Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nr_martinka môj bobáčik malý a zvládli ste to doma či ste skončili v nem.Tak sa držkajte a nech ste už len zdravučký.
mne takto Paťko dostal vyskočili mu na 40,5 vyhádzal sa ale jemu po tom vyhádzaní teplota do hodiny zmizla a ked som to povedala dok. tak tiež mi vravela,že je to tá 6 choroba.Len by ma strašne zaujímalo prečo to má taký názov.
@saska2208 nas maly ma 9 a pol a musim povedat ze je riadne akcny. posadi sa v pohode, lozi , chodi popri nabytku a dnes uz stal bez pomoci ale len na malu chvilu. do nicoho ho nenutim, stale nieco vymysla a sam si to vyzaduje. ale kazde dieta je ine. ja sa sama cudujem ako skoro zacal 🙂 🙂 .
@nina4 no uz sme zdravucky zvladli sme to nastastie doma s cipkami a nosenim na rukach.zachvilocku som jak Rambo 😀 lebo sme tazky.ja ked som niekomu povedala ze 6choroba tak sa vsetci cudovali ze volakedy to nebolo.teraz stale nieco Len vymyslaju.no inak neviem co by som robila keby mal moj krpec teplotu taku ako mal tvoj.ja som mala paniku uz pri 39a kusok.no ale vidim ze ty si uz profesonal uz si nacvicena.ako to zvladas zo 4 detmi?ja som k.o.z jedneho😀. Uprimny obdiv.ja by som prijala este jedno ale to by bol uz mega zazrak aby sa to podarilo☹
@nr_martinka Ved aj ja som panikárila v tedy.Ale teraz mi veľmi dobre zaberajú vinové zábaly biele víno a voda 1 dcl vína na 1 liter vody ..no Paťko ten zábaly zvláda bravúrne a Sofia s Marekom to je kriku ešte aj na konci ulice tak ale ani ja nemám rada zábaly 😀 😀 .A to veľa ľudí hovorí ,že ma obdivuje ako to zvládam ale nie vždy je to tak mám aj ja slabé chvíľky a keby mi nepomáha manžel ,že občas uvarí vezme Adamka von tak sa už húpem na povale ako niekedy je to na mašľu 😀 😀 Adamko je v poslednej dome neskutočný prícuc .a tiež stále na rukách a začal pišťať a to je pre neho zábava tak asi 90 % z dňa piští na zemi ked lozí na rukách a chichúňa sa tomu a my že máme pomaly štuple v ušiach tak to ho netankuje 🙂 😀 😀
Maminy toto ked som prečítala tak mi aj slzička stiekla
Otec prišiel unavený neskoro domov z práce, keď tu zrazu za ním dôjde jeho syn a pýta sa ho:
Syn: "Ocko, môžem sa ťa niečo opýtať?"
Otec: "Samozrejme, čo treba?"
Syn: "Oci, koľko zarábaš za hodinu?"
Otec: "To ťa nemusí zaujímať. Prečo to vôbec chceš vedieť?"
Syn: "Len tak. Prosím, povedz mi, koľko zarábaš za hodinu?"
Otec: "Ak to teda musí byť, tak zarábam 40€ za hodinu."
Syn: "Ach! (So sklopenou hlavou).
Syn: "Ocko, môžem si prosím požičiať teraz 20€?"
Otec sa unavený prácou dosť rozhneval
Otec: "Ak je jediný dôvod, prečo si ma požiadal dať ti peniaze, aby si si mohol kúpiť ďalšiu hlúpu hračku, alebo podobný nezmysel, tak môžeš ísť rovno do svojej izby spať.
Porozmýšľaj, prečo si tak sebecký. Každý deň pracujem dosť tvrdo, aby som zarobil, zaplatil splátky, našporil a ty chceš aby som ti dával peniaze na takéto blbosti?"
Malý chlapec potichu odišiel do svojej izby.
Muž si sadol a začal byť ešte nahnevanejší z chlapcových otázok. Ako sa môže pýtať takéto otázky, len aby získal nejaké peniaze?
Asi po hodine,sa muž ukľudnil, a začal premýšľať:
Možno si potreboval za tých 20€ kúpiť niečo, čo mu bolo naozaj treba, možno do školy... A predsa, nepýta ma o peniaze moc často.
Muž odišiel k izbe jeho malého syna a potichu otvoril dvere.
Otec: "Spíš už, synček?"
Syn: "Nie ocko. Ešte som hore.".
Ocko: "Rozmýšľal som, možno som bol na teba predchvíľou moc tvrdý. Bol to ťažký deň a tak som sa nahneval na teba dosť ľahko. Páči sa, tu máš 20€ čo potrebuješ."
Malý chlapec sa posadil a začal sa usmievať.
Syn: "Och, ďakujem ti ocko!"
Potom začal spopod vankúša vyberať nejaké pokrčené peniaze. Muž si všimol, že chlapec už má peniaze, a začal sa opäť hnevať. Malý chlapec pomaly spočítal peniaze a pozrel sa na otca.
Otec: "Prečo si chcel viac peňazí, keď ich máš už toľko?"
Syn: "Pretože predtým som nemal dosť, a teraz už mám.
"Oci, teraz mám 40€. Môžem si kúpiť hodinu tvojho času? Prosím, príď zajtra skôr. Chcel by som s tebou večerať."
Otec bol zlomený. Objal svojho malého syna, a prosil ho o odpustenie.
Je to len krátka pripomienka pre všetkých, čo v živote tvrdo pracujete. Nemali by sme nechať utiecť času cez naše prsty, bez toho aby sme strávil nejaký čas s tými, ktorí to naozaj potrebujú, s tými čo sú blízko nášmu srdcu. Dokážete sa podeliť o ten čas, ktorý vás stojí 40€ s niekým iným? Ak zajtra zomrieme, firma kde pracujeme nájde za nás ľahko náhradu za pár dní. Ale rodina a priatelia, ktorích sme zanechali, budú cítiť stratu po celý život. A keď sa nad tým zamyslíme, tak dávame oveľa viac času práci ako rodine.
Niektoré veci sú dôležitejšie.
@nina4 jaj mi este nelozime☹aspon ze ti niekdo sem tam pomoze mne fakt staci aj mali a som k.o:-)
@nr_martinka Noo a ešte ked ti nejaký magor povie čo chceš ved si na materskej dovolenke tak ja si dovolenku viem predstaviť inak 🙂 🙂 a pozerám že u vás ste zavčasu stávali ja som dnes z deťmi zaspala teda ja som poctivo vypla 3 budíky a spali sme dalej.zobudili sme sa o 7:15 a do školy idú o 7:30 to bolo fofry ešte ,že dnes išiel len Patrik.
@nina4 no my stale sme este v noci vstavame aj 5 krat tak ako si malinky cucka tak cumnem na net v telefone.tak presto som tak skoro pisala🙂no to si mala teda fofri 4 deticky ked vstanu😀no mne ked drahy frfle ze ved som doma tak mu poviem budes v noci so mnou vstavat tak hned skrotne😀no a konecne som Ho donutila aby prebalil maleho ked sa dokakal😀
@nr_martinka ani mne malá nechce loziť stojí ako vojak no nohu od zeme veru neodlepí.ved mami na materskej sa vraj majú super cha-cha ja tiež neviem niekedykde mi hlava stojí hlavne ked sú večer hladný 😀
babyyyy mňa asi bolí žlčník a to som sa tešila že si dám dusenú cibuľu .a mám po večery 😠 😠
ahojte . mala sa mi zacala v noci budievat neviete cim to je ? a niekedy je problem ju uspat dve hod .. chodim cez den po byte ak matoha nevyspata .. hehe
A aj plače či len nespí?
@susi201 my sme na tom boli tak a ja inak maleho davam na chrbatik potom som skusila na brusko a bol klud.
@monika74 no mame lenive dietky.
@nr_martinka ja ked dam malu na brusko tak sa hned dvyha . davam ju na bok tak sa je dobre spinka ale uz dve noci prespala tak uvidime . ale zasa cez den mi zas zacala spavat pol hodinu .
@susi201 Tak bol nacucnutý na prsníku a ja som ho strihala a potom na striedačku manžel.muž sa smial ,že toto by v holičstve určite namal 😀 😀 A my máme dve veľké dogy a táto bude tretia tak Adamko to zvláda v pohode a mladá nech si zvyká ale je neskutočne kľudná a tolerantná.A napadlo ma ešte či tvojej malej napôjdu zúbky my sme teraz neni ani zobudený v noci ale nacucnutý je pomaly každú pol hodinu.
@susi201 no to neni bohvie čo ale zas lepšie cez deň ako v noci cez deň sa dá aspoň prehrať z deťmi aj náš Adamko konečne začal šetriť moje ruky.už nechce byť na nich len na zemi a loziť a pri skrinky a stavať sa boože to je teraz úľava na ruky len je podarený ked chce ísť na ruky tak sa posadí a hop mam .

@nr_martinka nasa sa len trosku poplazi a to je cele. nestavia sa, nedviha sa, ona je taka lenivsia by som povedala... len savie otocit z chrbatika na brusko ale naopak nie. ale ked ju posadim tak sedi.