Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte maminky nema niekto skusenosť s hypoalergennym mliekom či su všetky take horke ?mali mi s um mlieka zvracia a to som ho len chcela dokrmiť ked mam menej mlieka a s toho HA mlieka mi nechce ani kašu ta mu je tiež horka ☹
Dobre ranko 😀 Babulky aj vase deticky si zmolia ocka lebo moja to teraz zacala robit len musim este sledovat ako casto to robi
@zuzkaamato je zlatučka už len aby prišiel mikuláš 😀
@monika74 tak tak 😀 a prinesie vela sladkeho mliecka 😀 😀 😀
@veraba jasne, ze zmolia a uz davno 😀 vraj to deti robia, ked su unavene, ale nasa to robi aj ked sa prebudi rano 😀
@zuzkaamato ved to.pozrela som že ideš dať dnes nastreliť náušničky tak držim palce až to máte rýchlo za sebou 😀 a už bude s nej veeeeľka parádnica
@monika74 dakujem, za hodku ideme na to, potom sa ozvem.. 🙂
@zuzkaamato držte sa🙂
@mirulka147 ahoj...ja chcem tiež nejake UM kupit, lebo furt by len cecal, či mu neni MM málo.....len neviem aké.......poradíte??
@zuzkaamato rozkosna,tusim je cela na teba
@mirulka147 my máme nutrilon Ha a vsetky takéto mlieka by mali byt horkejsie kvôli tomu,ze sú tam nejake nastiepene bielkoviny,naša mlieko vypije ale kasu nechcela,teda vypila ju len z flase,ked som jej ju urobila redsiu.
no dievcata, tak nastrelovanie nausniciek sa nekonalo ☹ ze mame prilis male usko na tu pistolku 😀 moja krpana mala 😀 tak ze mam sledovat, ci jej narastu a ak ano, tak dame neskor spravit..
@saxana36 myslis ze na mna? to si asi prvy clovek 😀 ja v nej vidim manzela 😀
@veraba ahoj moj Jakubko tiez zmoli ocka ale len vtedy ked sa ju chce spat a este aj usko si zmoli 😀
@marakoli ahoj tak my sme včera zase zvracali prudom tak sa idem snažiť kojiť čim najdlhšie 😉 a to HA mlieko ho nadrapuje
@zuzkaamato tak to len podla tvojej foto
@mirulka147 ahoj, ja keď som mala málo mlieka dávala som nutrilon ha a malý bol v pohode a nejak sa mi nezdalo horké.
dnes máme za sebou druhé očkovanie, to bolo plaču, malého nie a nie ukľudniť. aj vaše detičky sú také ľútostivé? chudák, len zbadal lekáraku, tá sa mu prihovorila a spustil, asi si ju pamätal 😀
joj baby som nasr.. na seba,malej sme včera dali dole náušnicu,lebo sa jej otvárala a dnes manžel na nu kukol,opravil a že jej idem ju založiť a už má dierku zarastenúúúúú,joj,zas jej ju bude musieť prepichovať dr☹( mrzí ma to feest
@denisbg
@mirulka147
no babky moje, dnes som kupila Nutrilon 1 extra, a si predstavte, že vypil na prvý krát 140 ml. zjavne mu chutilo, ani nepípol. som zvedavá, ako bude spať a aká bude noc.
babiky, ako spinkávaju vaše deťušky? na chrbátiku, na boku, na vankúši, alebo bez?

@veraba ahoj nám nastrelila detská dok. a to mala Sofinka asi mesiac alebo ani toľko nie.