icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

ewca99
8. nov 2011

@zuzananina @zuz88 @matya77 baby ďakujem dosť ste ma upokojili a hádam všetko ok dopane a budeme mať v júli už maličke v rukách moc sa nato teším...nech nam prebehne tehu bez problemovo 😉

barborka1446
autor
8. nov 2011

@mima1983 Tak fajn 🙂 Aj ja si ho pojdem kupit 🙂 Inak aj ja som pozerala tvoj album s kocikmi, ale tak tam budu isto vyssie ceny 😒 ☹

janefonda
8. nov 2011

@barborka1446 my mame tu jedalensku stolicku klups zirafkovu 😉 takze aj postielka by bola isto krasna 😵

@mima1983 vitám 😀

cajova_lienka
8. nov 2011

@mima1983 zihlava je super - pila som pri prvom tehu 🙂

ewca99
8. nov 2011

@roberta31 ahoj ja som sice nepotratila ale mala som niake zdr.problemy a tiež sa nám dlho nedarilo vyše roka a pol asi preto teda...len som sa ľakla kvôli tomu že ma brucho bolieva ale baby tu písali že je to normlane...uviím o necelé dva vtýždne idem na kontrolu

mima1983
8. nov 2011

@barborka1446 ten Stokke - je teda brutaaal cena 🙂 to tam mam len tak pre potešenie ale tie DorJan-y nie su az take draheeee..... a ten Cam Cortina je taka stredna trieda

mima1983
8. nov 2011

@cajova_lienka dooobre vediet, lebo neviem co mam pit, a stale len obycajnu vodu to ma uz nebaví.... tak som rada ze mozem aj tento cajik 🙂

cajova_lienka
8. nov 2011

@mima1983 alchemilka zihlava, roibos, medovka a slabucky zazvorovy caj mozes v poho. alchemilka so zihlavou sa piju aj ked chces otehotniet lebo vraj podnecuju plodnost. a zazvor je dobry prei nevolnostiach - ale nie vela a opatrne lebo aj rozohrieva a moze sposobit potrat ak sa to prezenie

zuz88
8. nov 2011

@mima1983 pozerala som si album, pekný... len ten stokke je fakt drahý - to by som nedala za to. Strašne sa mi páči ten fusak na zimu, ale aj ten je drahý... 🙂 mne to pripadá ako keby tie ceny rástli a rástli.

mima1983
8. nov 2011

@zuz88 hmm to ano, to ani ja by som nedala za kočík vyse 1000Eur.... to je strašne moc..... ked si predstavim ze v nom vydrzi max. rok.... ale aj tu v bazare je, tušim za 800E 🙂 ale ako cisto novy..... ale ani to by som nedala 😀

ktore
8. nov 2011

@cajova_lienka nema sa davat pozor z tou alchemilkou po oplodlodneni?viem ze pomaha maternicu pripravit ale moze vraj potom vyvolat potrat...

zuzananina
8. nov 2011

@ewca99 moja musime si veriť

cajova_lienka
8. nov 2011

@mima1983 a neskor ku koncu tehu aj malinove listy - ulahcia porod - najdes tu na to potom viacero tem

mima1983
8. nov 2011

@cajova_lienka to viem 🙂 ale tym sa teraz nezaťažujme, ked sme len na začiatku..... teraz sa treba vyhybat všetkému čo moze uskodit 🙂

ktore
8. nov 2011

@mima1983 boze moj to ake kociky su?ja ked budem mat tak hlboky po dcere a potom neskvor kupim sportovy.je zbytocne vyhodit tolko penazi na kocik.na ten jeden rok.ci na jednu sezonu.

zuz88
8. nov 2011

@mima1983 a ten čajík sa vola Leros baby, zloženie šípky, ovocie a nejaká africka bylina rooibos. Caj je bez chemických prísad, arom a kofeinu.. Doniesol mi ho manžel, niečo si vypýtal a dali mu toto.

mima1983
8. nov 2011

@ktore sak ja si nepojdem kupovat take drahe, len sa mi pačia a na tom neni nic zlee.... 🙂 urcite by som tolko nevyhodila za kočik

cajova_lienka
8. nov 2011

@ktore v malom mnozstve sa moze ale mas pravdu ze nejak zalievat sa nou nie je dobre a ked tak potom az na konci tak ako malinik

cajova_lienka
8. nov 2011

baby co mate chaos co sa moze pit tu je toho viac

http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...

a pre tie co riesite alchemilku aj toto sa preberalo

https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/alchemilka-v-tehotenstve-moze-sa-pit/

cajova_lienka
8. nov 2011

http://zena.atlas.sk/bylinky-ktore-ulahcia-poro...

a toto bude v Vasom (a tajne dufam ze v nasom) termine tiez uzitocne 😀

ktore
8. nov 2011

@mima1983 sak viem ze nechces ved si pisala ze nie.ja len som prekvapena ze preboha ake kociky su to?pana fera.rozum stoji na tych cenach.to je asi nejaky z vykurovanim xi xi srandujem.

cajova_lienka
8. nov 2011

@ktore heheh to vykurovanie by sa zislo - uz neviem do coho nacpem maleho cez zimu ked teraz behame vo fusaku 🙂 alebo overale 😒

mima1983
8. nov 2011

@cajova_lienka no ok, takze alchemilku radsej vynechám, a tie caje pre tehotne .) istota je istota

barborka1446
autor
8. nov 2011

@cajova_lienka A ziadne problem so stolickou nie su ? 🙂 Stabilne a pevne vsetko ? 🙂 Lebo ja asi vyber postielky len tak lahko nezmenim 😵
@mima1983 Ja asi ostanem na tych lacnejsich 😀 Ale kazdopadne su tam kusky, ktore by som rada "soferovala" 😵

ktore
8. nov 2011

@cajova_lienka heh ved hej.ja tiez neviem co bude ale telo si asi postupne zvykne na zimsie casy.tak nebudeme citit taky chlad.aj babetku bude stacit ten fusak a overal.len asi kratsi pobyt vonku v mraze.kvoi dychacim cestam.inak aj detom staci to oblecenie.ja som ale zvykla davat malej na pancuchy aj leginy a nato overal.ked teraz veeeelmi mrazne tak na nu dam este aj nejake teplacky pod ten overal ale to uz asi prehanam heh.ale uz je velka a dost sa hravaju vonku a znesie to.ak vidim ze sa poti tak dam dole.este ze je velka a vie vedat ze jej je teplo ci zima.nuz tie kociky pomali vynajdu aj na kocikaci motor-meter tam a meter naspet a hojdanie...to by bolo co?

janefonda
8. nov 2011

@barborka1446 ta klups stolicka je super. Stabilna je a vyhoda, ze ked dieta podrastie zmenis ju na stolicku a stolik samostatne a dieta si tam moze kreslit, ale aj papat 😉

cajova_lienka
8. nov 2011

@ktore to by bola bomba - usetrilo by mi to polrocnu robotu - maleho som len teraz naucila spavat sameho v postielke - donedavna som kocikovala hore dole cez prahovu listu jak najata 3-4 krat denne

mima1983
8. nov 2011

Babulky ja idem hajat, ja som dnes poobede nespala a uz ma láme 😀 a zajtra do práce, takze tu cely den nebudem, tak nee že popisete 20 stran a ja budem mat potom v tom chaos 😀 paaaa

ktore
8. nov 2011

@cajova_lienka xi xi kolko ma mesiacov?

roberta31
8. nov 2011

@ewca99 ja o týžden,som zvedava 🙂