icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzka_bluzka
23. dec 2012

manzel mi ukradol pocitac tak si tu chvali vlastne dieta (myslim ten moj predosly prispevok), aby ste si nemysleli ze mi sibe 🙂

Baby prajem vam vsetkym krasne Vianoce, hlavne nech ste zdrave aj s drobcami....to je najdolezitejsie.

jarimka
24. dec 2012

Baby prajem Vám krásne VIANOCE strávené s rodinkami a hlavne nech Vám ich rozveselia vaši drobci 🙂

nr_martinka
25. dec 2012

Ahojte baby.neviete mi poradit ci je normalne ked kojim a dostala som menzes?a šle davate babenkam kasicky?my zaciname v januari prikrmovat?

nina4
26. dec 2012

@nr_martinka Je to normálne ja sa čil zas čudujem,že som ešte nedostala .Pri Marekovi som dostala ked mal 4 mesiace a potom 3 mesiace zas nič a to ti teraz môže chodiť všelijak a malému mliečko nemusí chutiť ale neboj ono to potom prejde a môže ho aj začať preháňať.

nr_martinka
26. dec 2012

@nina4 ahoj tak ja som zostala troska v soku že co sa deje lebo kazdy tvrdil že ked kojim menzes nebude.no uvidime ako teda zareaguje malinky.zatial mu chuti.dakujem za odpoved😀

veraba
27. dec 2012

Tak uz mame ockovanie zasebou malinka to zvladla sice poplackala ale inak dobre tak dufam ze to bude bez horucky a uz mame 66cm a vazime krasnych 7700g 😀 a od dalsieho mesiaca uz ideme na mrkvicku a maskooo - tesime sa 😀

rusalinka
27. dec 2012

@nr_martinka aj ja som už dostala ☹ a tááák dobre mi bolo bez toho 😀

nr_martinka
27. dec 2012

@rusalinka no to som sa tesila že budem mat dlho klud a smola☹

monika74
28. dec 2012

@nr_martinka ja som dostala menzes hned po porode u každeho a kojila som všetky.a bola som na preventívke ped dvoma mesiacmi a sám dr. mi hned vtedy povelal,že mám plodné dni a vobec to nevadí že kojím 😀

nr_martinka
29. dec 2012

@monika74 no vidiš s tym som ani neratala že plodne dni možem mat aj ked kojim😀 ale u mna by to bol asi zazrak dalsie babo🙂

monika74
30. dec 2012

@nr_martinka ono sa hovorí nikdy nehovor nikdy.poznám taký pripad suseda nemohla mať deti tak si dievčatko adoptovali ono má 9 rokov a ona 38rokov a teraz ostala tehotná v čo nikdy nedufala 😀

nina4
30. dec 2012
bis
31. dec 2012

žienky,všetko naj v novom roku,zdravíčko a spokojnosť,detičky nech nám rastú pre radosť!

susi201
2. jan 2013

ahojte .v juli 2012 sa mi narodila dcerka Dominika . rada bz som spoznala nejaku mamicku zo Zlatych Moraviec a okolia . mam dve dcerky 4 rocnu Viki a 5mesacnu Dominiku.

nina4
3. jan 2013

Ahojte tak ako sa máte a slniečka krásne ako prežili polnoc nebudili sa vám?

nina4
3. jan 2013

a pár fotiek z Vianoc 🙂

monika74
3. jan 2013

@nina4 zlatý a tebe už obsedí v chodítku?vieč čo je sranda malá sa mi zobudila dve minutý pred polnocou sledovala ohnostroj s postele 😀 a zaspala okolo namiesto chalanov tých som nemohla o polnoci zobudiť 😀

strasska
3. jan 2013

@nina4 silvestrovali sme chorobno, vsetci traja soplia a trosku pokaslievaju. drobcovi ohnostroj nevadil, starsi sa vytesovali. 😉
inak naucil sa nam Jurko "plazit" alebo teda ako to nazvat 😵 😵 😵 , lahne si na brucho, hlavu polozi na postel, dvihne sa na kolienka a odraza sa 😀 😀 😀 . podareny je aj ked momentalne to uz robi aj v noci, takze parada. Minule som ho nasla na druhej strane na kraji manzelskej postele 😒
fotky krasne... musim aj ja take stromcekove urobit 🙂

nina4
3. jan 2013

@strasska -tak to je super ked to už robí ani sa nenazdáš a bude labzovať po 4 😀 a držím palčeky nech sa čím skôr vyzdraviete.
@monika74 - veru lieta v chodáku ak splašený len jeden aby chodil za ním teda ja inak ak ma nevidí tak sú náreky na pol dediny.ale nechce sa ešte otáčať z chrbátika na bruško raz sa mu to podarilo a tým to aj haslo tak teraz neviem či je to ok ako si som to už pozabúdala 😀

bis
3. jan 2013

@nina4 krásne fotečky🙂 a malý už sedí sám?lebo emka ešte nie

monika74
3. jan 2013

@nina4 moja sa tiež ešte nechce otáčaťpodarí sa jej len do polovočky a ani z bruška sa nič moc nedeje ,ale keby mohla sedieť tak na to by ju bolo a hlavne sedieť na nohe a ona sa vie hojdať 😀

bis
3. jan 2013

@strasska ináč aj naša presne toto robí,hlavu na podložku a riťka hore,akurát sa zlostí ale neposúva sa zatial..🙂

nina4
3. jan 2013

@bis Adamko sa ťahal sedieť hádam tak od polovice 4 mesiaca a teraz ked sa má čoho chytiť tak sa vytiahne a sedí nám sa zas nechce veľmi pretáčať.

nina4
3. jan 2013

@monika74 presne mne sa to tiež zdalo zavčasu ,že sa tak ťahá ale dok.vravela,že pokiaľ je to z jeho iniciatívy tak môže len ho nemám podkladať vankúšmi vraj koľko vydrží toľko vydrží ale bude to o jeho výdrži nie nasilu.No a mňa už začala chytať panika 😀 😀 či je to ok ked sa ešte nepretočí .

3livka3
3. jan 2013

@ssussie moj manžel tiež to robí dcérke co tvoj......sranda

strasska
7. jan 2013

Chvalim sa ...
Jurko sa nam uz plazi !!!!!!!!!!!! 😕 😕 😕 😕 😕
dokonca uz dava kolienka pod seba, len rucicky ho este neudrzia.... ale teda som milo prekvapena 😵 😵 😵 😵 😵

bis
7. jan 2013

@strasska gratulujem🙂my sme včera našli prvý zúbok a už aj sedíme🙂

strasska
7. jan 2013

@bis super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tak ja sa na sedenie este nacakam ... starsi si sam sadol az na 11m a mladsia na 10m, pritom obaja uz davno stvornozkovali, dokonca aj chodili popri nabytku.
Tak som zvedava, co to najmensie chlapatko 😉

klemente
8. jan 2013

baby, môj drobec dvíha hlavičku z podložky, myslíte,že ju už môžeme dávať sedieť s oporou? Manžel chytá malú za ruky a vtedy sa jej vraj dvihne, tak ju dáva sedieť. No keď ju za rúčky chytám ja, nedvihne automaticky hlávku, musím jej trochu pomôcť, až potom sa začne dvíhať. Pýtala som sa to aj pediatričky, no tá mi povedala, že to je otázka na neurológa. Haha, tak som "informovaná".

zuzkaamato
9. jan 2013

baby ja zasnem, co vsetko vasi drobci uz dokazu 🙂 my sa nemame cim pochvalit, snad iba tym, ze sme este neboli chori (klop klop klop). nemame este vonku zuvby, nevieme sa pretacat, ani sediet, ani plazit sa... ale zato prdiet ustami, ked je nastvana, to ano 😀 ale nasa je taky dlhy slizik, nema este ani 6 kil a asi 65 cm 😀 neviem presne, este sme neboli na poradni 😀 takze este nie je taka silacka ako tie vase 7-9 kilove drobce 🙂