Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mima1983 Tak fajn 🙂 Aj ja si ho pojdem kupit 🙂 Inak aj ja som pozerala tvoj album s kocikmi, ale tak tam budu isto vyssie ceny 😒 ☹
@barborka1446 my mame tu jedalensku stolicku klups zirafkovu 😉 takze aj postielka by bola isto krasna 😵
@mima1983 vitám 😀
@mima1983 zihlava je super - pila som pri prvom tehu 🙂
@barborka1446 ten Stokke - je teda brutaaal cena 🙂 to tam mam len tak pre potešenie ale tie DorJan-y nie su az take draheeee..... a ten Cam Cortina je taka stredna trieda
@cajova_lienka dooobre vediet, lebo neviem co mam pit, a stale len obycajnu vodu to ma uz nebaví.... tak som rada ze mozem aj tento cajik 🙂
@mima1983 alchemilka zihlava, roibos, medovka a slabucky zazvorovy caj mozes v poho. alchemilka so zihlavou sa piju aj ked chces otehotniet lebo vraj podnecuju plodnost. a zazvor je dobry prei nevolnostiach - ale nie vela a opatrne lebo aj rozohrieva a moze sposobit potrat ak sa to prezenie
@cajova_lienka nema sa davat pozor z tou alchemilkou po oplodlodneni?viem ze pomaha maternicu pripravit ale moze vraj potom vyvolat potrat...
@ewca99 moja musime si veriť
@mima1983 a neskor ku koncu tehu aj malinove listy - ulahcia porod - najdes tu na to potom viacero tem
@cajova_lienka to viem 🙂 ale tym sa teraz nezaťažujme, ked sme len na začiatku..... teraz sa treba vyhybat všetkému čo moze uskodit 🙂
@ktore v malom mnozstve sa moze ale mas pravdu ze nejak zalievat sa nou nie je dobre a ked tak potom az na konci tak ako malinik
baby co mate chaos co sa moze pit tu je toho viac
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
a pre tie co riesite alchemilku aj toto sa preberalo
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/alchemilka-v-tehotenstve-moze-sa-pit/
http://zena.atlas.sk/bylinky-ktore-ulahcia-poro...
a toto bude v Vasom (a tajne dufam ze v nasom) termine tiez uzitocne 😀
@ktore heheh to vykurovanie by sa zislo - uz neviem do coho nacpem maleho cez zimu ked teraz behame vo fusaku 🙂 alebo overale 😒
@cajova_lienka no ok, takze alchemilku radsej vynechám, a tie caje pre tehotne .) istota je istota
@cajova_lienka A ziadne problem so stolickou nie su ? 🙂 Stabilne a pevne vsetko ? 🙂 Lebo ja asi vyber postielky len tak lahko nezmenim 😵
@mima1983 Ja asi ostanem na tych lacnejsich 😀 Ale kazdopadne su tam kusky, ktore by som rada "soferovala" 😵
@cajova_lienka heh ved hej.ja tiez neviem co bude ale telo si asi postupne zvykne na zimsie casy.tak nebudeme citit taky chlad.aj babetku bude stacit ten fusak a overal.len asi kratsi pobyt vonku v mraze.kvoi dychacim cestam.inak aj detom staci to oblecenie.ja som ale zvykla davat malej na pancuchy aj leginy a nato overal.ked teraz veeeelmi mrazne tak na nu dam este aj nejake teplacky pod ten overal ale to uz asi prehanam heh.ale uz je velka a dost sa hravaju vonku a znesie to.ak vidim ze sa poti tak dam dole.este ze je velka a vie vedat ze jej je teplo ci zima.nuz tie kociky pomali vynajdu aj na kocikaci motor-meter tam a meter naspet a hojdanie...to by bolo co?
@barborka1446 ta klups stolicka je super. Stabilna je a vyhoda, ze ked dieta podrastie zmenis ju na stolicku a stolik samostatne a dieta si tam moze kreslit, ale aj papat 😉
@ktore to by bola bomba - usetrilo by mi to polrocnu robotu - maleho som len teraz naucila spavat sameho v postielke - donedavna som kocikovala hore dole cez prahovu listu jak najata 3-4 krat denne
Babulky ja idem hajat, ja som dnes poobede nespala a uz ma láme 😀 a zajtra do práce, takze tu cely den nebudem, tak nee že popisete 20 stran a ja budem mat potom v tom chaos 😀 paaaa
@cajova_lienka xi xi kolko ma mesiacov?

@zuzananina @zuz88 @matya77 baby ďakujem dosť ste ma upokojili a hádam všetko ok dopane a budeme mať v júli už maličke v rukách moc sa nato teším...nech nam prebehne tehu bez problemovo 😉