Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
inak baby, dnes mi jedna tu mk v sukromnej teme napisala, ze vraj som paranoidna, pretoze nechcem zverejnit v profile, ze som tehotna... chapete to??
@zuzananina tak uvidime u nas ci rastie ci nie..
mne tiez vcera hned vypisal knizku ked tam uz bola bodecka..az som sa divila lebo niekde ledva v 12tt ti ju daju 😀
@nelynka presne aj ja som dnes na neho kukala prekvapene co a ako ze ci to tak skoro a sam povedal ze pre istotu to vypisuje ked je aj mensie riziko nech mam nejaky doklad a ze ked aj cestujeme kazdy mesiac autom bo ja byvam v PB ale pochdzam s PE a tam mam celu moju rodinu
@bambi2 no ani ja to tam este nemam tak to sme teda dve a je nas tu urcite viacej🙂
@zuzananina tak to ma tesi, ze sme viacere... ale nechapem co sa stara do mojho sukromia uplne cudzi clovek... 😒
@zuzananina tak my cestujeme kazdy tyzden..a tiez som toho nazoru, ze je to lepsie mat hned, keby sa nieco stalo..ako cakat na to do neviem kedy..
@bambi2 no to je super..ved to je tvoja vec, kedy to tam zverejnis preboha
@bambi2 podľa mňa vôbec nie si, skôr my sme dosť odvážne, ja som dosť váhala, či si zmeniť pas, predsa len je to dosť skoro, ale neodolala som! 😉 čo si dáš, napíšeš, je čiste len tvoja vec, nenechaj sa vyprovokovať!
škoda, že nie sme skúkromná téma, ako moje "staré" júlovky, tam ti nik iný nevidí, čo píšeš, len členovia skupiny..
@bambi2 to su len zavistlivkine, nic ine moja..
mne to je jedno ci to tam mam alebo nie..a ono to je vlastne aj tak jedno..moze si to tam dat hocikto 😀 😀
@zuzananina tak tak ale ti poviem, ze som ostala pekne zaskocena ked sestricka vzala knizku a zacala vypisovat..uplne som len cumela 😀 😀 😀
ale tak prijemne 😀 😀
@nelynka ved aj ja ked som videla na mojej kartu vypisanu knizku na moje meno som veru kukala,ze aj doktor videl ze nechapem lebo pred tym mi nedaly skorej pokial nebolo srdiecko ako pred rokom ked prisla o to v 10 tt to už mal v 5tt potvrdene ze som tehotna ale ze knizku mi da az po 10tt a ked sla pre nu tak mi povedal sokujucu spravu a bolo tak sme sa ani nedockali☹
@marhar casom si mozeme aj sukromnu urobit, ale este stale sem pribudaju nove tehulky a tak by sme ich hned odstavili a to nie je fer 😉
@nelynka len potom by si mohol tu ziadost na zakladatela tiez hocikto napisat. Aj taky s kym sme si nikdy nepisali. A to je uz potom jedno ci je verejna alebo nie. Podla mna si ju urobme som za, ale vyckajme este par mesiacov, kym sa nam to tu zaplni.
Baby a ako sa stanem clenom tej sukromnej skupiny? to sa rozposielaju nejake pozvanky, ci ako? ja v ziadnej nie som, preto sa pytam 🙂
@barushkaaam no my musíme asi požiadať admina, zadať, kto môže vstupovať.
@janefonda no bola tam, len nikdy neprispievala. az dnes jej vadil moj prispevok ale nie adresovany jej. niekto mi pisal, ci mu nieco uslo. tak som napisala, ze nie ale nechcem to zverejnit. a v tom sa zrazu ozvala... je nas tam je 100 a este nikdy tam take nic nebolo az ona dnes...
@marhar
@barushkaaam ten kto zalozi sukromnu temu hned vypise mena clenov. A len zakladatel moze mazat clenov a aj pridavat novych clenov 😉 A potom ked si das forum, na vrchole zoznamu tem su tie sukromne kde si clenom. Pri nej je zobrazeny klucik, akoze je uzamknuta- cize sukromna
@bambi2 tak co sa zrazu stara. By som ju hned vymazala, ked tam ani nechodi a aj ked pride tak hned pinda 😠

@zuzananina však vieš ako to je, pri jednotlivých sonách sa ten termín trošku kolíše, málokedy je to naozaj tak presne, ako rátame podľa mrchy. mne už doki povedal, že ak to pôjde všetko dobre, tak mám rátať s tým, že s najväčšou pravdepodobnosťou bude zasa prenášať, takže rodiť môžem kľudne až 10teho 😒 , takže toto je ozaj také orientačné, kedy deň D očakávať... 🙂 , veď čas ukáže!
@bambi2 gratulujem a vitaj! 😉