icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
19. nov 2012

@veraba ahoj nám nastrelila detská dok. a to mala Sofinka asi mesiac alebo ani toľko nie.

mirulka147
19. nov 2012

ahojte maminky nema niekto skusenosť s hypoalergennym mliekom či su všetky take horke ?mali mi s um mlieka zvracia a to som ho len chcela dokrmiť ked mam menej mlieka a s toho HA mlieka mi nechce ani kašu ta mu je tiež horka ☹

veraba
20. nov 2012

Dobre ranko 😀 Babulky aj vase deticky si zmolia ocka lebo moja to teraz zacala robit len musim este sledovat ako casto to robi

monika74
20. nov 2012

@zuzkaamato je zlatučka už len aby prišiel mikuláš 😀

monika74
20. nov 2012

@veraba veru žmolí a hlavne pred spaním

zuzkaamato
20. nov 2012

@monika74 tak tak 😀 a prinesie vela sladkeho mliecka 😀 😀 😀

zuzkaamato
20. nov 2012

@veraba jasne, ze zmolia a uz davno 😀 vraj to deti robia, ked su unavene, ale nasa to robi aj ked sa prebudi rano 😀

monika74
20. nov 2012

@zuzkaamato ved to.pozrela som že ideš dať dnes nastreliť náušničky tak držim palce až to máte rýchlo za sebou 😀 a už bude s nej veeeeľka parádnica

zuzkaamato
20. nov 2012

@monika74 dakujem, za hodku ideme na to, potom sa ozvem.. 🙂

bis
20. nov 2012

@zuzkaamato držte sa🙂

bis
20. nov 2012

@veraba ahoj,žmolí si,jasne,hlavne večer...

marakoli
20. nov 2012

@mirulka147 ahoj...ja chcem tiež nejake UM kupit, lebo furt by len cecal, či mu neni MM málo.....len neviem aké.......poradíte??

saxana36
20. nov 2012

@veraba veru aj u mojho som si to nedavno vsimla ze zmoli ocka hlavne ked uz chce spat

saxana36
20. nov 2012

@zuzkaamato rozkosna,tusim je cela na teba

saxana36
20. nov 2012

@bis mam pocit ze su mase kuriatka take z pocasia,maly je tiez mrzuty, spinkach chce po hodinke, hodinu sa hrame a potom zmoli ocka a chce hajat, co pred tym vydrzal aj 3 hod.sa hrat, cez den v podstate aj malo pije, zato v noci sme napojeny jak rusen a vagonik 🙂

satko17
20. nov 2012

@mirulka147 my máme nutrilon Ha a vsetky takéto mlieka by mali byt horkejsie kvôli tomu,ze sú tam nejake nastiepene bielkoviny,naša mlieko vypije ale kasu nechcela,teda vypila ju len z flase,ked som jej ju urobila redsiu.

zuzkaamato
20. nov 2012

no dievcata, tak nastrelovanie nausniciek sa nekonalo ☹ ze mame prilis male usko na tu pistolku 😀 moja krpana mala 😀 tak ze mam sledovat, ci jej narastu a ak ano, tak dame neskor spravit..

zuzkaamato
20. nov 2012

@saxana36 myslis ze na mna? to si asi prvy clovek 😀 ja v nej vidim manzela 😀

nr_martinka
20. nov 2012

@veraba ahoj moj Jakubko tiez zmoli ocka ale len vtedy ked sa ju chce spat a este aj usko si zmoli 😀

mirulka147
20. nov 2012

@marakoli ahoj tak my sme včera zase zvracali prudom tak sa idem snažiť kojiť čim najdlhšie 😉 a to HA mlieko ho nadrapuje

saxana36
20. nov 2012

@zuzkaamato tak to len podla tvojej foto

staniacik
20. nov 2012

@mirulka147 ahoj, ja keď som mala málo mlieka dávala som nutrilon ha a malý bol v pohode a nejak sa mi nezdalo horké.

denisbg
20. nov 2012

@marakoli aj my sme už začali dávať um na prikromovanie, dávam Nutrilon 1 a zatiaľ v pohode 🙂

denisbg
20. nov 2012

@veraba aj náš si žmolí očká, ale to vtedy, keď sa mu chce spinkať 😀 ale nemá kedy spať, lebo ho zaujíma všeličo iné, načo by spal 😀 😀 😀

denisbg
20. nov 2012

dnes máme za sebou druhé očkovanie, to bolo plaču, malého nie a nie ukľudniť. aj vaše detičky sú také ľútostivé? chudák, len zbadal lekáraku, tá sa mu prihovorila a spustil, asi si ju pamätal 😀

bis
20. nov 2012

joj baby som nasr.. na seba,malej sme včera dali dole náušnicu,lebo sa jej otvárala a dnes manžel na nu kukol,opravil a že jej idem ju založiť a už má dierku zarastenúúúúú,joj,zas jej ju bude musieť prepichovať dr☹( mrzí ma to feest

monika74
20. nov 2012

@bis vieš čo ona ju asi mať zarastenu nebude skusila si ju pomaličky pretiahnuť?mne to išlo tiež tažko ked som jej náušničky menila

marakoli
20. nov 2012

@denisbg
@mirulka147
no babky moje, dnes som kupila Nutrilon 1 extra, a si predstavte, že vypil na prvý krát 140 ml. zjavne mu chutilo, ani nepípol. som zvedavá, ako bude spať a aká bude noc.

marakoli
20. nov 2012

babiky, ako spinkávaju vaše deťušky? na chrbátiku, na boku, na vankúši, alebo bez?

marakoli
20. nov 2012

@denisbg my sme boli pred týždňom, a celkom v pohode, prvá injekcia trošku mrnkal, a druhá začal revať, ale hned som ho vzala na ruky, tak prestal