icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

mima1983
8. nov 2011

@adele15 pošlem, zostalo ich vela a neviem kto ich poje 🙂 ja uz tusim ani chut nemam....

zuz88
8. nov 2011

@zuzananina dakujem pekne... a držím palce na sone, nech niečo uvidíte 🙂

ladydia
8. nov 2011

Ahojte dievcata, tak sa k vám hlasim, som este stale v soku, trosku sklamana, pretože som to necakala no predsa aj stastna, že k mojmu 15 mesacnemu syncekovy pribudne o 8 mesiacov dalsi maly drobcek 🙂

mima1983
8. nov 2011

@ladydia vitaj a gratulujeeeem 🙂 a jak to ze aj trošku sklamana??? tu treba skákat meter patdesiat 😀

zuz88
8. nov 2011

@noja2210 ja by som podla tehotenskej kalkulačky na internete mala mat termín okolo 15. 7. tak uvidíme. Velmi ma mrzí, že si prišla o babo.. ale som toho názoru čo má prísť nech príde, aj ked by som bola velmi smutná lebo už teraz je súčasť mna, roprávam sa s ním 🙂 a s mojou krstnou dcerou vymýšlame mená... ona mi rozprava, ako ju bude musieť poslúchať a salutovať ked príde 😀 (má 7 rokov).

zuzananina
8. nov 2011

@mima1983 ja dnes mala zemiakovu kašu a pecene kuracie stehienka... a ku tomu uhorkovy salat som sa napraskala aj ja.....

zuzananina
8. nov 2011

@zuz88 no minulí tyzden videl vacok a ze je to asi tak 3 až 4 tyzden nie podla menstruacie tam by som mala byt už 6 az 7 t tak uvidim dal ma opet na kontrolu

ladydia
8. nov 2011

Mima ja viem, tesim sa no mam obavy ako to zvladnem, mam strasne akcneho syna, je aj velmi nadany a strasny maznacik, v noci k nemu este stale vstavam 3-4krat...no jednoducho sa toho bojim, ci nebude ziarlit, ake budu noci...atd...asi by som od inych zien dostala lopatou po hlave no ja sa toho vazne obavam, kedze som stale sama doma, manzel pracuje od rana do vecera

mima1983
8. nov 2011

@zuzananina mnaaam, no vidis, toto by som si teraz dala, ale mozno mam len chute ale nedostala by som do seba nic...... a zas mam chut ist spat, ale nemooozem, idem s kamoskou von a este k tomu idem zajtra do práce, tak si nemozem zas az tak zvyknut kazdy den poobede spavat 😀

ewca99
8. nov 2011

Ahojte dievčatá tak ja by som sa chcela tiež pridať mala by som mať taký 6-7 týždeň, presne budem vedieť na budúci týždeň, už sa neviem dočkať..ale mám otázočku: aj vás stále bolí brucho?užívate niektorá Utrogestan?mne to dal doktor na udržanie plodu vraj to posilní, aby som o babo neprišla. Taktiež mám vitamíny Acidofolan, niečo ako kyselina listová ale obsahuje to viac vitamínov čo babo potrebuje.a čo vy?beriete tiež niečo?

zuzananina
8. nov 2011

@ladydia vitaj a gratulujeme a neboj zvladneš to aj moja znama ma rozdiel len rocny a malý jej bol sintera a zvladla to len si treba veriť

zuz88
8. nov 2011

@zuzananina no tak to som zvedava na pondelok, lebo včera mi hovoril, že tam vidí nejakú čiernu bodku v maternici, ale môže aj nemusí to byt vačok... tak tebe bolo vidiet skor ten vačok ako mne, teraz si ma naplašila.. ale musím myslieť pozitívne.. 😉 dakujem

zuzananina
8. nov 2011

@mima1983 no dojdi na obed je toho dost🙂))) a tak aj ja by si rada lahla ale neda sa mi dnes ..... asi až tak k veceru.... ked bude vyse kludu....
@ewca99 ahoj moja a vitaj medzi nami a ano aj mna ako keb som mala dostat mrchu a stale nic nechodi alebo sem tam take pichanie... mne dal duphostan na udrzanie a kyselinu listovu a povedal ze to uplne na zaciatok staci a + pestra strava

zuzananina
8. nov 2011

@zuz88 nie neboj sa ja som mala Mrchu naposledy 23.9. a tak aj tak mi to nesedel podla nej velkost toho .... ze som musela mat ovulku posunutu o niekolko dni a nebral to podla mrchy ale podla velkosti... neboj sa vsetko bude dobre

zuz88
8. nov 2011

@ewca99 ahoj, ja som asi v 4 týždni, ale ešte to nemam potvrdené.. mne predpísal Duphaston, magnezium a beriem femibion 800.. a musím teraz ležať. tak ti držím palce.

mima1983
8. nov 2011

@zuz88 uzivas Magnesium šumivy? Lebo mne ho lekar nepredpisal ale davam si ho...

zuz88
8. nov 2011

@mima1983 ahoj, gynekológ mi ho predpísal, ale povedal že to je jedno v akej forme ho budem brať.. tak mi manžel včera priniesol šumivý.. podla mna je to dobre, že si ho dávaš...

adele15
8. nov 2011

@mima1983 posli posli cakam na ne 😀

mima1983
8. nov 2011

@zuz88 dufajme, niekde som to citala, ale zabudla som sa gynekologa na to pytat, tak si dávam jednu šum.tabl. doobeda a jednu poobede.... 🙂 a tiez uzivam uz 4.mesiac Femibion800

mima1983
8. nov 2011

Baby, este furt mate tu nadchu, ja uz nie tak brutalne, ale mam, kazdu chvilu smrkam, niekedy cely den ok, ze aj zabudnem ze nejaku mam a niektorý den nemozem ani dychat, hlavne ked si lahnem vecer do postele... :-/

matya77
8. nov 2011

@ewca99 bolesti bruška sú normálne, pokiaľ sú v norme asi ako pri menzese. To sa ti len maternica prekrvuje a pripravuje na zmeny, mne doky povedal že keď to cítiť tak je dobre, vieme že sa tam niečo dobré chystá 🙂 Ja beriem Femibion 800 (kys.listová) to sa ale odporúča začať brať aspoň mesiac-dva pred plánovaným otehotnením. Na udržanie plodu mi nedal nič, lebo to sa zvykne dávať ženám ktoré predtým bábo stratili a je u nich riziko že sa to zopakuje, mne vysvetlil že zdravú ženu neradno napchávať liekmi, lebo keď to nemá vyjsť tak to tam neudrží žiadny liek na svete...

mima1983
8. nov 2011

Babulky, poraďte, možem piť Žihlavový čaj???? čitala som ze sa moze, ale chcem vasu radu..... a skusali ste niekedy Čaj pre tehotne Teekanne?
Našla som: "Žihľavový čaj je zasa dobrým doplnkom pri nedostatku železa (anémii), čo je v tehotenstve pomerne častým javom. Žihľava je známa aj svojimi prečisťujúcimi účinkami a údajne pomáha aj podporiť plodnosť. "

roberta31
8. nov 2011

@ewca99 gratulujem a prajem prijemne tehulkovanie 🙂.Aj ja berem Utrogestan,lebo so potratila pred 3 mesiacmi,tak mi ho hned nasadila,aj ked na sone nebolo este vobec nic vidno ☹

roberta31
8. nov 2011

takže teraz som volala dr. a z krvi to mam tiež potvrdene 🙂.Este buduci týžden na sono a dufym,že aj tam bude vsetko v poriadku...

zuzananina
8. nov 2011

@mima1983 ja som zihlavový pijavala v ehotenstve a aj teaz si ho sem tam davam..... pri druhom tehotenstve som mala malo zeleza a doktor mi ho odporúčil
@roberta31 gratulujem ....a prijemne tehulkovanie

barborka1446
autor
8. nov 2011

@mima1983 Joj ako dobre, ze si tu spomenula ten caj 🙂 Akurat som sa chcela spytat, ze sa citim slabucka a ze mam asi nedostatok zeleza, ze co na to 🙂 Takze zihlavovy cajik, hej ? 🙂 Este daco si davas speci okrem toho magnezia ?

A tiez tu vitam nove tehulky 😝

zuz88
8. nov 2011

ja som si kúpila čaj v lekárni pre tehotné... baby viem, že je skoro, ale rozmýšlali ste už o kočíku? aké sa vám páčia? Ked bude všetko v poriadku a budeme zdravý, tak by som chcela íst v marci na výstavu kočíkov do brna.. Boli ste tam niekto?

zuz88
8. nov 2011

prepáčte zdraví... 😕

zuzananina
8. nov 2011

@zuz88 tak my sme trochu už aj premýšľali ale ešte uplne nevieme asi nieco ako Baby Slime trojkombinaciu take dobre do auta ked stale sa pohybujeme autom kde sa mi da autosedacka pripevnit na konštrukciu.... ale tak toje este kopu casu na to len aby to vsetko dopadlo dobre

janefonda
8. nov 2011

ahojte tehule, rada sa k Vam pridam do kolektivu 😉