icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

saxana36
18. okt 2012

@edmi tak to sa netrap to je idivindi,asi sa mu zrovna nechce

edmi
18. okt 2012

@saxana36 vies co zacina ma to trocha trapit, lebo uz to pozorujem asi 2 dni a nic robim vsetko zacim by sa mohol otocit a nic tak ozaj neviem a nevies odkedy by sa asi mali deticky otacat??

kaja15
18. okt 2012

@edmi nas sa za zvukom otaca, ale nie vzdy sa mu chce 🙂 no hlavku zdvihne fakt len na par sekund, mozno 10.. ale trenujeme aj my stale

bis
18. okt 2012

@edmi ahoj,naša zvuky dlho ignorovala,iba posl.týždne,možno 2 reaguje na hlasy a otáča sa.a robili vám vyšetrenie ušiek v porodnici?s takým prístrojom?

mamminna
18. okt 2012

@klemente ja to iste rano vydrzi najdlhsie sam, necham si ho v autosedacke a prenasam vsade kde idem, naranajkovat na zachod osprchovat... 🙂 a potom sup sup na ruky, do satky, hrat sa , papat a stale dookola 🙂 sem tam ak je akurat napapany tak vydrzi tak 10 niekedy aj 15 minut sam, ale musi sa na mna pozerat a musim sa snim rozpravat 🙂

mamminna
18. okt 2012

@saxana36 som nevedela ze take nieco existuje 😨 pozriem aj ja...

saxana36
19. okt 2012

@edmi no odkedy sa maju otacat na to asi termin neni,ale väcsina co sme tu sa nasi drobcekovia rovnako spravaju, nie som dr.,ale ak mas nejaky zly pocit spytaj sa svojej dr. ja tiez moju s kazdou drobnostou otravujem, uz som po tych rokoch vysla z cviku 😉

monika74
19. okt 2012

@klemente mne malá vydrží byť sama niekedy ani neviem že sa zobudí a díva okolo seba a obrýza si ruky 😀

something
19. okt 2012

Dievcata, a vase babetka uz drzia hlavicku? Lebo ten nas mas maly sa tak neskutocne zlosti na brusku. Minuly tyzden sa dokonca otacal z bruska na chrbat ale teraz ani hlavicku uz nechce dvihat ked lezi na brusku. A straaaaasne sa hneva 😒 A ked ho drzim tak mu strasne lieta ta hlavka ..hm? Maly bude mat v utorok 3mesiace

satko17
19. okt 2012

@something naša Hanka má tri mesiace a 1 týždeň a hlavku drží krásne hore,ale ona si ju takto dvihala už skoro od začiatku,teraz najnovsie sa snazi dvíhať ju aj ked je na chrbatiku,teda spolu s nozkami...ona je strašne aktívna,stale kopka nohami a oháňa sa ruckami...🙂

something
19. okt 2012

@satko17 tak to robi aj maly,strasne kope nohami otaca sa na bok, z bruska sa uz otacal ale tento tyzden je totalne lenivy..Ako prisiel na to, ze sa moze z bruska otocit, tak skusa len to a hlavka sa mi dvihat nechce 😒

nina4
19. okt 2012

@veraba moja aká je krásna

stinna
19. okt 2012

@something ahoj, môj na brušku pekne drží a otáča hlavičku, ale občas mu ešte padne, ak je na brušku dlhšie. No keď je na chrbátiku, tak hlavičku nezvíha vôbec.

stinna
19. okt 2012

Ahojte maminky, chcem sa spýtať, či drobcom potierate niečim ďasienka. Môjho tak svrbia, že je z toho nervózny a plače..

marakoli
19. okt 2012

@stinna veru nepotieram, ale asi začneme, lebo slince ako doberman, pästičky stále v puse a cmúľa a cmúľa

marakoli
19. okt 2012

náš takto drží hlavičku......šikulko

marakoli
19. okt 2012

ešte zopár fotiek, ako rastieme 🙂)

mirulka147
19. okt 2012

ahojte tak my mame už očkovanie za sebou od stredy mojko velmy plakal ale ako sme vyšli od doktorky tak už bolo dobre dala som mu na to obklad a cele poobedie sme kočikovali v kočiku mi spinka najlepšie tak bol spokojny večer mi začal nariekať tak som dala nurofen a pekne sme spinkali celu noc budil sa len na kojenie 🙂

saxana36
20. okt 2012

@mirulka147 tak to je maly hrdina 😉

saxana36
20. okt 2012

takto si robim bublinky

saxana36
20. okt 2012

a takto v nasej posteli sa najlepsie haja

olivka84
20. okt 2012

ahojte tak moj maly tiez moc nechce dvihat hlavicky zdvihne hu na par sekund a padne mu otacat sa ani neskusa este,asi musime viac trenovat.
@marakoli ako krasne drzi tu hlavinku a tusim neni uz ani na laktoch ale ma vystrete ruky super

bis
20. okt 2012

@saxana36 jaký má peliešok,vy sa tam zmestíte?🙂

marakoli
20. okt 2012

@olivka84 no veru, ten by už najradšej chodil, furt štrikuje s tými nožičkami, xi

mamminna
20. okt 2012

@saxana36 a spava s vami takto aj v noci?

mamminna
20. okt 2012
nina4
21. okt 2012

Pomoc mama ma fotí

nina4
21. okt 2012

A ked má náladu sa fotiť

saxana36
21. okt 2012

@bis no zmestime,kym sa maly este neprevaluje a necestuje po posteli

saxana36
21. okt 2012

@mamminna no vacsinou o desietej zaspi a ja s nim a zobudim sa o dve hod. a to ho prelozim do postielky a potom rano o siestej ked papa tak je u nas a to spime az do deviatej