Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mamminna ahoj cumlik sme začali davať ked mi popraskali bradavky od tolkeho cumlania ale pomohla mi masť bepanten vrelo odporučam teraz mame pokoj už som myslela že prestanem kojiť čo sa mi nešli zahojiť.
@mirulka147 no moja je na mne nonstop nasata🙂 len pri cicke zaspí,ukludní sa,ona velakrát ani nechce papať,iba byť napojená🙂našťastie s bradavkami nemám problém,len občas potrebujem aj dačo porobiť,navariť no a je to problém..cumlík ani vidieť,tak ako ho ona vyplúva,klobúk dole,triafa do výšky aj do dialky...🙂
@bis mali to tiež robil tak sme skušali rozne tvary cumlov nakoniec sa ujal od aventu ten čo v noci svieťi lebo mrnčal aj v kočiku ked chcel spať a nemal didik a ešte je kludny chvilu v hojdacom kresle 🙂
@mirulka147 no my máme kopec cumlov,anatomické,okrúhle,fyziologické-v tvare bradavky,latex,silikon...len ten avent nemáme...obávamsa,že taký aby bola spokojná,ešte nevyrobili 😖
@bis a deti ti aj pozabavaju lebo mne velmi nie furt maju nejake aktyvity troška sa mu večer poviškieraju a to je všeko
@mirulka147 vieš čo,syn aj hej,aj postráži,pohrá sa,ked sedí pri pc a niečo potrebujem,dám mu ju na ruky a už spolu mastia na pc🙂 dcéra menej,dlho je v škole,potom hore dole pobehuje...
no cuckoši naši , moj štuplik je prisaty tiež ked potrebuje a niekedy tak isto pouziva didku ako cumlik sranda je to ine ked si spomeniem na prveho syna ako som sa vzdy riadila 3 hod. spat potom kojit, ked sa zobudi skor nema narok jest a podobne srandy, vsetko v strese, dnes po tych rokoch si to fakt uzivam
maminy aky caj davate drobcekom?
@saxana36 tiež som dodržiavala aj 4 hodinove intervali ale baby mi aj viac spavali ale tento mali ma len take 20 minutovky nič si pri nom neporobim ☹ dobre spi len vonku aj to sa musi natriasať kočiar 😀
dievčatá, trochu som sa dnes vystrašila. Malú som vkladala do postieľky a kúsok od matraca sa mi vyšmykla z rúk. Nechápem, bola to chvíľa, ani som nebola roztrasená. Už skoro bola na matraci, ale zrazu sa mi vykotila z rúk. Trochu sa zľakla, zaplakala) ale to plakala aj chvíľu pred tým), a potom už bola v pohode. Dopadla ako na trampolíne, čiže mäkko, ale zľakla som sa. Myslíte že by som mala robiť paniku?
baby, ktoré máte dievčatká. Ako priberáte?
Baby, chodievate na prechádzky aj keď drobci spia? Alebo len keď sú hore? Asi nie je dobré keď maličká spí aby som ju začala obliekať však? A tým pádom ju prebudila, hoci..ona by možno ďalej spala. Neviem.
@mirulka147 no presne co sa prdkovia dohodli spi len vonku a to musim chodit po trave aby ho natriasalo
@bis jeminku, bis, tak toto je tiež ako o nás. po nacucaní chvíľka spánku, položím ju do postieľky, vydrží tam pár minút. Vonku tiež chodievame s revom, ale vo výťahu to už začína byť dobré. Malú zaujíma to svetielko. Asi sa jej už vyvinul podmienený reflex-svetielko vo výťahu= bude natriasanie vonku 😀
Ale viete čo, ja sa skôr obávam ,č i moja nepriberá až príliš. Pôrodnú hmotnosť nemala ani 3 kg a po 2 mesiacoch už vážila 5100 g. A to ju plne kojím. To mám čo? Mlieko-smotanu?🙂
@klemente moja aj ja som mala tuto dilemu lebo aj moja tak pribera a tiez som sa pytala ci to tak ma byt ale potom co som sa pytala aj ostatnych mamiciek ze ako im priberaju tak tiez maju taku vahu tak neboj je to ok - tak teraz som rada ze tak pekne pribera aspon ze jej chutiiiiiiiiiiiiiiiiii a je spokojnaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
babulky aj vase babatka maju take dni ze stale spia? lebo moja bambulka dneska len haja len si cucne a haja dalej az mam uz stoho taky strach ci to je ok a ci nebude celu noc potom hore 😝
no my sme včera po obede spali tri hodiny v kuse 🙂 ale potom sa s takym plačom zobudil čo bol hladny a v noci každe dve hodiny hore ☹
no zienky tato noc super drobcek zaspal o 22 30 a zobudil sa az 6 40 ze aky zlaty? 🙂
Ahojte babuľky dlšie som tu nebola no mali sme pokazený Pc viete si to predstaviť pri troch deťoch pomaly závislých na pc a teraz ani jeden ťuk do klávesnice po čas jedného týždňa mne už za ten týždeň vlasy dupkom stáli 😀 😀 😀 😀 a to ešte aj Sofinka bola doma lebo marodila....Tak posielam aspoň pár foto ako rastieme.

@mirulka147 ja tiež kojím ked si malá zapyta niekedy je to častejšie a po troche a niekedy až po 5 hodinách ona sama vie kedy je hladná, žiadny stanovený rozvrh ved mliečko máme zadarmo 😀 😀