Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
krasny babenko a tie velke očka nadherne cmuk
@bis
@marakoli
@marcelasandrika Dakujeme 🙂
dnes som bola u doktorky, a pýtala som sa, či už môžem malého dokrmovať. povedala, že od ukončeného 4. mesiaca, čo bude v piatok môžem. ryžová mliečna kaša, aj polievočku uvariť, zemiačik, mrkvička a pomaly pridávať. že kludne, lebo on je papkáč a velký je. tak uvidíme, ako sa bude krpec tváriť na prvé tuhé jedlo, xixi
tak očkovanie máme aj mi za nami malá tochu poplakala a už na obed ostala uplakaná ani mi jesť nechce tak dnes bola premiera s čajíkom dala som panadol a obklady na nožičky tak uvidíme aká bude noc ☹
práve sme prišli z vonku a malá dobre pospala v novom fusačiku🙂
Ahote babulky ako vam vecer babatka spinkaju? ta nasa ne a ne spat a ked ju uspim tak za 20min. je hore a ne a ne spat :-/az ked si lahnem aj ja tak potom zahajka toto robi uz tyzden
ahojte maminky my mame od včera virozu teplotujeme ,nariekame boli sme aj na pohotovosti doktorka nas potešila že sa mame pripraviť na tri ťažke dni je to na porazenie ked som bola ja chora tak odo mna neochorel tak neviem kde to mohol chytiť ☹ takyto je zlaty ked je zdravučky a teraz hotova pohroma 😒

aj ja ako pysna mamicka sa pripajam s foto mojho najmilovanejsieho drobceka 😉