Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
babulky aspoň ste ma potešili aj tá naša slečna ostáva mrzutá nešťastné zuby 😢 ked rastú balia ked ich trhajú bolia tiež 😅
@mirulka147 aj môj má dni kedy je strašne mrzutý a tak si cmuchta pršteky, no v lekárni som kúpila ten gélik na zúbky, občas, keď už je fakt max. nespokojný, tak mu potriem ďasienka. Zaberá to, ale len na chvíľu. A keď je takýto mrzutý, uspím ho len vo vajíčku, ani na rukách nechce byť a ani papať mu vtedy nechutí 😕 .
zlatučky
@nr_martinka
@nr_martinka bambuľko, zlatý je 🙂
Ahojte babulky normalne radost kupat to moje dievcatko hned sa okupem aj ja aj dlazka 🙂) je jak taka zabka v tej vode a jak sa tam jasi moje zlaticko
Dobre ranko 😀 babulky ako sa budia vase babatka lebo malinka uz tak od 5hod niekedy aj skor sa zobudi a mrnka a napina sa ze si chce puknut a nejde je tak cvicime a ked sa uz vypuka hajkame dalej
@stinna ahoj tiež som kupila ten gelik tuto noc sme skoro vobec nespali každu hodinu bol hore 😒 tak som natierala raz dasienka raz bruško potom zaspal o pol šiestej do osmej
@marakoli ahoj ako zarabaš tu ryžovu kašičku s mm mliečkom či s um mliekom lebo mali mi s um mlieka zvracia tak som kupila to hypoalergenne a to je horke tak aj kaša bola horka ☹
@mirulka147 ahoj..ja mám mliečnu kašu, tá sa zarába s vodou. ale mám aj nemliečnu, ale toľko mm si neodstreknem, koľko treba. a ešte som kupila aj krupičku ryžovú od nestlé, ale tú som ešte nerobila.
@marakoli no my sme mali dnes desnú noc,ja neviem kolko x sme boli hore,ale vkuse...zaspala vždy tak na pol hodku a hore a hore...už som nervy schytala,nechala som ju tak na muža,otočila som sa na druhý bok a fučala..ale iba chvílku a čuduj sa svet,muž ju ukludnil,potom zas išla na didu,a presne zaspala nad ránom a potom už sme chrneli,už bola taká unavéná,že zaspala sama..ja neviem,či sú to zuby,či dajaké ich fanty..lebo na dasienkach nič nevidno..
ni ja nechcem byt skodoradostna, ale som rada, ze nie som sama, ktora ma taketo problemy so spankom 😀 Zuzka donedavna spavala pekne, bola hore tak 2 krat. ale posledne 3 ci 4 noci des a hroza, staaale je hore a ja tiez a furt chce byt na mne nacucnuta alebo aspon pri mne v posteli. ked ju odtrhnem od bradavky, lebo si myslim, ze uz spi, tak mrnci a hlada bradavku a nacucne sa a dudluje.. dnes som jej dala chamomillu na zubky, ale neviem, ci su to zuby.. ked vas tu takto citam, tak si skor myslim, ze to je nejake blbe obdobie...
ja len dúfam,že to skoro prejde,lebo je to vyčerpávajúce..
jój, ako to tu čítam, tak sme na tom rovnako s tým nočným spánkom 😀
@zuzkaamato
@denisbg no citam ze zo spankom mame rovnake problemy.my zaspavame okolo pol jedenastej a potom sme min tri krat hore .a presne ked si myslim ze spinka tak ho opatrne davam do postielky rozcapi oci a zacne rucat jak jelen a takto sa to opakuje aj 5 krat 😀
podla mna na to bude ozaj nejake blbe obdobie, ked nam vsetci drobci teraz tak zle spavaju. Nie je mozne, aby vsetkym isli zuby 😀 😀 mne by to ani nevadilo, ze chce byt v noci stale pri mne, ale ja pri nej nedokazem poriadne spat, stale ju kontrolujem, aby som ju nezadlavila 😀
no nech to rychlo prejde, aby sme sa konecne vsetky vyspali, ze dievcata? 😀
no,dnes sme mali lepšiu noc,babula vstala iba pár krát,aj to hned zaspinkala na dide a ráno sme spali do 9..ocka sme mali zobudil okolo pol 7,no nevidalo🙂)))

ten lepok budem muset urcite dat aj ja, nakolko muz je celiatik,takze v siestom mesiaci rožtek do ruky a uvidi sa