Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte dievcence, po dlhom case som na nete, boli sme s malou na tyzdennom vylete v Nemecku...no bola to "sranda" 3 dni revala co si tam nevedela zvyknut na nove prostredie, som myslela ze ju tam niekomu podarujem 😀 😀 😀 bola som uz z toho strasne vycerpana, ale potom uz v pohode, cestu zvladla tak som spokojna, ze sme to prezili 🙂
No ale chcela som sa s vami hlavne poradit, ze ci vam uz deticky zacali lepsie v noci spavat, lebo sme tu rozoberali, ze nejak zle spia....moja sa uz vyse 2 tyzdne budi skoro kazdu hodinu (vacsinou to zacina po polnoci), nemam vobec pocit ze je hladna lebo sa vzdy len na chvilku prisaje a potom je hore, neplace nikdy, chvilku drieme a zas odznova....ja neviem ci to je normalne, spytam sa v pondelok doktorky, ale chcela som vediet od vas, ze ako vam spia drobci, ze ci mam doma abnormal 😀
@zuzka_bluzka aj mne sa teraz viac budi, lebo cez den vsetko ho zaujima a nedokaze sa riadne najest a v noci zrazu si spomenie ze hlad! ASI! neviem ...tak mi to pripada a posledny tyzden sa tazko uspava....stale chce byt napojeny 🙂 ale to uz vidim ze nieje od smadu 🙂 ....potrebuje iba trosku maminku v tomto obdobi.....myslim ze je to normalne!😉 plus kazde babo je ine ....
@zuzka_bluzka
@mamminna
no náš ten tiež v noci dosť často hore, ale napojí sa, zaspí, ale niekdy sa stane, že si začne hundrať, výskať a potom sme asi hodinku hore, xixixi,
@zuzka_bluzka cau Zuzi 🙂 tak to mas moj obrovsky obdiv, ze si si trufla s malou na taku dlhu cestu. Ja mam haluze uz len z toho, ked niekam idem viac ako pol hodku autom, aby mi vydrzala.
Inac co sa tyka toho nocneho spanku, tak u nas hroza. Zo zaciatku spavala super,2 krat za noc hore a spala vo svojej postielke. Ale uz asi 2 - 3 tyzdne hroza. Tiez chce byt furt napojena, lebo papa v noci malo. Cucne si, ale potom len duduluje a ked ju nasilu odpojim, tak zase hlada bradavku. A v postielke mi za noc prespi tak 3 hodky dokopy, cize stale je pri mne. Ako nevadi mi to, ja sa celkom vyspim, ale musim si zvykat na asi 30 cm priestor na spanie v jednej polohe a este k tomu pes pri nohach 😀 😀 ale verim, ze je to len prechodne stadium...
@zuzka_bluzka
@zuzkaamato no vidim ze to mame rovnake aj malinka je stale v noci hore trocha si cucne a potom si len dudka a ked jej chcem didu vybrat tak zacne tahat o dusu a dudel nechce tak haja primne lebo ked ju idem dat do postielky je hned hore.
@veraba hned mam lepsi pocit, ked viem, ze to nerobi len nasa. Tak asi je to ozaj nejake prechodne obdobie, ked to maju takto naraz. A tak v najhorsom si zvykneme s nimi spavat v posteli. Len keby aj moj muz bol taky obetavy ako ja a uvolnil jej aj kusok svojej polovice. Ten je schopny este aj cez moju sa rozvalovat 😀
@mamminna
@marakoli
@zuzkaamato
@veraba tak ste ma ukludnili baby, dakujem 🙂 lebo aj u nas to bolo predtym super, ze max 2-3 krat hore za noc, ale teraz sa to cele naburalo tak som uz nevedela ci ja robim nieco zle, alebo jej nieco je...ale asi to bude len obdobie. Ja mam postielku prisunutu k nasej posteli a bocna strana je odmontovana, takze je kvazi pri mne ale stale vo svojej postielke, ale tak mozno ju skusim dat uplne ku mne a nech si cucne kedy chce 😀 ale tiez zacne hocikedy vyskat a to vtedy nespia asi aj susedia 😀
Inak Zuzi co sa tyka tej cesty, moj manzel bol strasne mudry a tvrdil ako pozna milion deti co prespali taku dlhu cestu a ze ved urcite aj nasa vacsinu prespi, HA HA HA, esteze som mala zasobu hraciek a hrkala som jej pred nosom vsetkym cim sa dalo nech sa zabavi, ale bolo to nakoniec celkom fajn, pomrncala ked bola unavena, chvilu zdriemla, ale neplakala ani raz, tak uz sa s nou nebojim ist nikam 🙂
@zuzkaamato
@veraba tak nám to Adamko robil hned na začiatku tak som sa ho ani nepokúšala dávať do postieľky lebo ako náhle sme boli nad postieľkou ako by mal v plienke senzor otvoril kukadlá a chechtal sa mi do očía ked som ho tam položila tak začal nariekať ako by ho s kože drali.
Ahojte, baby boli ste už na preočkovanie s drobcami? Dostane 2 injekcie alebo už iba jednu? Lebo nás to čaká v stredu. Inak už máme prvý zúbok, celkom dobre to zvládol drobec, cez deň býval mrzutý, ale našťastie v noci pekne spinkal. A teraz podobne ako píšete máva v noci nejaké šabesy. Ale dá sa to vydržať.
@zuzka_bluzka tak to je fakt super, ze tak pekne vydrzala tu cestu autom, bud rada 🙂 akoze mne moja vacsinou tiez zaspi v aute, ale napriklad uz 2 krat sa mi stalo, ze sme sa vracali domov po tme a v zapche a to tak strasne revala chudatko. lebo ani nestihla zaspat a hned zapcha a mozno aj ta tma nebola pre nu bohvieco.. inak si ma mozno inspirovala s tou postielkou s tym stiahnutym bokom. tusim aj na nasej sa to da odmontovat. ale to mi asi aj tak nic nevyriesi, pretoze stale bude chciet byt pri mne. ale ja sa aj tak odstahujem do detskej, lebo muz tak strasne chrape, ze uz ma to ozaj nebavi... a lezie mi hlavne na nervy uz nejaky cas, tak by mi to prospelo 😀
@magdussss my ideme v utorok a opat mam obavy ako pri tom prvom ockovani. ale vtedy nastastie nemala ani teploty ani nic, bolo dobre. tak dufam, ze aj teraz to zvladneme. a hlavne som zvedava na miery a hlavne vahu, ako pribera..
inac dievcata uz dlho sa chcem opytat, ze ako vnimaju vasi drobci ludi z rodiny alebo aj cudzich. lebo nasa Zuzka napriklad od narodenia neznasa svokru, len ked ju zbada, tak reve ale strasne. ale z nej asi citi stres a preto u nej na rukach nevydrzi ani sekundu. ale vcera sme boli na svokrovej 60 ke, asi 30 ludi a tiez strasne plakala. akoze ja som bola na nervy, svokra trvala na tom, aby sme tam dosli a chudatko Zuzku som nevedala ukludnit ani pri kojeni, az mala prasnutu zilku v oku ako strasne plakala.. no strasny zazitok.. jediny u koho vydrzi v klude, je svokor, ale uz ani u neho to nie je. co predtym. dokonca ani muz ju nevie ukludnit, iba ja.. nevadi mi to, len sa trochu bojim, aby nebola az moc na mna naviazana... ale to je asi pri malickych babatkach v pohode, ked su naviazane na mamy, nie?
@zuzkaamato ani sa mi verit nechce kolko mame my dve spolocnych veci 🙂 moja od narodenia neznasa navstevy, este ked niekto pride k nam tak to je ako tak, ale akonahle my ideme niekam do cudzieho prostredia, k hocikomu tak to je strasny plac, tiez ju viem utisit len ja a niekedy ani ja nie. Dnes som sa prave kvoli tomu pohadala s mojou mamou lebo k nej vobec nechodim co je mala na svete, proste vzdy mi tam mala plakala a ja ju nejdem stresovat a moja mama ma stale presviedca ako ju musim zvykat...lenze ona ju potom nemusi ukludnovat, takze ja sa sama rozhodnem kam a ci pojdem a hotovo, snad z toho vyrastu tie nase prdky 🙂
@zuzka_bluzka ja som u mojej mamy bola raz, ale to preto, ze ona si uz netrufa sama byt s malou alebo skor ja si netrufam ich nechat co i len minutu same. moja mama ma 62, ale uz je na tom zdravotne tak vselijak a proste malu jej nezverim. zato svokre ma s prepacenim vie dobre nasrat. ja ju mam rada a kym nebola mala na svete, tak bolo vsetko ok. ale ona zo mna robi uplneho debila nevedome. furt ze ma studene rucicky, nozicky, oblec ju poriadne, je jej zima na hlavicku.. alebo vie sama dobre, ze zuzka neznasa a vzdy, ked ju prebalujem a je bez plienky, tak sa nanominuje predo mna a zacne s nou cvicit, lebo si mysli, ze vtedy bude v pohode. bodaj by ju raz poriadne o*rala.. 😀 a jasne, ze sa rozreve a musim ukludnovat.. no ako fakt strasne. ale akurat dnes sa pytala, ci place aj ked sme tu same.. no place, ale iba ked uz chce papat alebo ju necham samu... inac je taka zlata, zacina si mrmlat kadeco a vydrzi aj pod kolotocom alebo hrazdickou chvilu... no som na nervy z toho, ako to bude dalej s nasim vztahom, ked mi toto bude furt robit s malou 😀 😀
@zuzkaamato No u nás je to podobne so svokrou 😝 Ale nie je na ňu ani zvyknutý, lebo k nám často nechodí - našťastie! A nášmu malému je najlepšie doma a ked sme sami, vtedy sa aj sám zahrá a nepotrebuje nikoho a ja si vtedy aj čo to porobím. Tiež je nervozny ked je okolo neho veľa ľudí a každý len ťuťuli-muťuli naňho!
@zuzkaamato no moja mama bude mat 65 takze u nas presne to iste, ja by som ju s nou nenechala, akoze nic v zlom, ale fakt by som sa bala. Naopak svokru mam mladu, s tou nemam problem, je zlata, aj malu s nou necham v pohode, aj ked tiez by ju furt obliekala, jej najcastejsia veta: Vies ona je este malinka, ma citlivu hlavicku, treba jej dat hrubu capicu, atd atd, ale inak je super, nastastie 🙂
@magdussss tie nase babatka maju viac rozumu ako dospeli, ze? 😀 anji mne by sa nepacilo, keby sa na mna furt chodil niekto pozerat a cumel na mna a blabotal by odveci 😀
@zuzka_bluzka ale aj moja je fajn, ja ju mam fakt rada. ale s tymto ma strasne vytaca, ale nedavam jej to najavo aspon zatial... 😀 ja som rada, ze mi aspon do kojenia nikto nekeca. aj ked moja mama uz zadrela daaavno o prikrmoch, lebo vzdy ked mi vola, tak zuzka papa, ale tak my sme vyrastali na umelom mlieku, cajoch a piskotach. akoze nic proti tomu, ale ked kojim, tak kojima kym mam mlieka dost, tak neni treba ziadne cajiky ani prikrmy.. to keby mi svokra do toho este zacala kecat, tak by ma asi porazilo... dnes uz poznamenala, ze asi je smadna, ked nepijde ziadne caje a vodu a no a co. ja jej dam aj kazdych 10minut, ked si vypyta.. achh, dnes som riadne nadupana nervami, ospravedlnujem sa 😀 ale aj muz ma stve, nejako zabuda, ze sa stal otcom......
@zuzkaamato haha, to ja pocuvam stale, ze urcite je smadna a nech jej dam cajik a svokra uz je cela zhava ako bude varit mrkvicky a zemiaciky 😀 ale ja to neriesim, jednym uchom dnu druhym von. Spytam sa doktorky, ze kedy zacat a mozno koncom decembra jej dam nieco ochutnat, uvidime 🙂 A muza neries, oni su z inej planety, ja ked dam mojmu malu na ruky, ze idem nieco uvarit, nech sa stara, tak ak nahodou zacne mrncat aj tak mi ju odovzda a skonci to tak ze v jednej ruke drzim dieta a druhou miesam veceru...skoda ze nemam viac ruk, zislo by sa 😀
@zuzka_bluzka pocuj, ty mas u nas namontovane kamery? 😀 to iste u nas. Mato dobre vie, ze mala nevydrzi len tak posedkavat, ze sa musi hybat alebo hrat sa s nou. Ale ked mu ju dam, tak vecne sedi bud za compom alebo pri telke alebo tak a mala mrnci. Tiez si ju radsej vezmem a robim jednou rukou 😀 oni su asi fakt z Marsu alebo co 😀
no citam ze spanie s drobcami mame niektore podobne ,ja uz neriesim noc, maly spi stale so mnou napojeny na prsnik, uz som si zvykla,celu noc som v podstate vyzlecena a ked chce tak si ho najde 😀 v postielke chce byt tak väcsinou nad ranom od 6 00-8 00 lebo uz ma asi dost spat na chrbte ,pripadne na boku, tam ho dam potom na brusko, ma dva zuby tak je nervozny a urcite pojdu aj horne,neskutocne škrieka a jeduje sa ,ale inač je cmučko moj maly, tak držte sa
@zuzkaamato
@zuzka_bluzka
baby, tie svokry a mamy su asi rovnake ... ja uz mam tretie a este furt pocuvam, ze ho mam lepsie obliect. U svokry musim dokonca na schodoch davat malemu ciapocku (nedavam 😉 ) lebo ze tam nekuria 😕 🙂 🙂 🙂
ale tak vtedy sa zilo inak ... moj MM bol v perinke do 7 mesiacov a ja som jedla halusky s kapustou v 4 mesiacoch ....
akoze amen-cma 😀 😀 😀 😀
ale pockajte, nase nevesty a dcery sa tiez b udu smiat z nasich moresov 😉
super citanie
a inak aj Jurko spi otrasne 😝 😝 😝 😝
@strasska hehe halusky s kapustou 😀 no vidis a si tu medzi nami 😀
no to mi ani nehovor, ze ja budem raz takato, to je strasne 😀
inak ako si pisala o tej ciapocke na schodoch. tak mi este napadlo, ze minule som ju prenasala z kuchyne do kupelne umyt zadocek - je to tak 6 metrov. jasne, ze uz bola vyzlecena. a ze preboha, ved jej bude zima. to vo mne vsetko vrelo 😀 dufam, ze pri druhom sa uz voci tomuto nejako obrnim 😀 😀
ahojte baby,to aj vaše detičky sú také umrnčané?moja kuse mrnčí,fnuká..ešte aj ked papá,či cumle prso tak vydáva zvuky..len ked spí tak je ticho..občas už mám z toho nerv,lebo taká ešte nebola.nič ju nebaví,ani papať velmi nechce..
zaspávame už bez revu,ale tiež sa budí a prso je pripravené,najnovšie ale zaspáva v noci aj bez dudlovania,ked sa otočí na pravý bok..to hned spí,akoby povel spinkáme🙂tak aspon to ma teší..v stredu ideme na poradnu a na očkovanie hexou,tak som zvedavá a už mám strach,lebo po každom zaočkovaní má teplotu..☹

@bis no my sme tiež dnes koštovali domácu výživu a zbaštil ju skoro celú, xixi