Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzkaamato tak potom je to ok
moj sa pretaca na brusko len ked je nahatučky,inak len z boka na bok
Juj milujem ked sa moje dievcatko zacne nahlas smiat hned mam usmev na tvary aj ja 😀 😀 nadherne sa uz smejuska
HUPS MAM PREKLEP NIE NA TVARY ALE NA TVARI
😝
Ahojte kočeny .ja mám od utorka takú strašnú zlosť že ma asi porazí ak sa už neposťažujem.v utorok na obed nám Sofinka ušla z predškoly našťastie som bola ešte doma lebo sme mali ísť na sono nožičiek celá sa triasla a plakala,že ona chce ísť za maminou no a ked dobehla k nám učiteľka asi po 3 min. tak už som ju naspäť ani nedávala.o 10 min.mi volala riaditeľka,že ako si toto Sofia predstavuje že aby som ju doviedla naspäť .som si myslela to určite ked sa uplne triasla.a ešte ma sfúkla ako malú no to som už chytila nervy aj ja čo som neskutočne tolerantný človek a hocičo ma nevytočí tak som už zbliakla na ňu do telefonu ,že ako majú zabezpečenú škôlku ked im dieťa odtiaľ z obeda ujde.
no a dnes tam šla znovu len som jej vysvetlila že to už nesmie urobiť aby ju nezrazilo auto .
@nina4 ahoj mne mala tiež ušla so školky s kamoškou našťastie len do susednej školi za sestrou tak ich učitelka došikovala na speť a mna sglbala že ako si to mohla mala dovoliť 😒
@nina4 ja mám o 6 rokov mladšiu sestru,tiež ušla zo škôlky rovno domov a presne v čase,ked som ja išla domov zo školy,pametám si ako ju učitelka nahánala v našom paneláku okolo výťahu a ja nič,ja som kludne čakala na ten výťah..🙂stále sa na tom smejeme,neviem ako to mama riešila,ale na škôlkove dvere dali mreže🙂
@bis- no a tuto to nebolo prvý krát už sa to tak niekomu dávnejšie podarilo ja ako nechápem ked sa niečo také stane prečo nezamykajú a u nás sú dvere do korán aj brána ,ale asi čakajú kým sa niečo stane. Dosť čo drndu malú vrátili z prvej triedy späť do predškoly a ešte aj takto ma stresujú. 😒 😒
žienky dnes som len nahodou zistila ze mojmu bubáčikovi rastie zúbok, no snad mi nebude didku moc hrýzť ☹
mamickyyyy dnes sme boli plavat !!! je to nadherny zazitok!!! ponarali sme sa spolu aj pod vodou , smykali na smyklavke odkial nas instruktorka nechala zas volne spadnut pod vodu, plavali vselijako....potom sme sa aj spolu sprchovali!!! ahahahahah uzas!!!! 😀
@mamminna jeeej tak to je super 🙂 ja nas tiez chcem prihlasit na plavanie, ale az na jar. teraz na zimu som sa bala, ze pojde z vody vyhriata do zimy do auta.. ale strasne sa na to tesim
Aj my sa tešíme na plávanie🙂 ja chcem začať tak po šiestom mesiaci.
ahojte baby, ako cvičíte s detičkami, aby si precvičovali svalstvo a robili pokroky?🙂

@satko17 moja sa ani poriadne na bok nepretaca, ale nejako to neriesim... ked sa jej bude chciet, tak sa zacne pretacat sama 🙂