Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@bis @zuzkaamato pozerám že aj vás bolia klby a to som si myslela že už sa mi ozýva vek ale som rada ,že som v tom neni sama 😀 😀 niekedy si fakt pripadám ako stará babka čo ju bolia všetky klby
@zuzkaamato ty si ako moja švagriná, tá hovorí že my musíme mat ešte jedno bábo lebo že my vobec nevieme že nejaké máme, teda ona chce aby to druhé bolo zlé 😀 😀 😀 😀
@monika74 no tak mna bolievali klby aj pred tehotenstvom, este "zamladi" 😀 😀 takze ja som stara uz davno 😀 ale pocas tehotenstva to bolo horsie a teraz to zase zacina boliet. a to ja som vzdy spavala na boku, ale proste pri kojeni mam taku inu polohu a bolia..
@papuka mila to svagrina 😀 ale nie, ved to je super, ze je maly taky dobrucky 🙂 uzivaj si to, kym sa da 😀
@zuzkaamato ahojky,my sme tiež dali malinkej prepichnut uska,ked mala dva mesiace.Prepichla nám to doktorka na poradni a Hanka to zvládla super🙂 plakala len chvíľku,uška sa jej rychlo zahojili,nemala to ani cervene a len som jej to trosku osetrovala liehom🙂
@satko17 no tak ja sa asi fakt zbytocne bojim... 🙂 ale tak prve babo, tak mam o nu strach a nechcem jej sposobovat zbytocnu bolest.. ale kazde dievcatko to dobre zvladlo a ked jej to budem osetrovat, tak by s tym nemal byt problem.. vdaka 🙂
@zuzkaamato aj ja som sa bala,ale zisťujem,že detičky všetko tak krasne zvládajú🙂 to je este tá krásna detská nevedomosť a že ony našťastie ani netusia, co všetko na ne chystáme🙂
@satko17 no to si pekne napisala 🙂 pre mna je este stale nezvyk, ze musim za toho maleho cloviecika rozhodovat ja vo vsetkom a brat to na zodpovednost.. je to hrozne tazke 🙂 ale na nausnicky sa velmi tesim, odkedy ich dostala, tak do 2 tyzdnov jej dam aj ja spravit...
@monika74 krasna bambulka a aky ma jazičisko 🙂
my sme dnes papali svoju prvu mrkvičku mali bol podareny vyzeral že by zjedal aj mna 🙂
ahojte mamicky, mame aktualne v ponuke vianocne oblecenie pre deticky ak by ste mali zaujem 🙂
ináč baby už neviem niekedy čo s tou malou je,či je hladná,či zubky nám idú či čo...nervozna je,aj v noci,hrozne spíme,sto krát sa zobudí,mrví sa,fnuká,zurivo dudluje,akoby sa nevedela ukludniť,potom je aj cez den nervna a unavená,neskoro chodí spať,didu nechce,až ju len nasilu uspím v kočíku aj to po plači...neviem čo je s nou..dasienka sa mi zdaju v pohode,nechápem a som unavená už..
@bis ved to s mliekom som videla aj tie menšie balenia to na skušku stačí lebo neviem či bude jesť lebo s vodou boli iba tie krabicové lebo chalani mi tie kaše moc nechceli a slečna začala v noci vymýšlať s jedením tak by som ju tiež skusila.cez den je menej a v noci sa nevie dojesť 😀 😀 no našťastie ked je hladná neplače iba sa začne v noci vrtieť 🙂 to ani muž nevie že malá v noci papá

@monika74 vy už máte aké vlásky a my nič..🙂