takže vitamíny neberiem len pijem čas pre dojčiace matky .Ked si dávala malej náušničky mala si ich pred tým namočené v liehu?

bis
21. sep 2012

@monika74 no mne zhustli v tehu,a potom som sa pochválila svokre,že mi nevypadávaju a to som nemala robiť 🤐 ,odvtedy mi padaju🙂
a čo sa týka naušničiek,majú sa močiť 24-48 hod v liehu,min 60%,nemali sme tak sme namočili do 70% mandarinkovice
a v nej sme to odniesli dr a ona si ich už vybrala sama pinzetou.malá potom srandovne vonala🙂))

strasska
21. sep 2012

@bis ahoj, inak s tym padanim vlasov nemusis panikarit, pretoze pocas tehu vplyvom hormonov vypadavaju pomenej, resp. skoro vobec, takze po porode cca 3 mesiace zacnu vypadat aj tie, ktore narastli este pocas tehu
ja uz sa toho hrozim, momentalne ich mam dlhe a neskutocne huste, ale uz sa to blizi a vlasy budu vsade, blee

strasska
21. sep 2012

@bis ci pri prvych dvoch ti nepadali, lebo mne ano, takze teraz sa na to pripravujem

bis
21. sep 2012

@strasska asi padali,nepametám si veru,len teraz ich mám dlhé a tmavé a sú všade kam pozriem,po gauči ich zbieram,s plachty v spálni,po zemi,malej na krku zbieram,z ručky vyberám🙂no hrúza,mala by som si ich skrátiť,len nemám kedy ísť od tej mojej srajdulky ku kaderníčke

strasska
21. sep 2012

@bis ja som si po Miskovi dala skratit kvoli padaniu a to bolo hrozne, lebo zrazu boli vsade ... pri dcere som si ich nechala dlhe a vzdy zopinala do gumicky, tak som mala pocit, ze ich bolo na zemi menej a skor vypadali pri umyvani a cesani
takze teraz som si radsej nechala dlhe 😀

saxana36
21. sep 2012

veru zlate tehotenstvo , krasne leskle vlasy, pokozka sa mi vyhladila, zmyzli vyražky a teraz tazke vlasy, ktore padaju, pupakova pokozka a scvrknuta, ach jo ☹

opica89
21. sep 2012

citam, že vam hrozne vlasy padaju mne sa zase hrozne rychlo mastia, neviete poradit daky dobrý sampon? lebo mne nepomaha ziadny

mamminna
21. sep 2012

ahojte mamicky 🙂 ako casto kupete drobcekov ?

bis
21. sep 2012

@mamminna každý druhý den🙂

veraba
21. sep 2012

@mamminna ja tiez kupem kazdy druhy den

mamminna
21. sep 2012

@veraba
@bis ja kupem kazdy den ale asi prehanam....sa mi zda ze je stale spoteny.... 😖

monika74
21. sep 2012

@mamminna ja tiež každý druhy tu uplne stačí

veraba
21. sep 2012
veraba
21. sep 2012

@mamminna mne aj v nemocnici a aj doktorka povedala ze staci kupat kazdy druhy den len tvaricku pretieram kazdy den 😉

gabina23
21. sep 2012

@veraba ahojky, ja len k tomu chrčaniu nadránom, môj drobček to mal tiež cez deň nič iba nad ránom kolo tretej chrčal vskutku dosť a nakoniec som sa rozprávala s doktorkou a zistili sme že krpček má tichý reflux.. prejavuje sa to tak, že mi negrcia ale vracia sa mu mliečko do hrdla a to takto hlavne vnoci lebo leží dlho na chrbte.. tak sme mu vypolohovali postieľku vyššie aby mal hlavičku a nad ránom si ho dávam k sebe na vankúš kde má hlavičku vyššie a prešlo to.. ja len ak by to pomohlo 🙂

bis
22. sep 2012

ahojte,už dávate detičkám na vonku fusak do kočíka?