Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@matya77 tak moja aj tebe pekny vikend a aj tehulkovanie a v pondelok daj vediat ako u doktora drzim palceky
@zuzananina ja stale nechapem preco ma objednala na pondelok preco nie az potom ten nasledujuci. ci to nebude este skoro?? a ako to zisti podla krvi??
a co mi nejde do hlavy, ako mohla vypocitat tych 5tt ked este nic nevidela okrem tej zmenenej sliznice?!!!
@matya77 no tak to som tiez zvedava, drzim palce nech je vsetko ok!!! 😉
este som rozmyslala, ze kupim test clearblue ten co ukaze v ktorom tyzdni som... ma ci nie?? ked ja som si ista, ze to bude taky 3 tyzden...
ahojte, ja som teraz v 6tt+5 a termin mam na 2. jula... v stredu som bola na UZV a potvrdilo sa to... aj cinnost srdiecka bola ciastocne vidno... mam fotecku, tak sa vytesujem... snad to uz teraz na tretikrat vyjde
chcem sa spytat, mam velmi mierne svrbenie (bez typicky mykotickeho vytoku) a niekde som sa docitala, ze je to normalne, kedze sa viac vylucuju hlieny... nemate niekto s tym skusenosti? vraj to byva na zaciatku tehotenstva
@bambi2 no tak mne v 4tt povedal ze je sliznica zmenena a na sone len malinka bodecka ze to este nic neznamena ale si aj vytlacl to a o tyzden ked som prisla robil opakovanie sona a už povedal ze meria pekne 4,3mm ze podrastla ta bodecka pekne za tyzden a krv mi bral až teraz na druhej kontrole... a videla si aj sono?
@bambi2 z krvi ti zistí veľa, ak budeš mať zvýšené HCG (čo potvrdzuje tehotenstvo) tak vieš že si tehotná, napriek tomu že na sone ešte nič nevidno. HCG ti musí každý odberom stúpať, podľa toho je jasné že tehotenstvo prebieha normálne. V prípade mimomaternicového sa HCG zastaví a nebude klesať kým neodstránia príčinu...
@bambi2 tak aj ja som bola ista ked som bola u neho minule som mu povedala ze viac ako 4tt som neni a on ze preco som si taka ista bo podla Mrchy mi to padalo na skoro už 7tt ale tak som mu povedala viem kedy som spala s priatelom a ked robi na kamione tak viem kedy bol doma..... a teraz to potvrdil podla velkosti v maternici ze je to ten 5tt ze sa nemozme riadit Mrchou
@matya77 aj ja idem uz off, inak tu zase stravim cely den 😀 pritom treba poriesit diplomovku ☹
tak babulky aj ja Vam prajem pekny vikendik, ja tu budem az v pondelok 🙂
@zuzananina dakujem za privitanie 🙂
@barushkaaam tesit by si sa mala, ze nemas nevolnosti 😀
ja som nemala ani prvy krat, ani teraz. pazrava som ale aj za troch, musim s tym nieco urobit
@matya77 ani plesnive syry sa nemaju jest, hlavne ak su z nepasterizovaneho mlieka
ja este behnem pre ten digital clearblue, som zvedava kolky tyzden ukaze... podla mna 2- 3 viac nie...
ahojte baby, aj vas tak strasne bolia prsniky? som v 6tt, taham na 7tt... prve dve (neuspesne) tehotenstva som taketo bolestive prsniky nemala ☹ na brucho si lahnut nehrozi

@zuzananina
@bambi2
@barushkaaam
tehuľky moje, ja už bežkám, zožrala som ďalší rezeň a polkila šalátu, načase zapichnúť to v práci...prajem vám krásny víkend, oddychujte a relaxujte a v pondelok na mňa myslite...mám kontrolu...teším!!! ale v pondelok tu vlastne ešte budem, lebo k Dr idem až o 15-tej...áááhojte