Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
nase kuriatko sa zo mna a ocka tesi rovnako len syna nakolko mutuje a ma dost hruby hlas sa trochu boji a ma strasne rad spolocnost,akonahle ho v hojdacke necham sameho zacne kricat len co ma zbada je klud a najradsej ma ked mam nejaku navstevu to neviem ze ho mam, sam si blaboce,sam sa hra prdko moj zlaty 🙂
ahojte mozem sa k vam pridat povodne sme mali patrit k septembrovkam ale simonik sa troska poponahlal a v juli uz bol na svete. trosku som vas pocitala a vidim ze riesite zrovna tie iste veci ako ja co teda kamosky septembrovky este nemusia. takze by som sa k vam rada prikmotrila
@olivka84 no aj ja mam stoho strach bude ju to boliet ako to bude znasat a este zas bol problem s vakcinami tak uplne zle no a nam sa to uz blizi mame ist v pondelok - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jedine na co som zvedava je vahu a na mieru ale tej vakcini sa bojim ako keby to mne isla doktorka pichat ☹
Ahojte,tak aj ja sa k vam pridam ak mozem,povodne sme mali byt augustovi ale chlapec sa poponahlal. Tiez mame podobne trampoty a radosti ako vy,tak si vas casto citam. Tiez nas caka buduci tyzden ockovanie a uz teraz mam obavy,ale nejak to snad zvladneme.
Ahojte 🙂 Tiez by som sa rada pridala, syn sa narodil na konci jula. A hned by som sa chcela spytat, ci uz vase deticky riadne dvihaju hlavu? Syn je straaasne lenivy, zodvihne sa len ked je uz nervozny, aj to na sekundu. Snazim sa ho aj motivovat, ale nic nepomaha.. Ako su na tom vase deticky?
baby, moja má zase sopliská ako hrom:( Už ani odsávať nestíham. A zase od doktorky nasadený Pamycon. To je strašné toto obdobie.
Baby, keď sú vaši drobci hore a nespia, venujete sa im stále? Alebo ich niekedy aj necháte osamote, ak, samozrejme, neplačú, ale sa len tak samé hrajú alebo obzerajú okolo?
no maminy dnes aky den, ja som sa zobudila o desiatej a moj čvirko az o pol dvanastej, stihla som vsetky domace prace a poobede dal zas tri hodiny. musela som sa pochvalit 😉
ahojte,chcela by som poradit,maly je narodeny 13 jula cize ma 3 mesiace a 1 tyzden a co som si posledne dni vsimla ze sa mi neotaca za zvukom ked ho volam alebo hrkam s hrkalkou,robia to uz vase deticky

@veraba aj Simonko slintá jak doberman, rúčky stále v puse, možno veru tie žuby už idú.....uvidíme