icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

saxana36
15. okt 2012

ahojte no my mame dnes za sebou ockovanie tak uvidim ako to bude znasat. pribral skoro kilo takze mame sest kil, na nosenie celkom staci, tiez slinta a cmula ruku,pripadne hracka ak sa k nejakej dostane a uz som mu dnes dala skusit aj nastruhane jablko. jaka mlsa 🙂

mamminna
15. okt 2012

ahojte, chcela by som sa spytat ci niekto z vas pouziva tu vec na sopliky co sa vopcha do nosteka a maminka ich vysaje s ustami... moj malicky sa strasne hneva ked to robim , je mi ho tak luto, mate nejake ine recepty ako dostat sopliky von z nosa okrem kvapiek?lebo tie mu stale iba v hrdielku ostavaju ..aspon mne to tak pripada... :-/ plus sa chcem spytat ci cistite pupcek vnutri?... dakujem 😉

mamminna
15. okt 2012

@nina4 waaau tak skoro? 🙂 takze predsa je to mozne... niekedy drobca podozrievam ze mu idu zubky...ale vsetci vravia ze to este nieje mozne, (my budeme mat tri mesiace zajtra)

klemente
16. okt 2012

@mamminna myslíš takú tú jednoduchú odsávačku s dvoma hadičkami? My ju používame každý deň. Tiež sa drobča hnevá, ale nemá na výber, musia ísť soplíky von, aby nestekali a nespôsobovali zápaly.
Pupček si sem-tam obzriem, keď tam vidím nejakú špinku, snažím sa ju vyčistiť buď prstom (ak ide o malú špinku, ktorú stačí len vybrať) alebo vatovým tampónom.

nina4
16. okt 2012

@mamminna mne neverila ani dok.a ked som jej poklepkala lyžičkou po jasienku tak to už pekne klopkalo po zúbkoch a do 4 mesiaca mala vonku aj horné no musím si zaklopkať aj napriek tomu že ich má tak skoro vonku sa jej nekazia 🙂 🙂

mirulka147
16. okt 2012

@nina4 ahoj ja som brala oscilo nestihla som ti skor odpisať mali my štrajkuje pri kojeni tak som nestihala sem ani nakuknuť

mirulka147
16. okt 2012

@klemente objavila si ručičky tak ochutnava zachvilku bude všetko davať do pusky a najzlatšie je ked si obžuvaju nožičky

mirulka147
16. okt 2012

maminky čo kojite nemali ste problem s kojeneckym štrajkom mali mi dva dni odmietal prsnik cez den mal až zachvaty revu ked som ho chcela nachovať najedol sa pekne iba ked spal cez den a v noci sa pekne zobudil a napapal dnes už pekne papal aj rano tak dufam že je to za nami 🙂

stinna
16. okt 2012

Ahojte maminky, už som tu dávno nebola a tak nie veľmi stíham čítať všetky príspevky. Ja mám tiež niekedy pocit, že malému už idú zúbky, dosť mu obieleli ďasienka, začal viac slintať a prštekmi si sám masíruje ďasná, lebo ho svrbia. Cumeľ vypľúva, ale ručka mu teda chutí. No aj mne každý hovorí, že nie je možné, aby sa mu takto skoro ukazovali zúbky, malý má 13 týždňov. Prajem vám pekný dník 😉

stinna
16. okt 2012

@saxana36 Ahoj, nás čaká očkovanie zajtra, ako to drobec znáša? Myslím to povakcinačné obdobie 2 dni.

monika74
16. okt 2012

@mirulka147 moja malá tiež občas štrajkuje ale už ked je moc hladná tak sa naje no stále pri pití vymýšla 😀

saxana36
16. okt 2012

@stinna ahoj, no vcera na vecer ho boleli nozky a plakal, dala som mu ich do zabalu z octanovej masti, čipok paralenl a prespal v pohode a dnes tak kope nožkami ze to rozbeha a zatial mu neni nic

saxana36
16. okt 2012

@mamminna tiez som pouzivala toto pri prvom synovi, len som mala vzdy zapalene hrdlo, ved vdychujeme bacil a tym padom som sa musela liecit ja, teraz mam v plane kupit odsavacku na baterie

stinna
16. okt 2012

@saxana36 ďakujem za odpoveď 🙂

klemente
16. okt 2012

@monika74,
@mirulka147 to isté moja. Ale ja to nenazývam štrajk, lebo to robí od začiatku🙂

bis
16. okt 2012

@stinna ahoj,naša dostala iba do jednej nôžky a potom mala jeden den iba 37,5 po odčítaní z ritky,a na nožku som jej dala octový obklad,lebo ju to na dotyk bolelo..bud týžden ideme na dalšiu včeličku:-/

bis
16. okt 2012

@saxana36 ahoj,už si začala skúšať jablčko?nieje to ešte skoro?a chutilo?

saxana36
16. okt 2012

@bis dala som asi štvrt jablcka a vsetko zjedol, sam si otvaral usta ked som sa blizila s lyzickou tak asi chutilo a co sa tyka skoro,neskoro prvy syn uz v tomto case jedol aj puding aj piskotu a kedze mu to jabko nejak neublizilo tak dam aj dnes

bis
16. okt 2012

@saxana36 a kojíš?

saxana36
16. okt 2012

@bis ano iba cisto ziadne cajiky

mirulka147
16. okt 2012

@saxana36 ahoj tiež rozmyšlam prikrmovať aj ked kojim ale až od štvrteho mesiaca aj ked všade pišu že až od šiesteho ak je dieťa plne kojene len mne sa zda že je furt hladny ked papa každe dve hodiny ,prvu dceru som prikrmovala podla rad doktorky tiež od štvrteho mesiaca a bola len kojena ,druhu som len kojila do šiesteho mesiaca a doktorka mi vravela že mam tiež prikrmovať ale mala bola spokojna to zavisí podla dieťatka aky ma apetít

saxana36
16. okt 2012

@mirulka147 presne tak, mne dr.nic nehovorila ani pri prvom a ani teraz ja som sa rozhodla

mirulka147
16. okt 2012

@saxana36 ja by som chcela čo najdlhšie kojiť lebo obe baby mam alergičky tak radšej budem davať skor prikrmy a kojiť popri tom ako UM

bis
16. okt 2012

@mirulka147 ja som dcéru čisto kojila vyše 6 mes a je silná alergička prakticky na všetko..a syna len 3 a pol mes a potom umele mlieko a nie je vôbec alergicky,teraz bol na testoch a dopadol na jednotku,ja s príkrmamy chcem ešte počkať aspon mesiac,uvidíme ako bude hladná,mala tiež obdobie,že nechcela prso a hrozne v noci spala,tak som jej dala večer umele,vypila všetko a rovnako zle mi spala,tak neviem..v čom je chyba

saxana36
16. okt 2012

@mirulka147 ja som starsieho kojila len tri tyzdne tak by som teraz chcela co najdlhsie ako sa bude dat

something
16. okt 2012

Baby aj vas drobec tak nenormalne slinta? Normalne mu ide pena z ust... 🙂 hm?

something
16. okt 2012

@nina4 a tvoj maly si uz vie drzat hrkalku?

nina4
16. okt 2012

@something to je taký beťár malý ale to bude asi aj tým ,že okolo neho stále behajú deti a stále sa sním niekto hrá .Takže stále má niečo v ručičke.

nina4
16. okt 2012

maminky jedna malá otázočku ako vaše slniečka reagujú na ocinkov lebo Adamko moc tatina nemusí a stále pri ňom plače no a manželovi je to ľúto .ja mu hovorím,že za mnou sa viac ťahá kôli kojeniu no toto vysvetlenie nezaberá 😖

marakoli
16. okt 2012

@mirulka147 a u nás už toto dlhšie pretrváva, ale zatiaľ vytrvalo bojujeme, povedala som si, žiadne UM, takže musí ťahať a basta, xi