Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte tehulky, tak ja som bola dnes prvykrat na sone, som 4+2tt, takze piaty tyzden. Dr nasla aj bublinku, bola uplne malilinka, 3,7mm 🙂 Ale je to moja bublinka a verim ze bude rast 🙂
Okrem toho mam este jeden myom a jednu cystu 😒
@danula.ch ahoj vitak medzi nami...pekné tehulkovanie
@jana776 jani aj ty vitaj tu u nas a aj ja som bola vcera a tiez som tak ale 5tt na sone bola mala bublinka 4,3 mala a to ked mi robil pred tyzdnom sono tak bolo len 2,8 tak to pekne rastie ale potvrdil aj mne tehotenstvo a mne už aj knižku dal.... 🙂prajem aj tebe pekné tehulkovanie
@mima1983 moja aj ja som ostala v uplnom užase ked som ju tam vydela vystavenuu a vypisanu na moje meno.... DR.na mne videl že nechápem... vysvtlil mi to len tak,ze to mi da len kvoli tomu ze som mala potrat a aj keby som bola niekde a nieco sa stane ta mam preukazane a vedi co dalej so mnou robiť... termin mi este nedal lebo ze podla tej mrchy mi to aj tak nesedi tak az za 3 tyzdne mi ju povie ked uvidi aj ozvy ak už budu... tak som aj ja ostala prekvapena ze mi ju dal porobil mi odbery a už vlastne druhy krat mi robil vaginalne sono a ze to rastie v pohode bo mnuly tyzden to malo 2,8 a traz mi povedal ze už je to pekne 4,3
@jana776 Ahoj a gratulujem. ja som asi 21DPO neviem v ako týždni lebo menzes som mala naposledy 20.9. Tiež mi tam našiel cystu 3,5x3,5cm, čo ti povedala lekárka? nie je to riziko? Mne ešte nevedel potvrdiť tehotenstvo, lebo tam bola iba taká mala bodka, tak pondelok idem zas.. viac mi rozpraval o cyste ako o babatku... :( tak dufam, že všetko bude v poriadku.
Prajem všetkým pekné rano... 🙂
Dobre rano buduce maminky 🙂 ja som mala dneska uplne super rano, vobec ziadne tehu nevolnosti 🙂 tak som si mohla vychutnat aspon ranajky 😉
@mima1983 nic si z toho nerob..ja tiez stale nieco zobem 😀 dneska som mala celozrny chlebik s maslom a medom a na desiatu hrusku a mandarinky a zasa som hladna 😀 uz by som najradsej jedla obed 😀
@matya77
@barushkaaam dakujem za upokojenie 😀
@mima1983 ja som zasa vystrasena, neboli nedosli obvykle nevolnosti rano. Proste som sa zobudila uplne vpohode, nic mi nebolo, ani doteraz mi zle neprislo....nemoze byt nieco zle? ☹
@barushkaaam ale nieeeeeeeee, prestan!!! mne zas dnes rano nezvycajne bolo divne, ale nevracala som ani nic, snazila som sa nieco spapat, a uz je mi ok, a uz by som aj obedovala 😀 bozeeeeee
@mima1983 pocuj moja my sme ake pazrave 😀 ja mam uz par dni obcas take navaly hladu, ze by som najradsej celu chladnicku zjedla 😀 vsak aj vcera. Drahy urobil kuracie rezne, na tom broskynu a zapecene so syrom a varene zemiaciky. A donesiol dva porcie jednu vacsiu a jednu mensiu. Ja si hovorim, vsak musim teraz jest trosku viacej a on navyse hovoril, ze mal teply obed v praci, takze moc hladny nieje. Ako priniesol to jedlo, tak hovori, ze zabudol na salat, ze ide dorobit....no a ked sa vratil, tak samozrejme uz vidi svoju porciu napol zjedenu....ale zlaty bol, iba sa pousmial a siel si dorobit k tej mojej povodnej este jeden rezen 😀
teraz ma zacalo pichat v podbrusku, tak to vyzera, ze je vsetko ok
Dobre ranko babulky mne bolo dnes rano tiez dobre, hlavne ked ma na stole cakali ranajky 😉 ale idem umyvat okna, pokial este vladzem 🙂 este sa zastavim precitat co mate nove...
@barushkaaam neblázni, to je normálne...raz je dobre, inokedy zase horšie. Ja som pred týždňom manželovi fňukala, že chcem mať nevoľnosti, lebo to je znak že je všetko ok. Je to blbosť, sú ženy ktoré ani nevedia že sú tehotné. 2-3 dni mi bolo kadejako, nechutenstvo a pod.ale kamoška mi poradila že netreba ostať hladná, pokiaľ papáš tak ťa môžu nevoľnosti obísť. Mne je odvčera úplne super, a nemienim sa znepokojovať že to signalizuje niečo zlé 😖
míňa sa nám doma majonézový šalát, včera som narobila kopec rezňov a obávam sa že večer uvarím ďalšie zemiaky na ďalšiu várku 😀 manžel ma nedá za nič, keď mu takto znechutím jeho najobľúbenejšie jedlo...čo narobím keď mám na to chute??? a ešte pizza...slaninovo-feferónková, vždy som bola na pikantné ale teraz je to hotová závislosť, určite sa mi narodí veľká tučná červená feferónka 😀 😀 😀
@matya77 no tak s tym, ze netreba ostat hladna to dosledne dodrzujem a vysledok je uz veru aj vidno 😀 vsak kukni do mojho albumu...podla posledneho menzesu som asi 7 tt a brusko ma velke ako dake baby co su mesiac dva predo mnou 😀
Baby inak odvtedy, co som tehu mne sa totalne otocili chute....to, co som predtym nejedla teraz by som to jedla a to, co som milovala, teraz nechcem ani vidiet. Nikdy som nepila kavu pravidelne, teraz mam na nu chut stale...vzdy som si kazdy den musela dat daky keksik alebo cokoladu, teraz ma to vobec nelaka....uz par rokov jem iba ciste maso, nic zo zabijacky a vcera som snivala o pecenej klobase....takej, co mavaju na vianocnych trhoch 😀
@matya77 mnaaaam slaninkaaaa....aj ja chceeeeem 😀
@barushkaaam no bruško mám veru aj ja poriadne guľatučké, ja som pritom vyžla, takže to hneď vidno. Inak ja som bola závislák na sladkostiach, po každom jedle som si musela dať niečo fajné a večer som bez problémov zdrúzgala celú čokoládu, a teraz? Nemôžem sladké ani vidieť, maximálne do seba dostanem mliečnu ryžu a Jojo Maršmelou a toť vsjo...a klobásku si môžeme dať nie? Všetko sa môže, aj jaternica, akurát sa vraj treba vyhýbať pečienke, tá totiž obsahuje všetky škodliviny...
uz som doma od dr... mne sa to tiez nejako posunulo asi... ktora z vas bola na sone a nebolo nic videt?? kedy vas objednalli nabuduce o tyzden?? lebo ja mam prist v pondelok, budu aj vysledky krvi... ale neni to nejako skoro este?? 😕 a v ktorom tyzdni je uz videt bublinku na sone?
@matya77 ja tiez nemozem sladke ani vidiet....pozerali sme vcera vecer telku a drahy donesiol Jojo medvedikov a aj na mna kukal ako blazon, ked som ohrnovala nos, lebo predtym som mu to vzdy zkonfiskovala 😀 mna tiez cokolada teraz vobec nelaka...zato masko by som jedla furt 😀 napr. pred tehu som jedavala hovadzie steaky zasadne dobre prepecene...a co by som teraz dala za krvavy? 😀 😝
pocujte baby, neviem ci ste to uz rozoberali, lebo vas vobec nestiham citat 🙂 ale nemate nejaky link kde by sa dalo zistit aky velky ma byt ten vacok v ktorom dni? Po tyzdnoch som nasla, ale nejako mi to nesedi, tak radsej by som este po dnoch. Moja dr ked zmeria velkost plodu tak jej hned vyskoci presny den tehotenstva a aj ocakavany termin, tak by mohlo take nieco existovat aj na nete...
@jana776 no mna dosť vystrašil, cez víkend ma boleli velmi kríže, tak som k nemu išla a našiel mi tu cystu.. nasadil mi duphaston a mam ležať.. že keby som mala väčšie bolesti alebo začala krvacat, tak hned mám íst na pohotovosť. Možno to povedal preto lebo ešte nebol vidieť plod aby to nebolo mimomaternicové.. neviem. Velmi som zvedava na ten pondelok, vlečie sa to. Našťastie je mi zatial dobre (klop,klop) len rano ma trošku bolia kríže a bruško. U teba to bude určite dobre a gratulujem.. 🙂
@jana776 skús kuk sem http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=1... sorry to je tiež po týždňoch, podľa mňa po dňoch nie je, to by bolo hrozne detailné
@bambi2 ahoj ja som bola po tyzdni najprv minuly tyzden a teraz vcra a už bolo pekne vidiet bublinku a podla velkosti mi povedal ze je to 5 tt a teraz ma už dal o tri tyzdne na kontrolu

ahojte, mozem sa pridat?
termin som si vypocitala na 9.7.2011, uvidime co povie dr 🙂