Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
halo zienky, co mate nove? 🙂 ja som dnes skusila dat malej chamomillu aj viburcol na zubky. uvidime, ci bude o nieco lepsia noc. ak nie, tak jej to uz nebudem davat a asi to nebude zubkami. ale dnes bola teda dost mrzuta a vkuse si masirovala dasienka, tak uvidime...
my posledné noci dosť otras: budenie každú hodinu-dve, nervózne pomrnkávanie, prskanie, nespokojnosť a kým malá zase zaspí, tak to trvá. Žeby zúbky?:( Cez deň je v pohode, tak ja neviem.
@klemente mne v noci nemrnci, ale tiez byva hore kazdu hodinu az dve . ale pokial nie je na prsniku, tak tiez mrnci.. preto ju necham a ked zaspi, tak sa sama odpoji.. ja neviem, asi to bude zubami.
@zuzkaamato a dávaš ju zakaždým na prsník? Ako prvé riešenie?
@klemente ona na prsniku od narodenia zaspavala. pride mi to jednoduchsie, ako ju kolisat alebo nosit. a tak mi este aj tak nezaspala. a v noci to riesim tak, ze odkedy sa takto budi, tak je pri mne v posteli a ona si prsnik najde, ked sa zobudi. a bud si pocucka alebo sa aj napapa alebo sa len nacucne... neviem sice, ci je to spravne, ale pripada mi to jednoduchsie, ako ju nosit..
@zuzkaamato aj moja zaspáva na prsníku, ale večer, nie každú hodinu v noci. Ale je pravda, že prsník neslúži len na jedenie, tak asi to bude dobré dávať ju tam zakaždým, hoci "jedla" pred hodinou. Laktačné poradkyne tak vravia, tak asi to tak bude.
@klemente presne. moja to robi uz 3 tyzdne a vzdy, ked uz led dudluje a chcela by som ju prelozit do postielky, tak zacne zasehladat prsnik. takze to zabera 🙂
no veru ta noc,prdko si pomylil didku s dudlikom,sranda ze cez den si ani nespomenie,len v noci a nonstop,dnes idem do poradne tak sa spytam ako ho odpojit, neda sa to nonstop,ani na wecko nemozem odskocit a nemyslim si ze je to zubkami,mame dva vonku 😉
@saxana36 a co ti poradila dr na poradni ohladom toho nocneho "napojenia"?
@zuzkaamato povedala ze to je tah deti na nas rodicov,proste nas od seba nepustia ,ze mam vyskusat spat v druhej izbe 2 noci a nechat ho s ocinkom, ma muz zahlusi ked bude nevyspaty, ale fakt by som to aspon vyskusala,musim ho ukecat a druha moznost ze je aj nedokrmeny a mam dat ryzovu kasu, co aj dam
@saxana36 aha, sranda.. no tak ja si neviem ani nahodou predstavit, ze by som ju nechala s muzom 😀 to by sa fakt nevyspal a nepotrebujem celu noc pocuvat, ako mala ruci...
ja dnes tiez skusim kasu, ak muz nezabudne kupit.. ale skor si myslim, ze je to len o tom, ze chcu byt pri nas krpci...
@zuzkaamato no ved cmučkovci, v poradni boli dve mamicky a oni to maju v noci tak isto
žienky v noci to máme to isté slečna cez deň drží dietu a v noci sa nevie dojesť 😀 😀 kdesi som čítala že dieťa od štyroch mesiacov by mohlo prespať celú noc cha-cha tie naše deťurence asi nik nepoučil 😀 😀
Ahojte mamičky, tak konečne sa k vám pridávam 🙂 , už vás čítam odkedy som bola tehu a bidím že problémy máme stále rovnaké 😎 Tiež mám maličkú v noci stále hore, no teda vlastne nie hore ale na prsníku, cez deň je to ok, pekne vydrží ale v noci každú hodinu pýta, niekedy ani nepapá len tak dudle aj som skúšala dudlík podstrčiť ale nezabralo, tak neviem či radšej nezačať na noc prikrmovať, čo myslíte? Ako mne nevadí že ja vstávam, šak na to som doma ale malinká by spala v kuse a nemala toľko prestávok.
Maminy chodíte s drobcami vo fusakoch na saniach my sme boli tak včera a bolo super .len potom začalo snežiť a to sa Adamkovi už nepáčilo 🙂
Ahojte. Ja k vam nakukam a sa pridavam k rovnakym nociam ako mate vy. Maly zaspava na prsniku, zaspi okolo 20:00 a do tej polnoci ako tak vydrzi spat a potom je to des..zacne sa mrvit, tak ho vezmem a nakojim, zaspime o hodinku ho prelozim do postielky, lebo sa zacne mrvit. Spi na brusku..vydrzi max. hodinku a vsetko sa opakuje...od 4:00-5:00 ho udrzim ako tak spiaceho jedine na prsniku a o okolo 6:00 budicek....Cez den ani nevie, ze je hladny...vydrzi aj 4 hodiny.
Boze baby vy tu mate pisane ako vasim deturenco rastu zubky na nase baby este nic len strasne slinenie 😢
....sa tak tesim ze je sneh....
leamato no a pozeram ze je medzi namasimi deturencami tyzden rozdiel 🙂
@zuzkaamato prečo už prikrmuješ?
@klemente vies co, chcela som len vyskusat, ci to bude mat nejaky ucinok na jej nocny spanok a vylucit, ze ci ma alebo nema dostatok mliecka, ci nie je hladna.. ale vcera sme skusali kasu a nic, vypluvala. skusim mozno este dnes, ale mozno aj nie. muz kupil mliecnu nutrilon, cize s UM a to moc nechcem, tak asi jej uz nedam. ale skor si myslim, ze ju fakt trapia zuby, lebo sdnesna noc zase horor.. a predvcerom som jej dala chamomillu a viburcol cipok na noc a bola tak 2 krat hore. takze to musia byt zuby...
ahojte, pridavam sa k zlym nociam .... uf otrasne a to nas ani cez den nehladuje, lebo papka kazde 2 hodky 😝
ale mne to robili vsetci takto , takze bud mame dajaky blby gen, alebo proste chcu byt pri nas 😀
ale necham sa inspirovat, piste ci dokrmovanie pomohlo alebo aj hocijake ine triky 😉 😉 😉

@saxana36 Nie už bohužiaľ nekojím, ale v tomto prípade asi našťastie. Všetko je ožužlané a oslintané, ale je podarený s tými zúbkami. Len čakám kedy pôjdu horné.