Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzka_bluzka otacanie ani my vobec.. teda raz som ju nacapala, ked lezala na sedacke, ze uz bola skoro uplne pretocena na brucho, ale branila jej opierka sedacky 😀 netreba to silit. len obcas pocas prebalovania alebo pocas dna nechat chvilu trebars aj bez plienky alebo len s holymi nozickami, nech si ich objavuju a hraju sa s nimi.. a oni sa pomaly zacnu pretacat.. aspon u nas to tak je, ze je pohyblivejsia, ked ma hole nozky..
a na bruchu sa jej tiez nepacilo, ale v poslednom case ju dam aspon raz denne na chvilocku a snazim sa ju zabavit... tam ide len o posilovanie chbratika... ale nic nasilu nerobim...
tak a máme včerajšiu poradňu za sebou vážime necelých 7 kg a druhé očkovanie za nami.očkovanie sme až na malý plač zvládly dobre malá večer ostala mrzutá a tri razy prudom zvracala no hroza. 😢 normalne ma vyľakala no naštastie zaspala a v noci už jedla v pohode no bola som každú chvilu pri nej hore snad už dnes bude lepšie a bez teploty
Babenky ako riesite vychadzky v mrazoch? Myslim nieco pod nulou..... 😖
@zuzkaamato tak dnes si krpana asi precitala nas rozhovor a aby mi dokazala, ze ona sa teda vie aj pretocit tak sa s usmevom pretocila, tak uz ju nebudem ohovarat 😀 a je pravda, ze jej to ide lepsie ked ma hole nohy, ale tak ju dlho nenechavam nech neprechladne lebo sa mi nezda u nas uplne najteplejsie, vy kolko mate doma stupnov cca?
@zuzka_bluzka nadherna je babula, tie ociska 😵 😵 😵 😵 😵 a super sedi ... nas sa furt kliaga na vsetky strany a deti a aj on z toho maju strasnu srandu 😀 uz sa mu dari sa aj presuvat, do stran ide v pohode a sem-tam sa mu zadari aj dopredu... minule mi zisiel z matraca, ktory mame na zemi, ezte stastie, ze to je tak nizko 😉
@nurili chodime von skoro stale ... jedine ked prsi tak nie a ked velmi fuka, tak nechodime kvoli dcere, lebo malemu by to az tak nevadilo ... on je v tom kociku velmi dobre skryty 😉 😉
@zuzka_bluzka aka je krasna... Tak nasa Zuzka ani nahodou nesedi. A ani sa sama netaha do sedu. Iba ked sedi v hojdacom kresielku, vtedy sa taha, ale z lahu vobec... Ale tak aj to bude. Ona je hlavne este mrnava od rovesnikov, naposledy mala ani nie 5,5 kg, tak este neni taka pevna. Ale teda tvoja krpata krasne sedi 🙂
my mame doma tak okolo 22, ale ked kurime v krbe, tak aj 25. Tak vacsinou az ked je teplejsie ju necham chvilu s holymi nozkami. Ale niekedy aj pocas dna, ved to len tak na 5 minut..
@zuzka_bluzka krásna babula 🙂
tak náš sa už pretáča, a strááášne mu chutia jeho palčeky na nohách, xixi, ani prebaliť ho nemôžem
zub ešte ani jeden, aspoň nehryzie do ciciku 🙂)
@zuzka_bluzka jeeej vy uz sedite? my nevieme obsediet v lehatku ale sami sediet to este nie :-P akurat manzel si robi srandu, ked sa maly snazi hopat ze mu kyvka hlava ako tym hrackam co sa davali do aut za sociku, co mali hlavy na spruzinkach a tak sa kyvkali :P
@nurili my sme boli v -4 - mal na sebe pancuchy, body, teplaky, mikcu, overal a fusak - a v pohode - kukal ze to co tak žimno, ale potom zaspal. ja mam zas problem, ze ked len vojdeme do auta, alebo do obchodu, hned sa mu spoti hlavka a ja jak debil musim vkuse ciapku vymienat. a to nosime len tensi flisovu ... a vkuse ma zatylok mokry ☹
@zuzka_bluzka jééé aká kukučka krásna tie okále 🙂
tak my sme mali včera preočkovanie a od včera večera nás morduje horúčka 😠 😠
a ozaj už máme vonku aj druhý zúbok ked budú lepšie vidno dám foto ale čudujem sa nehryzie sem tam ale to len tak jemne
@ssussie presne aj malej sa tak niekedy kyve hlava, vzdy sa na tom strasne smejeme 🙂
Definitivne po poslednej noci konstatujem, ze malej sa tlacia zuby. Mame za sebou plac od 9 vecer do 4 rana, a to pritom v noci nikdy nikdy neplakala, takze to budu urcite zuby. No co vam poviem, nie je nic lepsie ako mamina s virozou, ktora ledva stoji na nohach, utisuje 7 hodin placuce dieta..., teda na rukach moc neplakala ale akonahle som ju chcela polozit tak spustila koncert. Dufam, ze dnes to bude lepsie :-/
@zuzka_bluzka ach moja tak to ti nieje čo závidieť tak len oddychuj kedy sa ti dá a malej želám skoré prerezanie zúbkov.
baby,želám vám a vašim rodinkám krásne vianoce,detičky nech sú zdravé a robia nám radosť🙂
@nr_martinka krásne
@zuzkaamato
@zuzka_bluzka Akurát som sa tu chcela spýtať na pretáčanie a pozerám, že sa to tu rozoberalo🙂
Ja som sa raz niekomu sťažovala, že sa malá nepretáča a hneď v ten deň, alebo na druhý s tým začala tak, že s av daná deň pretočila snáď aj viac než 5krát. No teraz to dosť ustúpilo. Naposledy sa raz otočila pred pár dňami a inak nič. No strašne smiešno mi prišlo z tvojej hlášky o význame pretáčanai v dospelosti. Až som to musela prečítať mužovi🙂)
@zuzka_bluzka kraaaasna babulka

@zuzkaamato tak my sme jednoznacne pozadu co sa tyka pretacania a bytia na bruchu, lebo vykruti sa max na bok, ale pretacanie na brucho nehrozi a ked ju tak dam, nech dviha hlavu tak chyti taky nerv, ze radsej to uz ani neskusam 🙂 ale tiez to neriesim, no naco jej to bude v dospelosti, ze sa bude otacat jak sud? 😀 😀