Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
tak zajtra nás čaká poradna a prepichnutie ušiek uvidíme ako to zvládneme 😀 😀
@veraba neboj,ja som sa tiež velmi bála a malá to zvlála v pohode,dr nás s mužom poslala von,malá porevala chvílku a zrazu ticho,reku žije toto decko?a ona sa už na sestričku usmievala ju nosila na rukách,hned zaspala vo vajíčku.dala mi dr rovno recept na framykoin.tri dni som jej to mastila a ani jej nehnisalo uško,nič.
baby, mám otázky:
1. vyrážky na riťke môžu byť aj alergická reakcia na moju stravu alebo je to skôr zapareninka?
2. v tomto počasí, keď je už väčšia tma aj večer zima, kedy ste s drobcami najneskôr von?
3. ako dlho sa môžu užívať Espumisan? Dávam ho malej len večer, od oka nakvapkám rovno do pusy 5-10 kvapiek. Neviem však, či tam je nejaké obmedzenie v tom, koľko dní maximálne bez prestávky jej ho môžem dávať.
@klemente ahoj mne sa mali tiež vyhadzal na riťke s pampersiek tak ich nekupujem a mame pokoj oni su niečim napušťane aby vonali a citlivej pokožke to nerobi dobre a umyvala som mu riťu repikom aby sa zahojila teraz sa snažim latkovať a máme pokoj
uz sa vam stalo ze sa vam drobcekovia napili vody pri kupani? a dusili sa???? mne sa to stalo pred hodkou ale som z toho riadne na nervy...uplne som sa vylakala.... nevedela som co robit aku polohu mu dat...nastastie to zachvilku preslo po buchani na chrbatik.....boze stale sa trasiem...bol cely cerveny...... sa citim hrozne........
@veraba no aj ja som veru plakala....davajte pozor mamicky! ja som si ho teraz ani z ruk uz nechcela pustit...moja laska...nejdem ani pisat ake myslienky mi porozume behali..... teraz si pekne spinka...ale ja ho chodim stale pozorovat....to si tak uvedomis ako sa ti moze v sekunde zmenit cely zivot....
ahojte 🙂 pouziva niekto satku na nosenie deti?
ahojte koji niekto svojho dropca na požiadanie niekedy mam pocit že nerobime nič ine len papame muž sa smeje že mali ma spapá 🙂
@mirulka147 my sme na tom tak isto! 🙂 vela ludi ma odsudzuje, ale mne sa to zda spravne! a som stastna ze to tak robime, aj ked niekedy som trosku viac unavena...ale stoji to za to! 🙂 robis to najlepsie pre svoje dieta! plus ak nepouzivas cumlik je to uplne naj ! 😉

@bis ešte nie len ráno ked ideme do školky tak ju dávam do kombinezy a babuším do deky v autosedačke a vonku je pozakryvaná v kočíku do deky.