Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato zuzka spí takto pekne celú noc?? Fíha. A iba kojíš alebo aj prikrmuješ?
ja zase dávam malú do vajíčka, keď si potrebujem niečo porobiť v kuchyni, tak tam pekne chvíľu sedká a pozoruje ma🙂
@zuzkaamato a skusala si lezat vedla nej na posteli,napojena na prsko a ked pri tom zaspi a odpoji sa nechat ju tam, mozno pospi len pol hoďku ale aj to pomoze, ja to tiez musim niekedy spravit a to moj spava len na brusku,ale ked takto zaspi uz ho neprekladam do postielky ani neotacam na brusko a rychlo idem nieco porobit
@klemente No v poslednom case spi pekne. Akurat vcera po dllhom case bola hore aj o druhej a potom o pol 6, ale inak vacsinou potiahne od tej 22 do 5, pol 6. Ale zato cez den ani za svet 😀 A iba kojim 🙂
@saxana36 hej, to robim bezne, ale akonahle od nej odidem, tak sa preberie..🙂 asi ma zabudovane nejake cidlo v sebe, potvorka 🙂 🙂 nebojis sa nechat spat na brusku? Zuzke sa celkovo poloha na brusku nejak extra nepaci, vacsinou je na boku alebo na chrbte...
@zuzkaamato v postielke mam podlozku monitor dychu, co pred tym nebolo, aj prvy syn spaval na bruchu, oni si to vybrali sami, na chrbatiku nevie vobec spat, ani v kociari
@saxana36 no vlastne hej, s monitorom to je v pohode 🙂 mojej sa zas paci asi najviac na chrbatiku.. a vedkedysi sa deti tiez davali na brusko spavat.. ale teraz si to aspon mozeme poistit tymi monitormi 🙂
@zuzkaamato ja mám tiež pocit, že vkuse kojím🙂) Čo má to dieťa za apetít, nechápem🙂
@klemente oni asi chcu byt hlavne s nami, tak sa radsej tvaria, ze su stale hladni 😀
ahojte maminky,beriete niektorá vitamíny pre dojčiace mamy?ja neberiem a nieviem,či nezačať,hrozne mi vypadávajú vlasy,len neviem,či to pomôže...
@bis vidíš tebe vypadávaju vlasy a mne zas ostali hrozne tvrdé a husté akurát som sa bola dať minuly týždeň ostrihať lebo som si už nevedela dať s nimi rad 😀 😀 takže vitamíny neberiem len pijem čas pre dojčiace matky .Ked si dávala malej náušničky mala si ich pred tým namočené v liehu?
@monika74 no mne zhustli v tehu,a potom som sa pochválila svokre,že mi nevypadávaju a to som nemala robiť 🤐 ,odvtedy mi padaju🙂
a čo sa týka naušničiek,majú sa močiť 24-48 hod v liehu,min 60%,nemali sme tak sme namočili do 70% mandarinkovice
a v nej sme to odniesli dr a ona si ich už vybrala sama pinzetou.malá potom srandovne vonala🙂))
@bis ahoj, inak s tym padanim vlasov nemusis panikarit, pretoze pocas tehu vplyvom hormonov vypadavaju pomenej, resp. skoro vobec, takze po porode cca 3 mesiace zacnu vypadat aj tie, ktore narastli este pocas tehu
ja uz sa toho hrozim, momentalne ich mam dlhe a neskutocne huste, ale uz sa to blizi a vlasy budu vsade, blee
@bis ja som si po Miskovi dala skratit kvoli padaniu a to bolo hrozne, lebo zrazu boli vsade ... pri dcere som si ich nechala dlhe a vzdy zopinala do gumicky, tak som mala pocit, ze ich bolo na zemi menej a skor vypadali pri umyvani a cesani
takze teraz som si radsej nechala dlhe 😀
veru zlate tehotenstvo , krasne leskle vlasy, pokozka sa mi vyhladila, zmyzli vyražky a teraz tazke vlasy, ktore padaju, pupakova pokozka a scvrknuta, ach jo ☹
citam, že vam hrozne vlasy padaju mne sa zase hrozne rychlo mastia, neviete poradit daky dobrý sampon? lebo mne nepomaha ziadny
ahojte mamicky 🙂 ako casto kupete drobcekov ?
@veraba ahojky, ja len k tomu chrčaniu nadránom, môj drobček to mal tiež cez deň nič iba nad ránom kolo tretej chrčal vskutku dosť a nakoniec som sa rozprávala s doktorkou a zistili sme že krpček má tichý reflux.. prejavuje sa to tak, že mi negrcia ale vracia sa mu mliečko do hrdla a to takto hlavne vnoci lebo leží dlho na chrbte.. tak sme mu vypolohovali postieľku vyššie aby mal hlavičku a nad ránom si ho dávam k sebe na vankúš kde má hlavičku vyššie a prešlo to.. ja len ak by to pomohlo 🙂
ahojte,už dávate detičkám na vonku fusak do kočíka?

ahojte kocky.. ked vas tak citam, tak poniektorym ticho zavidim, ze vam mimca spavaju cez den. my v noci spime super, vacsinou s budi az okolo 5, pol 6ej a odvtedy je hore. ale zato cez den uz nespi ani minutu. jedine v kociku a to sa musime vozit, ziadne zahalanie alebo aj v satke. ale v postielke nevydrzi ani minutu sama, ked na mna nevidi. jedine to hojdacie kresielko zabera, ked nieco potrebujem spravit. ale to tiez nie vzdy. najradsej by bola na mna stale pricucnuta. v principe mi to nevadi, ale nic doma neporobim a ked uz nieco robim, tak je to s nervami a narychlo. ale inak si nemozem stazovat, nemame ziadne problemy, az na obcasne grckanie, ale to je nic. kakame pravidelne, pekne papame, priberame, rastieme.. no ale ten denny spanok....