icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

bis
27. nov 2012

haloo baby,kde ste?skapal tu pes🙂

bis
27. nov 2012

@klemente ahoj,nič necvičíme..všetko robíme formou hry a túlenia🙂

marakoli
27. nov 2012

aaaaaaaaaaaahojte...................aj my sa hráme, necvičíme 🙂))

už ste dávali drobcom výživu? aj s piškotkou??

saxana36
27. nov 2012

@marakoli ja som v nedelu dala vyzivu,moc nezjedol a vcera som mu dala žužlat piškotu a ta chutila

bis
27. nov 2012

@marakoli ešte nie,mám domácu jablčkovú,tak uvidím kedy zaradím,lepok mi kázala dr mesiac po zavedení zeleninky,cca v 6mes,tak asi poto začnem,aj ked kôrku z chleba už ožužlávala🙂
my sme začali mrkvičku,dnes 3 den,ale furt ked ju varím,je tuhá,už mi baby radili ako na to,tak dnes skúsim..vy mixujete?lebo ja pučím.a akú zeleninku už papáte?

marakoli
27. nov 2012

@bis dnes som mu dala prvý krát jablčkovú výživu, chutila mu. piškotku aj korku z chlebika už ožužláva.
mixovala som, ale už pučím zeleninku. papá mrkvičku, cuketu, brokolicu, karfiol,

zuzkaamato
27. nov 2012

dievcata pozeram, ze uz skoro vsetky davate nejake prikrmy.. my sme zatial na materskom mliecku a mam pocit, ze to staci. ale ideme zaciatkom decembra na poradnu, tak som sama zvedava, co mi povie doktorka.. ale aj tak sa chcem spytat, ze na zaklade coho ste sa rozhodli zacat s prikrmami pri kojenych detickach. ake boli podla vas "priznaky", ze mliecko nestaci... dakujeeem 🙂
a pridavam jednu foto nasej krpatej mikulasky 😀

bis
27. nov 2012

@zuzkaamato ja už som to tu vysvetlovala🙂
@marakoli a ako sa máte?aké pokroky robíte?

marakoli
27. nov 2012

@zuzkaamato nášmu bolo mm málo, stále by visel na cicku, a dr. povedala že môžeme, tak načo čakať

monika74
27. nov 2012

@zuzkaamato mne malá razantne odmieta kašu ,mrkvu,čaj,všetko razantne odmieta 😅 nič okrem mojho mliečka nechce no sranda som zvedavá ako bude pokračovať 😀

marakoli
27. nov 2012

@bis ešte sa neotáčame, nechce sa nám, xixi, ťažkú riť asi má v plienke. ani zúbok ešte nemáme, ale zato slince ako bernardín, xixi.
a vy sa ako máte?

marakoli
27. nov 2012

tu je náš santa simon 😀 😀 😀

marakoli
27. nov 2012

zabudla som nahrať fotku 😒 😒 😒
tak ešte raz
Santa Simon 😀 😀

marakoli
27. nov 2012

@monika74 no náš ten by zjedol aj mňa. zeleninka mu chutí, aj kaša, všetko zatiaľ

marakoli
27. nov 2012

@bis no a reční o 106, keby mohol, tak len vypráva a vypráva 🙂)

bis
27. nov 2012

@monika74 našej zatial chutí všetko a poznávacie znamenie,že nemá dosť je,ked jej utrem pusu,že sme dopapali,ked spustí krik,tak ešte chce..🙂)

bis
27. nov 2012

@marakoli naša sa otočí,len ked má náladu,bavkáme sa s nožičkami,otáčame sa na boky,sedela by vkuse,a tiež brebentí,najnovšie sa hrá s jazýčkom,si ho tak o dasienka opiera a vyzerá srandovne..
zúbok zatial nič,dr sa aj pozerala aže nevyzerá to na zúbky,no bez podbradníka sa nemôžeme pohnúť,lebo hned je všetko mokré..ale mne sa zdá,že má vypuklý očný zúbok,jej vytrča,tak neviem,či to tak má byť,alebo jej prvý pôjde ten🙂
zajtra jej chcem k mrkvičke dať zemiačik,tak som zvedavá🙂

saxana36
27. nov 2012

no my uz mame vonku 2 zubáliky 🙂 🙂 🙂

saxana36
27. nov 2012

dnes som malemu urobila mrkvu a zemiacik v paraku, jaka dobrota

monika74
27. nov 2012

@saxana36 tak ste prvý našej to tiež belavie ale ešte necinká 😀

zuzkaamato
27. nov 2012

tak moja je tiez stale nacucnuta a teraz uz zacala aj v noci, aj ked to skor iba dudluje a nie papa. tak uvidim, opytam sa aj ja doktorky, co si mysli o prikrmovani a mozno sa k vam pridame aj my 🙂 ale vo vseobecnosti si myslim, ze mojej staci zatial mliecko a skor chce byt pri mne ako stale papat.. no som sama zvedava 🙂 za posledne 2 poradne priberala len 400 g na mesiac, tak to neni nejak extra vela, ale je v poriadku, rastie, kaka a cika dobre..

saxana36
27. nov 2012

@monika74 tak to uz bude coskoro

nina4
27. nov 2012

babuľky tak aj my sa pridávame dnes o 16 sme objavili zúbok len blbá náhoda Sofinka chcela Adamkovi dať čajík lyžičkou .Tak ak bude hrýzť ako Sofia noo boh ma opatruj 🙂 🙂 .

nina4
27. nov 2012

@zuzkaamato Je nádherná ani ja ešte neprikrmujem aj ked ma to láka lebo tak pozerá ked my jeme a dnes sme skúsili prvý krát čaj jednu lyžičku aj to zúbok cinkol 😀 😀 Ale je ak taký sumo malý tak si myslím ,že s materským ešte biedu nemá Mareka som prikrmovala od 8 mesiaca ale neuspešne odmietal všetko a začal papať až ked mal rok.Tak pokiaľ ty necítiš potrebu malú prikrmovať tak to ani nerieš.Kamarátka začala s príkrmom ked jej malý mal 6 mesiacov a potom začal odmietať cicik tak je to dosť aj o deťoch ako sa k tomu postavia

zuzkaamato
27. nov 2012

@nina4 preto sa pytam tu dievcat, ze kvoli comu zacali prikrmovat, lebo sama sa neviem rozhodnut. Zatial mam ale skor pocit, ze jej mliecko staci, tak pockame este tyzden, kedy pojdeme do poradne a uvidime. Ja sa na tie prikrmy strasne tesim, ale este nemame misticku a lyzicky, tak musim kupit 😀
Tak pomaly ale isto idu deturencom zubaky. Nasej zatial nic, aj ked dasienka masiruje o dusu.

strasska
27. nov 2012

@nina4 jeeeeeeeeej tak to je ina rychlost ... no som zvedava, ci to aj prvy ukoncite ... drzim palce aby ta zubky neboleli, lebo teda Jurko si asi mysli, ze mam pojazdnu mliekaren, natahuje sa a vykruca, ale prsnik z ust nepusti 😝

zuzkaamato
28. nov 2012

dievcata a vozite uz niektora svojich drobocov v sportaku? mojej krpatej sa posledne dni nejako nechce spat uz ani v kociku a musim jej sklopit striesku na vanicke, aby aspon hore videla. tak pomaly rozmyslam nad sportakom, ale asi to je este skoro, nie?

saxana36
28. nov 2012

@zuzkaamato ja uz vozim,moj sa rozhodol ze nebude vobec oprety,ale sedi v predu a drzi sa operadla a sleduje svet.co su toto za rychlo deti? 😀

zuzkaamato
28. nov 2012

@saxana36 a v akej polohe mas operadlo? normalne uz v sedacej? ja mam nas sportak este na povale, tak ani neviem ako vyzera, ale nyslim, ze sa da napolohovat az do lezania. ja by som ho uz aj vyskusala, ale neviem, ma trochu obavy, ze ci to este nebude zataz na chrbatik..