icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

susi201
8. apr 2013

@nina4 juj drobcek .. ako sa mu to stalo? velmi plakal ? tie nase deticky si ale naublizuju kym narstu.. nasa ta si stale niekde hlavicku bucha .. stale kive nie nie a ano hlavickou.. ktovie co im prebieha v hlavickach .. nasa ties sa naucila davat papa a dako sa jej to zapacilo tak vsetkym dava stale papa .. hmm to stipanie poznam ked sa tak zapre a nepusti..

susi201
8. apr 2013

@monika74 no neviem kam sa ponahla ta nasa mala opica s tymi zubkami lebo uz jej zasa ide 7 .. hmm ona vie ako na chlapov uz od malicka .. hehe ..

susi201
8. apr 2013

@nr_martinka ahoj aj mne sa mala zacala posledne tyzdne v noci dako budit neviem cim to je ale ked ju zacnem kojit hned spi..

nr_martinka
8. apr 2013

@nina4 nemal Len bol strasne mrzuty a stale by sa Len pestoval.

nina4
9. apr 2013

@nr_martinka Moje malinké to poznám aj ten náš ako je podchvíľou na rukách no ked idú zúbky tak te je furt

nina4
9. apr 2013

@susi201 Poplakal si ale ako náhle bol na rukách tak úsmev od ucha k uchu a bolo po plači.ale ked Adadmko nevie nič robiť v kľude strašne je roztatárený blázni sa no a potom to tak dopadne .Ale teraz sa aspoň poučil a dáva si už pozor ked aj ruky povolí hlavičku drží hore.

monika74
9. apr 2013

@nr_martinka ja malú už asi mesiac nekojím odstavila sa mi sama .no ked som ju kojila tiež bola každú chvílu v noci hore teraz jej už robím UM a budí sa asi 3x-4x

nr_martinka
10. apr 2013

@monika74 no ja som zvedava ako bude moj krpec pit um ked uz ja nebudem mat mliecko lebo odmieta flasu a aj poharik pije Len zo skleneneho maleho z hrubeho skla stamprla.no to bude zabava.

nr_martinka
10. apr 2013

@nina4 ozaj a davate male do chodula ci nie? Mne to lekarka zakazala ale co s krpcom ked na brusku alebo na chrbatiku vydrzi len par minut.

nina4
10. apr 2013

@nr_martinka Dávam ho tam ako ublížiť mu to neublíži a dávam ho aj na bruško na zem ked varím je v chodáku ked som s ním tak sme na zemi a kolenkujeme .zo začiatku ho to mýlilo ale teraz už problém s tým nemá v chodáku už prechádza aj z 1 izby do druhej cez prah 🙂 .

monika74
10. apr 2013

@nr_martinka mne tiež trvalo kým som našla cumel cez ktorý bude piť.striedala som kojenie a flašu pretože iná možnosť nebola.namladšieho som kojila asi 10mesiacov no slečna začala stagnovať aj ked som ja mala mliečko 😀 no čo už ale teraz sa naje cez deň zeleninky chlebíka a aj jogurt a trochu mliečka v noci pije mlieko to dobieha deň 😀a dávam ju aj ja do chodítka len tam sa jej moc byť nechce takže najradšej sedí na zemi.

nr_martinka
10. apr 2013

@nina4
@monika74 no to som rada lebo uz som sa zlakla ze tam Ho nemam davat.no cez prah este neprejde nastasie lebo vsade musime davat nieco aby sa tam nedostal lebo všetko taha vytahuje a tak.a ked ho okriknem tak sa rehoce a robi to este viac😀ja som dnes dala krpcovi pribinacik lebo som skusala jogurti a trasu Ho.ja som skusala uz x flasiek a asi tri pohariky na pitie a nic.

monika74
10. apr 2013

@nr_martinka mne sa osvedčil klasický gumenný okruhly cumel.mne malá zje aj pribináčik aj celý jogurt mne zas nechce ovocie

nr_martinka
10. apr 2013

@monika74 ja som myslela ze pribinacika maly nemoze.je to moje prve babo tak som sa riadila takou knizockou co mi dala moja lekarka a tam mam napisane ze co od kedy mozem dat.najskor som skusila jogurt a ked nic tak ze kaslem na to skusim pribinacika. Mne zeleninku papa teraz ideme skusit spenat ,kel.ale ked dam k tomu zemiak tak spapa aj mna😀

nina4
11. apr 2013

@nr_martinka Ten pribináčik ja som také začala dávať až po roku a u nás začal piť z jupíkovej fľašky ako vidí deti tak musí aj on ale to mu dám len ked sa mi zdá že má málo nacikané v plienke ešte by som rada kojila aspoň do toho roka a Mareka som si takto odstavila s fľašou. a čo sa týka vyťahovania a sťahovania u nás všetko v Adamkovej výške zmizlo z políc 😀 😀 to nebola šanca ustriehnuť ked behal už cez prah.Jááj a ešte mali sme 8 mesačnú poradňu vážime 8640 g

nr_martinka
11. apr 2013

@nina4 no to som aj ja pozerala ze ma Mali nacikane v plienke ale to bude asi tym ze papaju viac tuhej stravy.my sme boli na poradni v utorok a mame 10,26kg a 74 cm.dnes som skusila kel a chutil mu.inak ked Mali vidi ze papame tak sa jeduje dokedy mu nedame aspon chlebik🙂

susi201
12. apr 2013

@monika74 uz mozu drobci aj jogurti? ja som este nedavala ..

susi201
12. apr 2013

ahojte mala mi nechce na obed spavat neviem cim to je . je aj napapana a ked ju dam do postielky tak zacne plakat uz nechce byt ani na rkach .. a ked ju dam na zem tak sa tesi ze moze behat .. neviete mi poradit co s nou aby mi spinkala .. ? nechce ani v kociku ...
a este sa chcem opytat ze co davate drobcom pit ja kupujem tie detske caje ale chcem vediet ci by mohla pit aj nieco ine napr sirup bez onzervantou s vodou alebo prevarene ochutene detske vody ..

monika74
12. apr 2013

@susi201 mne malá zje v pohode celý jogurt bud vanilkový alebo mahrulovy 😀 mi spávame dooobeda po 20min.dva krát o poobede si vonku pospí aj dve hodky no medzitím sa semtam prebudí a spí dalej .a pije mi len instantný ovocný čaj a to som veru rada že apoň niečo

monika74
12. apr 2013

@nina4 vidíš ja som chela tiež kojiť dlhšie no slečna si postavila hlavu 😀 že cicík nebude a ja som ešte pred týždnom mala bolavý prsnik čo ešte mlieko mám

susi201
12. apr 2013

@monika74 a aky jogurt.. ? mne normalne mala spava aj 3-4 hodiny ale teraz my tento tyzden nechce neviem preco.

monika74
13. apr 2013

@susi201 smotanový banovecky alebo tami .možno to je zmenou času lebo aj mne ked malá spí tak sa medzitým aj dva razy zobudí a hlavne nám idú zuby mame len jeden vonku 😀

susi201
13. apr 2013

@monika74 nasa malinka ta ma 6 zubov tak neviem ci by jej isli dalsie .. a to vlastne mozu uz taketo deticky v takomto veku uz jogurty ?

nina4
15. apr 2013

@monika74 no ved to že ja mám až nadprodukciu mliečka aj dávam príkrmi ale Adamka nakojím spapá príkrm a zas na cicík a teraz mám prsia hrozne doškriabané a dohryzené je ak pitbul 😖 .
@susi201 Nám Sofia tiež nespávala na obed od 8 mesiacov ale večer padlo 8 hodín a odkvecla a spala do rána do 8 🙂

susi201
15. apr 2013

@nina4 ahoj konecne mi mala zacala spavat prisla som na jdnu fint ako rychlo zaspi .. dam je do flasky mliecko prevarene .. to pije cez den aj viac krat .. dam jej to do flasky dam ju do postielky ona to vypije a hned zaspi .. myslela som ze ona potrebuje grgnut ale ona skoro nikdy negrga po jedle alebo piti neviem ci to nepotrebuje .. a tak zatial to takto funguje .. a spinka mi aj 3-4 hod oko kedy ..

nr_martinka
25. apr 2013

Ahojte baby.tak uz mame za sebou prvu chorobu .vola sa ze siesta choroba.skoro ma piclo ani som o nej ani nepocula.ale nastastie uz je ok.

susi201
26. apr 2013

@nr_martinka a co to je?

saska2208
26. apr 2013

ahojte. chcem sa spytat posadia sa uz vase deticky same? 🙂 po zajtre ma nasa 9 mesiacov a zatial sa sama neposadi. 🙂)

nr_martinka
26. apr 2013

@susi201vysoke horucky asi 4az 5dni a ked klesnu tak sa dietatko vyhadze s pupacikmi .

nr_martinka
26. apr 2013

@saska2208 moj malinky sa este tiez neposadi este sam.