Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@klemente ja to iste rano vydrzi najdlhsie sam, necham si ho v autosedacke a prenasam vsade kde idem, naranajkovat na zachod osprchovat... 🙂 a potom sup sup na ruky, do satky, hrat sa , papat a stale dookola 🙂 sem tam ak je akurat napapany tak vydrzi tak 10 niekedy aj 15 minut sam, ale musi sa na mna pozerat a musim sa snim rozpravat 🙂
Dievcata, a vase babetka uz drzia hlavicku? Lebo ten nas mas maly sa tak neskutocne zlosti na brusku. Minuly tyzden sa dokonca otacal z bruska na chrbat ale teraz ani hlavicku uz nechce dvihat ked lezi na brusku. A straaaaasne sa hneva 😒 A ked ho drzim tak mu strasne lieta ta hlavka ..hm? Maly bude mat v utorok 3mesiace
Ahojte maminky, chcem sa spýtať, či drobcom potierate niečim ďasienka. Môjho tak svrbia, že je z toho nervózny a plače..
ahojte tak my mame už očkovanie za sebou od stredy mojko velmy plakal ale ako sme vyšli od doktorky tak už bolo dobre dala som mu na to obklad a cele poobedie sme kočikovali v kočiku mi spinka najlepšie tak bol spokojny večer mi začal nariekať tak som dala nurofen a pekne sme spinkali celu noc budil sa len na kojenie 🙂
@mirulka147 tak to je maly hrdina 😉
mohlo by vas zaujimat 😉 http://www.mamaaja.sk/tipy-pre-vas/die-a/vyvoj-...

@edmi tak to sa netrap to je idivindi,asi sa mu zrovna nechce