icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzananina
10. nov 2011

@barushkaaam tak to sa teda už ani nevies dockat teda potom napiš čo to bolo🙂.... Tak uvidis kazdy doktor ma ine postupy ved ja pri prvych dvoch si už an moc nepametam ako to bolo a to chodila k inemu lekarovi a teraz mam ineho

yasmin0001
10. nov 2011

Ahojte kočky, ja už dva dni nestiham čitat ani pisat. Tak len narychlo. Včera som bola u doky a brali mi teda krv do 6 skumaviek bleee a o tyzden si mozem ist pre tehu knizku. Tak sa tešiiiiiim.

Inak včera sa u mňa objavil asi novy priznak. Mam horkosť v ustach. Nech hocičo jem, citim ako keby v tom bola jar na riad. aj ked sa napijem sladkeho napoja, po dopiti sa mi hned objavi horka chut akokeby vzadu v hrdle. Je to dost neprijemneeee a obcas ma z toho az napina ake je to hnusne.... Fuj. Nikdy som o tom ale nepocula. Zazili ste niektora nieco taketo v tehu?

barushkaaam
10. nov 2011

@zuzananina jasne, ze sa pochvalim 😉 ja to teda tipujem na dupky 🙂

@yasmin0001 horkost v ustach zatial nepocitujem, ale uplne my prestalo chutit vsetko sladke. Doteraz som kazdy den zjedla daky keksik alebo aspon cokoladku a teraz mi tie veci vobec nechutia. Zato mi chutia zeleninove salaty, tych sa neviem obzrat 😀

clarissa
10. nov 2011

@mima1983 ja som ho pila odkedy som ho vyskusala a nakoniec som este tyzden prenasala 😉 s tym jedenim,ani mi nehovor a hlavne na ranajky jem vsetko mozne...a brucho mam nafuknute tak na 4.mesiac 😅
@zuzananina super ze vsetko ok,teraz uz len pekne rast... 🙂 mne byva sem tam tazko,ale este je to v pohode....skor somstale unavena a znicena akokeby som bola trasne narobena 😎 furt len polihujem, a zmozem sa tak akurat rano doobchodu a vecer na prechadzku.... 🤐

clarissa
10. nov 2011

@yasmin0001 ja som o tom pocula ale nestalo sa mi to..to mas ako s vracanim...niekto zvracia niekto nie 😉

zuzananina
10. nov 2011

@barushkaaam tak ted už nech je drahy doma a da to prekvapenie
@clarissa tak moja to je normalne a ja dnes mam takyden som prisla s nemocnice od doktora a som unavene ani pre draheho sa mi nejak nechcelo ist do prace ked mi zavolal

dgabi
10. nov 2011

@janefonda tak potom sa ti tam asi paci rodit, ked tiez uz druhy, zijete tam? niekde som citala, ze v tehotenstve by sa nemalo kojit, co je na tom pravda? lebo ja stale kojim 🙂

janefonda
10. nov 2011

@dgabi paci sa nam tu, zijeme tu uz niekolko rokov aj s manzelom a dcerkou. Zdravotnictvo funguje trosku odlisne od slovenskeho. V niecom lepsie a v niecom horsie. Ale urcite je nemocnica lepsie vybavena a ludsky pristup bol neskutocny. Takze ja som spokojna. 😉
Na to dojcenie ma kazdy iny nazor. Ja uz nedojcim malu od 11. mesiaca takze to nemusim riesit. Mne sa dcerka sama odstavila. Kamoska napr je teraz tehu a jej mala sa sama odstavila, lebo jej to mliecko teraz jednoducho nechuti.

dgabi
10. nov 2011

@janefonda tak to urcite su tam krajsie nemocnice 😉 mne sa zda, ze mojmu malemu to mliecko zacalo viac chutit, zacal si pytat castejsie 😀 tak neviem ci ho mam odstavit, alebo nechat 😖

majkaa2011
10. nov 2011

ahojte maminky,tak dlho som tu nebola,vidim ze ste toho popisali az az 🙂 Tak sa skusim aj ja podelit o svoje skusenosti za posledny tyzden. Takze ked som minuly tyzden 2.11. zbadala na mojom tehu dve ruzove ciarky velmi som sa potesila. Na druhy den som isla k dokymu aby mi to potvrdil. Spravil mi sono a povedal ze tam nic nevidi..a ze to znamena.ze mozem a ale aj nemusim byt este tehotna ☹ tak som bola s toho trosku smutna...lebo mi nebolo ani zle ani ma neboleli prsia ani nic...a pritom mi mrcha prvykrat meska 2 tyzdne...vsetko bolo normalne ako vzdy,ziadne zmeny na mne ,az do vcerajsieho dna...ked som prisla domov z prace,manzel mi pripravil moj oblubeny zemiakovy salat s reznami-moje oblubene jedlo ktore som volakedy mohla jest od rana do vecera-az do vcerajsieho dna,hned ako som to zacitila,zacalo ma strasne napinat,nemohla som sa na to ani pozriet 😒 a tak som si na veceru dala tresku a rozky,co som volakedy moc neoblubovala,som to zjedla s vacsou chutou ako ten salat s tym reznom 🙂 takze myslim ze sme konecne na dobrej ceste 🙂

aininka
10. nov 2011

Ahoj baby, pridavam sa, ja som otehotnela nedavno, niekedy v juli, ak vsetko pojde v poriadku, pride babatko na svet 🙂

barborka1446
autor
10. nov 2011

Caute baby, no ja odpadnem 😀 Co mi poradite ? 😀 Asi ako jedina z vas som mala ist ako posledna na PRVU prehliadku na gyndu, bola som objednana na 21.11. hoci uz teraz mi konci 7. tt a doktor mi dnes volal, ze bohuzial musi ist namiesto jedneho dalsiehho gynekologa zajtra mimo stat na nejaku konferenciu ci co a vrati sa 27.11.objednal ma na 28.11. co je u mna prvy den 10. tt 😀 Trosku neskoro, nie ? 😀 Ale vraj niekto zanho supluje, tak co radite ? 😎

noja2210
10. nov 2011

@barborka1446 ja by som sla v k zastupujucemu

clarissa
10. nov 2011

@barborka1446 ja idem na prvu 29.11. taze posledna nebudes 😝 ja budem vtedy asi v 8tt
@zuzananina 🙂 a to je ete len zaciatok 😅

noja2210
10. nov 2011

@clarissa ja som sa na prvu objednala dnes na 5.12., ze to bude 8tyzden, tak uz budeme bezstresovo srdieckovat....ale som zvedava ci to dovtedy vydrzim a nenajdem si vyhovorku ist skor 😉

barborka1446
autor
10. nov 2011

@noja2210 Tiez nad tym uvazujem, ale tak stale vaham, ale dakujem za vyjadrenie 😉

@clarissa Tak to nas delia 2 tyzdne asi, ale tak ty ako mamicka uz asi vies povedat, ze ci by bolo potrebne sa ukazat skor ako v tom 9+ tyzdni, hm ? 😵 Lebo nechcem byt nezodpovedna .. 😒

clarissa
10. nov 2011

@noja2210 vydrzis neboj 😉 aj jamusim vydrzat do 8tt 🙂

@barborka1446 niesi nezodpovedna,neboj urcite nie 😉 ked ta dr objednal na 28eho tak isto vie co robi... 😉 to by bola jeho nezodpovednost uz ked...🙂 ja som pri malej zistila ze som tehu akurat v 8tt a sla som vtedy na prehliadku az...a teraz ma dokina objednala tiez dost neskoro,ale tak ona sama vie asi co robi 😉 ale ak budes kludnejsia,pokojne chod k zastupujucemu,za to nic nedas 😉

janefonda
10. nov 2011

@barborka1446
@noja2210
@clarissa jaaaj baby este sa k tym lekarom nachodime 😉 Podla mna ten 8 tt je ideal na prvu navstevu.Ale ani ja som este nebola u dr. a este som sa ani neobjednala kedze hladam noveho lekara 😅
@dgabi ja by som odstavovala postupne, ale to je len moj nazor. Podla mna kopec zivin co potrebuje babo v brusku odchadza do mliecka pre to druhe.

zuzananina
10. nov 2011

@aininka
@majkaa2011 ahojte baby vitajte medzi nami a pekne tehulkovanie prajem
@clarissa no ved to len zaciatok co to bude neskorsie už teraz saaj na tom sem tam zasmejem....... 🙂 😀

zuzananina
10. nov 2011

@barborka1446 moja ja by som sla aj tomu druhemu už nemas na co cakať a ved aspon na prvu prehliadku a potom ti aj on sam povie co dalej

marhar
10. nov 2011

ahojte, baby, tak toto čítať vonkoncom nestíham!!! 😕 🙂 dúfam, že sa všetky máte dobre, vidím, že nás pribúda, tak to je dobre!
včera sme absolvovali sono! videli sme malú fazuľku, máme 1 cm, srdiečko nám pekne bije, je jedno!! 😵 😀 , čo sa teda teším, takže dnes som to už oznámila aj riaditeľke, musím to vraj aj písomne oznámiť 😅 , tak budem to riešiť na budúci týždeň. Zle mi je sústavne, dnes som pokrstila aj "kauflanďácke záchody! 😲 , je úplne jedno, či je ráno, alebo hlboká noc, už som vracala aj o pol noci...tak to máme pestré 😀 😝 , ale po včerajšku som spokojnejšia, už je to také ozajstné, keď to vidíte aj na sone 😵 😵

marhar
10. nov 2011

@barborka1446 choď, nič za to nedáš, podľa mňa by ti aspoň krv mali vziať, nech urobia tie tehotenské klasické odbery 😉

zuzananina
10. nov 2011

@marhar tak gratulujem ti... a to ze zle viem ake to je prve tehotenstvo som mala take celých 9 mesiacov som vracala a bolo jedno kolko je hodín....

marhar
10. nov 2011

@zuzananina tak mať toto celých 9 mesiacov, je fakt riadna zaberačka. mne bolo veľmi zle aj pri prvom, toto je trooošku lepšie, aj keď tiež dosť vysiľujúce, ale nevadí!!!!! 😵 😵 😵
a ešte som zabudla napísať, že veľkosť zodpovedá tomu 7 tt, tak asi to mám dobre vyrátané 😉

majkaa2011
10. nov 2011

@zuzananina ahoj dakujem pekne,podobne pekne tehulkovanie aj tebe 🙂

zuzananina
10. nov 2011

@marhar tak to mas dobre mne stale neurcil terin bo podla mrchy by teraz mala byt tak ako aj ty ale napokom je to mensie a este ani srdiecko nieje tak to dava tak na 5tt a 2.12. ze ked pojdem na kontrolu tak by už malo aj srdiecko vidieť....

bambi2
10. nov 2011

tak aj ja sa pridavam do klubu. myslim, ze mi to vychadza na jul niekedy. zajtra budem vediet presnejsie... 😵

nelynka
10. nov 2011

ahojte zienky..mozem sa aj ja k vam prdat? termin mi vychadza okolo 8.7. 😀

bambi2
10. nov 2011

@nelynka myslim, ze aj mne tak niekedy... 😉

nelynka
10. nov 2011

@bambi2 jeeejoooo 😀 😀

@zuzananina aj nam vcera bolo povedane ze sme 8dni mladsi, nemali sme ani zltkovi vak..tak sme raj niekedy v 4tt.. 😒