icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

monika74
22. sep 2012

@bis ešte nie len ráno ked ideme do školky tak ju dávam do kombinezy a babuším do deky v autosedačke a vonku je pozakryvaná v kočíku do deky.

mamminna
22. sep 2012

@gabina23 fiiiha aj moj drobec to ma a vzdy len nadranom! zeby to bolo toto? moze byt! ...skusim aj ja urobit nieco s hlavickou 🙂

monika74
23. sep 2012

tak zajtra nás čaká poradna a prepichnutie ušiek uvidíme ako to zvládneme 😀 😀

klemente
23. sep 2012

@veraba to isté robíme. Tváričku každý deň, kúpanie každý druhý🙂

veraba
23. sep 2012

@monika74 ahoj daj vediet ako to malinka zvladne lebo aj ja chcem dat prepichnut uska ale uz teraz mam strach ze ju to bude boliet a uz mi teraz je luto ako bude plakat:'(. A davas nastrelit alebo ihlou?

bis
23. sep 2012

@veraba neboj,ja som sa tiež velmi bála a malá to zvlála v pohode,dr nás s mužom poslala von,malá porevala chvílku a zrazu ticho,reku žije toto decko?a ona sa už na sestričku usmievala ju nosila na rukách,hned zaspala vo vajíčku.dala mi dr rovno recept na framykoin.tri dni som jej to mastila a ani jej nehnisalo uško,nič.

veraba
23. sep 2012

@bis jej tak to je super 😀 nasa doktorka uska neprepichuje tak je dame nastrelit ale robia to az od 6 mesiacov tak musime pockat :-/

klemente
24. sep 2012

baby, mám otázky:
1. vyrážky na riťke môžu byť aj alergická reakcia na moju stravu alebo je to skôr zapareninka?
2. v tomto počasí, keď je už väčšia tma aj večer zima, kedy ste s drobcami najneskôr von?
3. ako dlho sa môžu užívať Espumisan? Dávam ho malej len večer, od oka nakvapkám rovno do pusy 5-10 kvapiek. Neviem však, či tam je nejaké obmedzenie v tom, koľko dní maximálne bez prestávky jej ho môžem dávať.

monika74
24. sep 2012

@veraba @bis tak už sme doma z poradne mala má už 5,50kg a náušničky na uchu.Chvilu poplakala no ked sa napapala tak cestu domov prespala a ešte spinka no horšie to zvládal muž 😀 😀 ako malá.dufam,že sa nám to rýchlo zahoji a za mesiac nás čaká prvé očkovanie 😢

bis
24. sep 2012

@monika74 snád to muž rozdýcha🙂 ináč očkovania sa aj ja velmi bojím,ideme 10.10. a vôbec sa mi tam nechce...

bis
24. sep 2012

@klemente ahoj,na ritke to najpravdepodobnejšie bude z plienky...ak používaš látkové,môže to byť z prášku a ak jednorázové tak nie každé dieťatko znáša všetky značky.. a espumisan,podla mna tam nieje obmedzenie časove,ale lepšie ti povie dr.. a potme vonku nechodíme🙂)

klemente
24. sep 2012

@bis používam Pampersky, Midi, ktoré, žiaľ voňajú. Tie newborn nevoňali, tak možno aj tá vôňa, čiže nejaká tá parfemácia urobila svoje:/

bis
24. sep 2012

@klemente ja som kúpila po tých newborn na skúšku babylove v dm-ku a dobre,vydržia celú noc,nepretečú a ritku má peknučku..

veraba
24. sep 2012

@klemente ahoj skor zapareninka alebo moze byt aj alergicka reakcia na vlhke utierky .espumisan davam aj ja mozes davat 25 kvapiek a nieje to obmedzene ale tak ja ich vysadim aby som zistila ako bude malinka reagovat ci bude plac ked 3-4 dni nebude kakat.

veraba
24. sep 2012

@monika74 jej tak princezna uz je fesanda uz ma nausnicky😀.jej aj nasa vazi 5,50kg a kolko merate? Malinka rastie jak z vody meriame 58cm 😀a
@bis aj nas caka ockovanie 22.10 a uz teraz mam bojkam ako by to mne isli pichat

mirulka147
24. sep 2012

@klemente ahoj mne sa mali tiež vyhadzal na riťke s pampersiek tak ich nekupujem a mame pokoj oni su niečim napušťane aby vonali a citlivej pokožke to nerobi dobre a umyvala som mu riťu repikom aby sa zahojila teraz sa snažim latkovať a máme pokoj

mamminna
24. sep 2012

uz sa vam stalo ze sa vam drobcekovia napili vody pri kupani? a dusili sa???? mne sa to stalo pred hodkou ale som z toho riadne na nervy...uplne som sa vylakala.... nevedela som co robit aku polohu mu dat...nastastie to zachvilku preslo po buchani na chrbatik.....boze stale sa trasiem...bol cely cerveny...... sa citim hrozne........

veraba
24. sep 2012

@mamminna preboha to ti nezavidim aj ja by som bola nanervy asi by som sa aj rozplakala to ti nezavidim taku zlu skusenost mne sa to nestalo a dufam ze nestane teraz budem davat este viac pozor. Hlavne ze to dopadlo dobre a drobcek je vporiadku

mamminna
24. sep 2012

@veraba no aj ja som veru plakala....davajte pozor mamicky! ja som si ho teraz ani z ruk uz nechcela pustit...moja laska...nejdem ani pisat ake myslienky mi porozume behali..... teraz si pekne spinka...ale ja ho chodim stale pozorovat....to si tak uvedomis ako sa ti moze v sekunde zmenit cely zivot....

veraba
24. sep 2012

@mamminna preboha to ti nezavidim aj ja by som bola nanervy asi by som sa aj rozplakala to ti nezavidim taku zlu skusenost mne sa to nestalo a dufam ze nestane teraz budem davat este viac pozor. Hlavne ze to dopadlo dobre a drobcek je vporiadku

veraba
24. sep 2012

@mamminna to ti verim ze si ho nechcela pustit ved su to nase LASKY JE. TO NAS ZIVOT a nic sa im nemoze stat - boze az ma uzkost chyta.

monika74
25. sep 2012

@veraba malá ma 58cm veru drobci rastu ako z vody
@mamminna tak to veru nezávidím veru vtedy naozaj netreba stratiť duchaprítomnosť.

veraba
25. sep 2012

Babulky moja Lilianka

saxana36
25. sep 2012

@veraba prekrásna

veraba
25. sep 2012

@saxana36 dakujem 😀

monika74
25. sep 2012

@veraba je nádherná mamina bude za pár rôčkov odháňať nápadníkov

bis
25. sep 2012

@veraba krásne fotečky🙂babika🙂

mamminna
25. sep 2012

ahojte 🙂 pouziva niekto satku na nosenie deti?

mirulka147
26. sep 2012

ahojte koji niekto svojho dropca na požiadanie niekedy mam pocit že nerobime nič ine len papame muž sa smeje že mali ma spapá 🙂

mamminna
26. sep 2012

@mirulka147 my sme na tom tak isto! 🙂 vela ludi ma odsudzuje, ale mne sa to zda spravne! a som stastna ze to tak robime, aj ked niekedy som trosku viac unavena...ale stoji to za to! 🙂 robis to najlepsie pre svoje dieta! plus ak nepouzivas cumlik je to uplne naj ! 😉