icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

bis
3. nov 2012

@monika74 vy už máte aké vlásky a my nič..🙂

monika74
3. nov 2012

@bis ona sa už vlasatá narodila 😀 😀 vid album 😀 😀

monika74
3. nov 2012

@bis @zuzkaamato pozerám že aj vás bolia klby a to som si myslela že už sa mi ozýva vek ale som rada ,že som v tom neni sama 😀 😀 niekedy si fakt pripadám ako stará babka čo ju bolia všetky klby

papuka
3. nov 2012

@bis klop klop klop, dakujem, čítam vás no málokedy pridávam komentar, lebo doteraz, klop klop klop sme bezproblémový a nechcem zbytočne provokovat 😉

papuka
3. nov 2012

@zuzkaamato ty si ako moja švagriná, tá hovorí že my musíme mat ešte jedno bábo lebo že my vobec nevieme že nejaké máme, teda ona chce aby to druhé bolo zlé 😀 😀 😀 😀

saxana36
3. nov 2012

@bis ta mala je fakt pekrasna,milené črty má

saxana36
3. nov 2012

@monika74 to je zlaté

bis
3. nov 2012

@saxana36 dakujeme,ale všetky naše detičky,myslím tu naše sú krásne...🙂

bis
3. nov 2012

@papuka tak nech vám to vydržíííí🙂

zuzkaamato
3. nov 2012

@monika74 no tak mna bolievali klby aj pred tehotenstvom, este "zamladi" 😀 😀 takze ja som stara uz davno 😀 ale pocas tehotenstva to bolo horsie a teraz to zase zacina boliet. a to ja som vzdy spavala na boku, ale proste pri kojeni mam taku inu polohu a bolia..

zuzkaamato
3. nov 2012

@papuka mila to svagrina 😀 ale nie, ved to je super, ze je maly taky dobrucky 🙂 uzivaj si to, kym sa da 😀

satko17
3. nov 2012

@zuzkaamato ahojky,my sme tiež dali malinkej prepichnut uska,ked mala dva mesiace.Prepichla nám to doktorka na poradni a Hanka to zvládla super🙂 plakala len chvíľku,uška sa jej rychlo zahojili,nemala to ani cervene a len som jej to trosku osetrovala liehom🙂

zuzkaamato
3. nov 2012

@satko17 no tak ja sa asi fakt zbytocne bojim... 🙂 ale tak prve babo, tak mam o nu strach a nechcem jej sposobovat zbytocnu bolest.. ale kazde dievcatko to dobre zvladlo a ked jej to budem osetrovat, tak by s tym nemal byt problem.. vdaka 🙂

satko17
3. nov 2012

@zuzkaamato aj ja som sa bala,ale zisťujem,že detičky všetko tak krasne zvládajú🙂 to je este tá krásna detská nevedomosť a že ony našťastie ani netusia, co všetko na ne chystáme🙂

zuzkaamato
3. nov 2012

@satko17 no to si pekne napisala 🙂 pre mna je este stale nezvyk, ze musim za toho maleho cloviecika rozhodovat ja vo vsetkom a brat to na zodpovednost.. je to hrozne tazke 🙂 ale na nausnicky sa velmi tesim, odkedy ich dostala, tak do 2 tyzdnov jej dam aj ja spravit...

saxana36
3. nov 2012

@bis to je jasnacka,bubaci najkrajsi

mirulka147
3. nov 2012

@monika74 krasna bambulka a aky ma jazičisko 🙂

mirulka147
4. nov 2012

my sme dnes papali svoju prvu mrkvičku mali bol podareny vyzeral že by zjedal aj mna 🙂

nina4
5. nov 2012

@monika74 Aká babuľa vlasatá krásna je a aká je vaľká povedala by som ,že je staršia .ochvíľu nás prerastú naši drobci 😀 😀

shopvick
5. nov 2012

ahojte mamicky, mame aktualne v ponuke vianocne oblecenie pre deticky ak by ste mali zaujem 🙂

bis
5. nov 2012

@marakoli ahoj,kolko kaše dávaš simonkovi?lebo ja mojej dávam redšiu 50ml a ked dopapá tak krik rev,že ešte chce,zmastí to hned,tak neviem,či pridávať...

bis
5. nov 2012

ináč baby už neviem niekedy čo s tou malou je,či je hladná,či zubky nám idú či čo...nervozna je,aj v noci,hrozne spíme,sto krát sa zobudí,mrví sa,fnuká,zurivo dudluje,akoby sa nevedela ukludniť,potom je aj cez den nervna a unavená,neskoro chodí spať,didu nechce,až ju len nasilu uspím v kočíku aj to po plači...neviem čo je s nou..dasienka sa mi zdaju v pohode,nechápem a som unavená už..

monika74
5. nov 2012

@nina4 to robia len tie vlásky 😀 😀 má niečo okolo 6300g na poslednej poradni

marakoli
5. nov 2012

@bis ahoj....kaše som mu dávala 40ml......dnes som mu dala trošičku mrkvičky a neviem, či mu môžem dať aj kašu......nevie

bis
5. nov 2012

@marakoli a ako ti zjedol mrkvičku?chcel?ja myslím,že mu môžeš dať aj kašu,ked je velký a rád papká...

marakoli
5. nov 2012

@bis chutilo mu, aj viac by spapal, ale len trošku som mu dala, tak mu asi idem dať kašu kúštik

monika74
6. nov 2012

@bis idem sa ťa spýtať ty kupuješ tu ryžovu kašu čo sa rozrába s vodou alebo a mliekom a rozrobíš ju s vodou.

bis
6. nov 2012

@monika74 ano,presne tak,poradila dr,že ak nepapá umelé,zbytočne jej dávať aj v kaši...

bis
6. nov 2012

@monika74 rozrába sa pôvodne mliekom

monika74
6. nov 2012

@bis ved to s mliekom som videla aj tie menšie balenia to na skušku stačí lebo neviem či bude jesť lebo s vodou boli iba tie krabicové lebo chalani mi tie kaše moc nechceli a slečna začala v noci vymýšlať s jedením tak by som ju tiež skusila.cez den je menej a v noci sa nevie dojesť 😀 😀 no našťastie ked je hladná neplače iba sa začne v noci vrtieť 🙂 to ani muž nevie že malá v noci papá