Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mirulka147 držím palce nech ste skoro fit..zlatý je.
@bis dakujeme už dva dni narieka moje zlatko už aby to prešlo
@mirulka147 aky je krasnucky bubáčik, to ti nezavidim chuda male ked musi takto trpiet, nech sa rychlo uzdravite, my ked sme mali len dva dni teplotu nonstop bol napojeny na prsko,az som si ich uz od cucania ani necitila len tak vedel byt v klude,ale pomohlo a rychlo sa z toho dostal
@marakoli no aj ja som čítala,že lepšie začínať zeleninou ako ovocím a podobne,vraj koli sladkej chuti ovocia a kašičiek,že potom deti nechcú zeleninku,ale táto kaša ak ju ochutnáš,nie je osladená..nemyslím si,že s týmto bude problém..naša dnes zmastila 40 ml kaše,a chutila jej,lebo ked som jej rýchlo nedávala papať,začala sa sťažovať🙂plakať..
@marakoli asi môže byť s tej kašičky ťažko,ebo aj moja včera po tom čo zjedla misočku dosť pogrgala...al neviem jak tvoj,ale moja už druhý večer po kaši si schrupne cca hodinku a potom sa preberie vysmiata jak lečo,spokojná,kludná do polnoci...asi si z tej kaše aj ja dám aspon tri x denne🙂
dnes som v lekárni hladala sunarku nemliečnu a lekárnik mi povedal,že vš boli stiahnuté z trhu,koli nejakému problému..hrozne
Ahojte Babule, tak ja som tu nebola celu vecnost....asi si vas ani nestihnem vsetky precitat tak vam aspon napisem ako sa nam dari. My sme uz na jablcku a papkame uz polievocku, myslim cisty kuraci vyvar alebo mrkvicku so zemiackom. Na pitie davam malemu mrkvickovu stavu pripadne fenykovyn cajik s jablckovou stavou. Zatial to je nas jedalny listok. Malemu chuti vsetucko. No a co je tiez dolezite tak vyspi celu noc.Sme velmi stastny. 😵 😵 😵 Ved nam drobcek rastie pred ocami.... 😀 😀 😀 Pozdravujem vas......idem si este co to precitat.... 😉
dievcata ja vas chodim len obcas citat, ale pozeram, ze niektore uz dokrmujete a dokonca kojene deti.. kvoli comu? preco ste sa tak rozhodli? ja malu tiez kojim, preto sa pytatm. a chcem s tym pokracovat aspon do pol roka. a zaujimaju ma dovody, kvoli ktorym ste zacali dokrmovat. mozno aj mojej by sa zislo...
@zuzkaamato ja ho chcem tiež kojit, minimálne pol roka, ale začala som s dokrmovaním preto, lebo Simon je veľký chlapec a stále by len na ciciku visel, tak preto. ale ty máš ešte čas. náš bude mat zajtra už 4 mesiace, takže už pomaly môžeme čo to pridávať na papanie
@zuzkaamato ja moju chcem stále a pokial sa bude dať čo najdlhšie kojiť,len som jej chcela trošku prilepšiť a nakolko mi to dr odobrila,tak som začala touto kašou a nič iné jej nebudem pridávať min 3 týždne do dalšej poradne.zjavne jej chutí a
všetko spapá.
@marakoli a dala som jej nakoniec aj dnes,urobila som redšiu kašičku a posunula som jej to na prvú večeru,o piatej,aby jej stihlo vytráviť,potom sme sa kúpali a po kúpaní dida🙂a zas nespí...strašne sa popsula so spaním:-/ ináč všetko spapala a ked už nebolo,stále čakala a normálne začala plakať čo ešte chcela..
@bis aj ja som mu dnes takú redšiu spravila a tiež som mu ju dala okolo piatej, a potom ešte zapil cicik.......samozrejme nespal, lebo sme boli u svokry na činžaku a on takto navečer najradše v kočíku...........a potom sme prišli domov, dala som mu cucunut, a zaspal, takže uvidíme, aká bude noc 🙂)
náš tiež spával veľmi dobre, o 20,00 sa najedol a potom sa okolo 2 alebo 3 zobudil, a teraz? už okolo 23,00 alebo tak nejak budí a reveeee, musím ho napojiť na cicik, aby sa ukludnil, napapal a zaspí hned, xixi.......ale s nami kývajú tí zasrankovia, xixi
@marakoli no moja zaspala okolo 9,pol10 a spala do cca tretej,napapala sa a spala do šiestej,a teraz?konec,do polnoci niekolkokrát hore,chvílu cucne a spí a dokola,presne najlepšie spí nadránom..a mám pocit,že celú noc je napojená,niekedy sa zobudím vykrútená strpnutá..ale nevadí,aj tak ju milujem🙂
@marakoli
@bis no prave preto som sa pytala, preco ste zacali dokrmovat. ja mam totiz pocit, ze moja je stale prisata, tak neviem, ci by jej nepomohlo dokrmovanie. ale to je skor moja pohodlnost, kedze na vahe pribera, pekne cika a kaka, tak s tym este asi nezacnem. ani doktorka nic take nespominala a mna to ani nenapadlo sa na to opytat.. cize zatial davate kasicky?
@zuzkaamato a ešte ani nedávaj,mne dr povedala že až po ukončenom 17 tom týždni,tak máš ešte čas🙂
@bis ved nedavam, zatial si len zistujem 🙂 dakujem 🙂
@zuzkaamato Zuzi a v noci ste ako na tom s kojenim? Ja cez den kojim cca kazde 2 hodky, v noci ako kedy, vacsinou kazde 3, ja rozmyslam ze zacnem dokrmovat okolo 5teho mesiaca. Ale poviem ti u nas to kojenie byva boj, ona sa mi mrvi, odtahuje, potom place, potom chvilu pije a tak dokola....ale tiez pekne pribera takze asi musim len vydrzat :-/
@zuzka_bluzka no cez den je to podobne ako u teba a aj castejsie, ale v noci - klop klop klop, posledne dni, asi taky tyzden papa vecer pred 20, potom zaspi a budi sa v noci vacsinou raz a vstavame az o 5ej. takze celkom dobre. No to mrvenie a odtahovanie sa dialo nam asi tak pred tym tyzdnom a trvalo to tiez asi tyzden a bolo to hrozne. Robila to iba vecer a v noci a ja som bola z toho na nervy, ale preslo to.

@klemente @veraba s tým spaním je to všelijaké aj u nás,v noci sa budíme furt,raz viac raz menej a večer...jeden den zaspí už o ôsmej a druhý den nedajbože o polnoci zaspať,ked už aj ja odpadávam..verím,že sa to zlepší,len treba vydržať..🙂