Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Baby tak ale co to tu citam 😀 , akoze moja dnes blabotala od pol 5 rana do 9, vcera to iste, vkuse daco chcela, uz som ani nevedela co, proste kecala kecala jak keby si supla 4 kavy v noci, oci otvorene jak jastrab....ja som myslela ze mi hlava odpadne od unavy...potom zaspala od 9 do 10 tak som aspon trochu schrupla. Tak vidim, ze nase deti maju nocne zurky, co sa dohodli? 😀
no žienky, dojdeme tym nasim drobcekom na zub co sa tyka ich spanku, ja som sa rozhodla ze sa uplne prisposobim , ked nechce byt v postielke tak neva bude so mnou na posteli, sice som dokrutena a budim sa s vyvalenym holym prsnikom, nechce byt po novom ani v kociari, tak ho najprv umliekujem az pri tom zaspi a potom ho polozim do kocika a uvidim co si na mna este vymysli, ale aj tak ho zboznujem 🙂
@saxana36
@zuzka_bluzka tak tak dievcata, nocne zurky.. zacinaju nejako skoro nie? 😀 ale no a co, mozeme byt rady, ze je to tak ako to je a toto su nase najvacie trapenia s nimi.. hlavne ze su drobci v poriadku a zdravi (klop klop klop)..
@zuzkaamato presne tak ,nestazujme sa,pre ich zdravie vydrzime vsetko
hlavne nech sú zdravučké tie naše pokladíky,kludne nech vystrájajú...to všetko prejde a budú zas ináč vystrájať🙂)
@veraba zlatučka paradninica malinka 🙂
@veraba tak zelame vsetko naj 🙂
@zuzkaamato očiská🙂zlatá
@bis no neviem po kom je taka okata 😀 ale ma ich krasne 🙂
dnes je naša ema od rána mrzutá,mrnčí,fnuká,nič nie je dobre...hlavu mám jak balon,neviem,čosa dnes deje.išli sme von s takým krikom a tak rýchlo som vybehla,že vonku som sa kontrolovala,či mám nohavice,či nie som v papučiach...mám dosť.chcem sa opýtať u dr na viburcol,kebyže to boli zuby.ináč dnes som jej dala oliznuť banan,joj dobrota,aj rohlíček,ešte že nemá tie zubky,by hned odhryzla...🙂
@zuzkaamato dakujeme 😀
@bis viburcol som aj ja nedavno kupila, nech ho mame doma.. aj chamomillu na zubky. lebo nasa zase v noci zasala buntosit, tak som tiez myslela, ze zubky, ale zatial nema opuchnute dasienka. akurat si prstekmi masiruje stale spodne dasna.
juj aj ja sa uz tesim na prikrmy.. lyzicku uz pozname, ked som jej davala espumisan alebo Dcko a to otvara pusinku uz sama, tak sa tesim, ked budeme papat 😀
@veraba my sme mali meniny naraz a tiez sme takto oslavovali. darcekov dostala od svokrovcov tiez ako na vianoce 😀 a aj nausnicky a zajtra ideme dat nastrelit, sa tesim 🙂
@zuzkaamato wau super ja uz zachvilku dokoncim tiez ciapocku ale je velka. ty robis s hlavy ciapky alebo mas navod ja by som potrebovala navod na mensiu ciapocku. malinka je nadherna
@zuzkaamato a kolko stojí ten viburcol?nie je na predpis však?
my papáme zatial iba kašičku,krásne ju spapá do dna🙂 a od 5 mes ideme na mrkvičku,čo ju pozorujem,viac jej berie slané ako sladké..
@zuzkaamato no aj ja budem davat nastrelovat ale robia to az od 6 mes. tak musime cakat ale dost sa bojim jej to dat urobit bude ju to bolet. :-/ daj vediet ako to zvladne.
@veraba ja robievam podla toho navodu na mimibazare tu zajkadnu placku, ze obvod hlavy deleno 3,14, ale treba si to prisposobovat podla vlny..
a my ideme nastrelit, nie prepichnut. a este ma len 4 mesiace... preco az od pol roka? to je nejake hlupost, nie? aj ja sa bojim, ze ju to bude boliet, ale tej pani verim, ma dlhorocnu prax. a ja som si dala nastrelit az v nejakych 15 tich a viem, ze to nebolelo. viac sa zlakne toho zvuku ako bolesti
@bis vuburcol stal okolo 4 eur tusim.. nie je to na predpis.. ale podla mna sa to oplati mat doma, je to mensie zlo ako ine cipky a ked nezabere, tak nurofen... a hlavne ked nemas istotu, ze ju trapia zubky a das homeopatikum, tak jej nijako neuskodis.. aspon to je moj nazor..
ja uz som tiez rozmyslala nad kasickou, ale zatial pockam na poradnu, co povie doktorka na proberanie a uvidim. mala som jeden cas pocit, ze jej nestaci mliecko, ale uz sa mi to nezda....
@zuzkaamato no to je kozeticke centrum a nastreluju az od 6 mesiaca :-/ niesom moc rada lebo cim bude staria tak viac ju to bude boliet :-/
@veraba hm, sranda.. a nechces ist niekam inam? ja toto pocujem asi prvykrat, ze az od polroka.. suseda ma 2 dievcata a obidve mali nastrelene este skor nez my... ved prave, ze cim bude starsiam tym viac bude vnimat...
@zuzkaamato no asi skusim pozriet inde ved aj mne to bolo divne ale aj susedka tam bola tiez az po 6 mes.

@bis no my sme nemali ani nahodou lepsiu noc, ale kaslem na to.. uz sme par dni odstahovane od mm zo spalne, tak aspon jeho nebudime a ja kedze pocas dna nepodavam ziadne sportove vykony, tak necitim nejaku extremnu unavu, tak to neriesim. ale aj tak dufam, ze to uz dlho nepotrva 😀