icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzkaamato
21. nov 2012

@satko17 moja sa ani poriadne na bok nepretaca, ale nejako to neriesim... ked sa jej bude chciet, tak sa zacne pretacat sama 🙂

bis
21. nov 2012

@saxana36 my ideme v decembri zas na hexu..

saxana36
21. nov 2012

@zuzkaamato tak potom je to ok

monika74
21. nov 2012

@saxana36 neboj nie mi ideme tiež až v decembri musí byť odstup medzi vakcínami 😀

marakoli
21. nov 2012

@satko17 ahoj...náš sa ešte nechce pretáčať, asi má ťažkú prdel, xixi...veď majú čas, aj zle nám bude, tak sa budú vrtieť

saxana36
21. nov 2012
saxana36
21. nov 2012

moj sa pretaca na brusko len ked je nahatučky,inak len z boka na bok

veraba
21. nov 2012

Juj milujem ked sa moje dievcatko zacne nahlas smiat hned mam usmev na tvary aj ja 😀 😀 nadherne sa uz smejuska

veraba
21. nov 2012

HUPS MAM PREKLEP NIE NA TVARY ALE NA TVARI
😝

kaja15
21. nov 2012

@satko17 ahoj, maly sa pretaca este len z bruska na chrbatik. Naopak este neskusal 🙂

something
21. nov 2012

@satko17 nas maly sa uz davno pretaca z bruska na chrbatik ale ma obdobia ked sa pretaca stale ale ma aj ked sa aj tyzden nie... 😀

nina4
22. nov 2012

Ahojte kočeny .ja mám od utorka takú strašnú zlosť že ma asi porazí ak sa už neposťažujem.v utorok na obed nám Sofinka ušla z predškoly našťastie som bola ešte doma lebo sme mali ísť na sono nožičiek celá sa triasla a plakala,že ona chce ísť za maminou no a ked dobehla k nám učiteľka asi po 3 min. tak už som ju naspäť ani nedávala.o 10 min.mi volala riaditeľka,že ako si toto Sofia predstavuje že aby som ju doviedla naspäť .som si myslela to určite ked sa uplne triasla.a ešte ma sfúkla ako malú no to som už chytila nervy aj ja čo som neskutočne tolerantný človek a hocičo ma nevytočí tak som už zbliakla na ňu do telefonu ,že ako majú zabezpečenú škôlku ked im dieťa odtiaľ z obeda ujde.
no a dnes tam šla znovu len som jej vysvetlila že to už nesmie urobiť aby ju nezrazilo auto .

mirulka147
22. nov 2012

@nina4 ahoj mne mala tiež ušla so školky s kamoškou našťastie len do susednej školi za sestrou tak ich učitelka došikovala na speť a mna sglbala že ako si to mohla mala dovoliť 😒

bis
22. nov 2012

@nina4 ja mám o 6 rokov mladšiu sestru,tiež ušla zo škôlky rovno domov a presne v čase,ked som ja išla domov zo školy,pametám si ako ju učitelka nahánala v našom paneláku okolo výťahu a ja nič,ja som kludne čakala na ten výťah..🙂stále sa na tom smejeme,neviem ako to mama riešila,ale na škôlkove dvere dali mreže🙂

nina4
22. nov 2012

@bis- no a tuto to nebolo prvý krát už sa to tak niekomu dávnejšie podarilo ja ako nechápem ked sa niečo také stane prečo nezamykajú a u nás sú dvere do korán aj brána ,ale asi čakajú kým sa niečo stane. Dosť čo drndu malú vrátili z prvej triedy späť do predškoly a ešte aj takto ma stresujú. 😒 😒

marakoli
23. nov 2012

@nina4 teda baba jedna, asi sa jej tam nepáči 🙂))

nina4
23. nov 2012

@marakoli á už sa jej páči nakoniec to bolo kôli obedu teraz ked ju už nenútia jesť tak sa tam už teší 🙂 🙂

marakoli
23. nov 2012

@nina4 aháá, veru, netreba nútiť, a basta

saxana36
23. nov 2012

žienky dnes som len nahodou zistila ze mojmu bubáčikovi rastie zúbok, no snad mi nebude didku moc hrýzť ☹

bis
23. nov 2012

@saxana36 a už mu vyšiel?a ktorý?

mamminna
24. nov 2012

mamickyyyy dnes sme boli plavat !!! je to nadherny zazitok!!! ponarali sme sa spolu aj pod vodou , smykali na smyklavke odkial nas instruktorka nechala zas volne spadnut pod vodu, plavali vselijako....potom sme sa aj spolu sprchovali!!! ahahahahah uzas!!!! 😀

veraba
24. nov 2012

@mamminna ponarali ? A drobec sa nenahltal vody?

mamminna
24. nov 2012

@veraba no predstav si ze nie ! 🙂 ja som sa bala a vravim mojmu priatelovi -"nie ja nechcem ja sa bojiiiim" no potom som videla vsetkych ako to robia, tak som skusila a nic! ahahahah iba trosku zmuril ocka a oblizoval sa ale inak nic! spokojny 🙂 nadhera

zuzkaamato
24. nov 2012

@mamminna jeeej tak to je super 🙂 ja nas tiez chcem prihlasit na plavanie, ale az na jar. teraz na zimu som sa bala, ze pojde z vody vyhriata do zimy do auta.. ale strasne sa na to tesim

veraba
24. nov 2012

@mamminna jej to je super aj ja som strasne chcela chodit plavat ale uz az dalsi rok ked bude teplejsie verim to musel byt krasny zazitok

satko17
24. nov 2012

Aj my sa tešíme na plávanie🙂 ja chcem začať tak po šiestom mesiaci.

mamminna
24. nov 2012

@satko17 a preco az po siestom? ak sa mozem spytat, tiez kvoli pocasiu?

satko17
24. nov 2012

@mamminna nie kvôli počasiu,ale u nás robia plávanie so sestmesacnymi babatkami,našla som aj od stvrteho mesiaca,ale trošku ďalej od nás,aj ked neviem,či u nás kurz otvoria,musí byt dosť deticiek. Ak nie tak pojdeme na sliac,alebo do b.bystrice...uvidíme.

saxana36
24. nov 2012

@bis dolny predny

klemente
25. nov 2012

ahojte baby, ako cvičíte s detičkami, aby si precvičovali svalstvo a robili pokroky?🙂