icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

marakoli
16. okt 2012

@veraba aj Simonko slintá jak doberman, rúčky stále v puse, možno veru tie žuby už idú.....uvidíme

satko17
17. okt 2012

@nina4 naša Hanka je s ockom rada🙂) mám pocit,že na mužský hlas reaguje niekedy viac,teda vzdy sa smeje,kked sa jej prihovori nejaký muž,napr. dedko alebo krstný🙂))Ale deti sú veľmi individuálne a už malicku nekojim,bohužiaľ.

nina4
17. okt 2012

@satko17 veru sú tie deti individuálne 3 starší sa od ocina ani nepohli a tak je to do teraz no aspoň aj mne ostane nejaký môj maznáčik 😀 😀 😀 😀

saxana36
17. okt 2012

nase kuriatko sa zo mna a ocka tesi rovnako len syna nakolko mutuje a ma dost hruby hlas sa trochu boji a ma strasne rad spolocnost,akonahle ho v hojdacke necham sameho zacne kricat len co ma zbada je klud a najradsej ma ked mam nejaku navstevu to neviem ze ho mam, sam si blaboce,sam sa hra prdko moj zlaty 🙂

olivka84
17. okt 2012

ahojte mozem sa k vam pridat povodne sme mali patrit k septembrovkam ale simonik sa troska poponahlal a v juli uz bol na svete. trosku som vas pocitala a vidim ze riesite zrovna tie iste veci ako ja co teda kamosky septembrovky este nemusia. takze by som sa k vam rada prikmotrila

bis
17. okt 2012

@olivka84 🙂 samozrejme,vitaj🙂

bis
17. okt 2012

@nina4 naša malá je šťastná s kýmkolvek,len nech nie je sama,samozrejme len dovtedy kým sa jej nežiada didky🙂potom už je to náročné🙂)

veraba
17. okt 2012

@olivka84 ahoj 😀

veraba
17. okt 2012

@olivka84 TO SA TEDA RYCHLO POPONAHLAL V KOLKATOM TYZDNI ŠI RODILA?

olivka84
17. okt 2012

@veraba ahoj no ja som rodila v 35 tt, cisarskym nastastie. 🙂 vidim ze tvoja malinka je rovnako stara ako moj. takze aj vas caka ockovanie? to je momentalne u mna tema cislo jedna. 😖 vobec s toho nemam dobry pocit,

veraba
17. okt 2012

@olivka84 no aj ja mam stoho strach bude ju to boliet ako to bude znasat a este zas bol problem s vakcinami tak uplne zle no a nam sa to uz blizi mame ist v pondelok - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jedine na co som zvedava je vahu a na mieru ale tej vakcini sa bojim ako keby to mne isla doktorka pichat ☹

strasska
17. okt 2012

@nina4 nas Jurko ocka tiez velmi nemusi, ale aj Julka bola taka a nakoniec je z nej oteckov maznacik.
ja si to vysvetluje trochu tym, ze muz ma vacsinou na starosti tych 2 starsich, takze Jurko je vacsinou so mnou a tym padom ocka az tak nepozna 😉

magdussss
18. okt 2012

Ahojte,tak aj ja sa k vam pridam ak mozem,povodne sme mali byt augustovi ale chlapec sa poponahlal. Tiez mame podobne trampoty a radosti ako vy,tak si vas casto citam. Tiez nas caka buduci tyzden ockovanie a uz teraz mam obavy,ale nejak to snad zvladneme.

bis
18. okt 2012

@magdussss jasne,že môžeš🙂

kaja15
18. okt 2012

Ahojte 🙂 Tiez by som sa rada pridala, syn sa narodil na konci jula. A hned by som sa chcela spytat, ci uz vase deticky riadne dvihaju hlavu? Syn je straaasne lenivy, zodvihne sa len ked je uz nervozny, aj to na sekundu. Snazim sa ho aj motivovat, ale nic nepomaha.. Ako su na tom vase deticky?

veraba
18. okt 2012

Moja sikulka 😀

bis
18. okt 2012

@kaja15 ahoj🙂 ako myslíš,či dvíhajú hlavu,na brušku či na chrbátiku?lebo naša už dvíha aj aj,ale je narodená posl júnový den.teraz sa už snaží otočiť na bok,darí sa jej,len prdelku má ešte asi ťažkú🙂

klemente
18. okt 2012

baby, moja má zase sopliská ako hrom:( Už ani odsávať nestíham. A zase od doktorky nasadený Pamycon. To je strašné toto obdobie.

klemente
18. okt 2012

Baby, keď sú vaši drobci hore a nespia, venujete sa im stále? Alebo ich niekedy aj necháte osamote, ak, samozrejme, neplačú, ale sa len tak samé hrajú alebo obzerajú okolo?

kaja15
18. okt 2012

@bis myslela som na brusku 🙂 Zacala dvihat hlavku sama, alebo si ju nejak motivovala? Ked ja mam z neho pocit, ze by sa uz tiez najradsej pretocil, len aby hlavou nemusel pohnut

bis
18. okt 2012

@kaja15 nie nijako som ju nemotivovala,len ho treba častejšie dávať na bruško hlavne ke má dobrú náladu...aj moja ked fnuká,alebo sa jej nechce tak jednoducho nedrží🙂 neboj nič vš bude ok🙂

bis
18. okt 2012

@klemente ja moju nechávam chvílku samú po hrazdičkou ráno,ked je vysmiata a rýchlo si idem urobiť kávu a ranajky,nevydrží dlho sama,max desať minút,a ked je unavená hned fnuká..

klemente
18. okt 2012

@bis vďaka bis.

A ešte mám otázočku: môžem chodiť von s malou, keď má tie sople aj kašeľ? Teraz som jej merala teplotu, má 37,2. Asi by som nemala čo? Ale zase, keď si predstavím, že sa s ňou tie sople budú ťahať aj niekoľko dní, budeme celé dni zavreté doma?

saxana36
18. okt 2012

no maminy dnes aky den, ja som sa zobudila o desiatej a moj čvirko az o pol dvanastej, stihla som vsetky domace prace a poobede dal zas tri hodiny. musela som sa pochvalit 😉

edmi
18. okt 2012

@kaja15 ahoj moj maly je narodenu 13 jula a je strasne lenivy dvihat hlavku,nevidrzi ani 5 min, ale skusame dalej

edmi
18. okt 2012

ahojte,chcela by som poradit,maly je narodeny 13 jula cize ma 3 mesiace a 1 tyzden a co som si posledne dni vsimla ze sa mi neotaca za zvukom ked ho volam alebo hrkam s hrkalkou,robia to uz vase deticky

saxana36
18. okt 2012

@edmi ahoj mame rovnako narodenych čvirkov, len skusajte to urcite pride

edmi
18. okt 2012

@saxana36 ahoj a otaca sa uz za zvukom

saxana36
18. okt 2012

@edmi ano reaguje na vsetko,svetlá,zvuky,mame aj malu čivavu a ta ked zasteka tak maly aj poskoči 🙂

edmi
18. okt 2012

@saxana36 na svetka a obrazky reaguje aj moj ale ked ho ohlasim alebo strngam hrkalkou tak sa vobec neotaca a kasle na mna toto neviem ci moze byt individualne