icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

matya77
11. nov 2011

@zuzananina
@bambi2
@barushkaaam
tehuľky moje, ja už bežkám, zožrala som ďalší rezeň a polkila šalátu, načase zapichnúť to v práci...prajem vám krásny víkend, oddychujte a relaxujte a v pondelok na mňa myslite...mám kontrolu...teším!!! ale v pondelok tu vlastne ešte budem, lebo k Dr idem až o 15-tej...áááhojte

zuz88
11. nov 2011

@bambi2 u mna nebolo vidieť skoro nič, len taká mala čierna bodka v maternici.. uvidíme v pondelok, dufam že to bude dobre u oboch 🙂

zuzananina
11. nov 2011

@matya77 tak moja aj tebe pekny vikend a aj tehulkovanie a v pondelok daj vediat ako u doktora drzim palceky

bambi2
11. nov 2011

@zuzananina ja stale nechapem preco ma objednala na pondelok preco nie az potom ten nasledujuci. ci to nebude este skoro?? a ako to zisti podla krvi??
a co mi nejde do hlavy, ako mohla vypocitat tych 5tt ked este nic nevidela okrem tej zmenenej sliznice?!!!
@matya77 no tak to som tiez zvedava, drzim palce nech je vsetko ok!!! 😉

bambi2
11. nov 2011

@zuz88 mne to nejde cele nejako do hlavy to co mi tvrdi moja gynda... 😕 proste mi to nesedi...

jana776
11. nov 2011

@bambi2 neratala ti ten 5tt podla poslednej ms?
Z krvi ti zisti hladinu HCG, vraj ked je nad 1000 tak uz vidno aj na sone nieco, takze asi podla toho ta objednala na pondelok, nie?

bambi2
11. nov 2011

este som rozmyslala, ze kupim test clearblue ten co ukaze v ktorom tyzdni som... ma ci nie?? ked ja som si ista, ze to bude taky 3 tyzden...

brisid
11. nov 2011

ahojte, ja som teraz v 6tt+5 a termin mam na 2. jula... v stredu som bola na UZV a potvrdilo sa to... aj cinnost srdiecka bola ciastocne vidno... mam fotecku, tak sa vytesujem... snad to uz teraz na tretikrat vyjde
chcem sa spytat, mam velmi mierne svrbenie (bez typicky mykotickeho vytoku) a niekde som sa docitala, ze je to normalne, kedze sa viac vylucuju hlieny... nemate niekto s tym skusenosti? vraj to byva na zaciatku tehotenstva

bambi2
11. nov 2011

@jana776 asi to ratala od poslednej ms.. aha, takze ked nebude nad 1000 tak bude este skoro na dalsie sono?? a zobere znovu krv ci ako??

jana776
11. nov 2011

@bambi2 a podla coho ratas 3tt?

zuzananina
11. nov 2011

@bambi2 no tak mne v 4tt povedal ze je sliznica zmenena a na sone len malinka bodecka ze to este nic neznamena ale si aj vytlacl to a o tyzden ked som prisla robil opakovanie sona a už povedal ze meria pekne 4,3mm ze podrastla ta bodecka pekne za tyzden a krv mi bral až teraz na druhej kontrole... a videla si aj sono?

zuz88
11. nov 2011

@bambi2 a nevypočítala ti to podľa poslednej menštruácie? odoberie ti krv a zistí, či sa ti zvyšuju hormon hCG v tele...

jana776
11. nov 2011

@bambi2 tyzdne tehotenstva sa rataju vzdy od poslednej ms, nezavisle na tom kedy bola ovulacia. Takze v podstate tie prve dva tyzdne este nie si vobec tehotna, ale ak otehotnies, tak sa rataju. Nezmyselne, ale tak to je. Takze si v 5tt? 🙂

matya77
11. nov 2011

@bambi2 z krvi ti zistí veľa, ak budeš mať zvýšené HCG (čo potvrdzuje tehotenstvo) tak vieš že si tehotná, napriek tomu že na sone ešte nič nevidno. HCG ti musí každý odberom stúpať, podľa toho je jasné že tehotenstvo prebieha normálne. V prípade mimomaternicového sa HCG zastaví a nebude klesať kým neodstránia príčinu...

zuzananina
11. nov 2011

@bambi2 tak aj ja som bola ista ked som bola u neho minule som mu povedala ze viac ako 4tt som neni a on ze preco som si taka ista bo podla Mrchy mi to padalo na skoro už 7tt ale tak som mu povedala viem kedy som spala s priatelom a ked robi na kamione tak viem kedy bol doma..... a teraz to potvrdil podla velkosti v maternici ze je to ten 5tt ze sa nemozme riadit Mrchou

barushkaaam
11. nov 2011

@matya77 aj ja idem uz off, inak tu zase stravim cely den 😀 pritom treba poriesit diplomovku ☹

tak babulky aj ja Vam prajem pekny vikendik, ja tu budem az v pondelok 🙂

bambi2
11. nov 2011

@jana776 no to viem, ze oni to tak rataju... ale ja nechapem ci by uz v pondelok za taku kratku dobu mohla nieco videt...

bambi2
11. nov 2011

@matya77 aha. tak to je... takze v pondelok zase odoberie krv zrejme... a moze byt ze tam uz daco uvidi??

jana776
11. nov 2011

@bambi2 ono to babo rastie rychlo, takze podla mna moze v poho byt ze uz v pondelok nieco uvidi. Mozno len nechce nieco zanedbat a bude ta takto objednavat kym sa nepotvrdi ze je to v maternici.

danula.ch
11. nov 2011

@zuzananina dakujem za privitanie 🙂
@barushkaaam tesit by si sa mala, ze nemas nevolnosti 😀
ja som nemala ani prvy krat, ani teraz. pazrava som ale aj za troch, musim s tym nieco urobit
@matya77 ani plesnive syry sa nemaju jest, hlavne ak su z nepasterizovaneho mlieka

bambi2
11. nov 2011

ja este behnem pre ten digital clearblue, som zvedava kolky tyzden ukaze... podla mna 2- 3 viac nie...

danula.ch
11. nov 2011

kocky ste tu niektora z Nitry? 🙂
@brisid drzim palce, aby sa tento krat podarilo 😉 . s tym vytokom nepomozem, mam, ale nesvrbi

bambi2
11. nov 2011

@danula.ch ja pochadzam z Nitry ale neziijem tam... 😉 a som dokonca tak stara ako ty 🙂

brisid
11. nov 2011

ahojte baby, aj vas tak strasne bolia prsniky? som v 6tt, taham na 7tt... prve dve (neuspesne) tehotenstva som taketo bolestive prsniky nemala ☹ na brucho si lahnut nehrozi

bambi2
11. nov 2011

@brisid mna tiez bolia hrozne, dokonca aj ked na nich nelezim... je to normalne...

brisid
11. nov 2011

@danula.ch dakujem 🙂 ja vytok tiez mam, ale taky normalny... nezapacha, vyzera normalne :D ale kedze som uz mykozu mala, tak viem ako vyzera ten mykoticky... tak sa trosku aj bojim, aby som nieco nespackala...

danula.ch
11. nov 2011

@bambi2 no vidis a ja odtial nepochadzam, ale tam ideme byvat, teda okolie 🙂
@brisid podla mna je to potom jasny znak, ze teraz s bolestivymi prsnikami je vsetko tak ako ma byt 🙂 😉

brisid
11. nov 2011

@bambi2 a to nehovorim ked si dam dole podprsenku 😀 pretym ma tiez boleli (hlavne bradavky)... no teraz!!!! ach jaj

bambi2
11. nov 2011

@brisid aj ja mam to iste... a rano ked vstanem je to najhorsie...

danula.ch
11. nov 2011

@brisid taky sklovity ako ked mas ovulku? take mam aj ja, ale ak ta to svrbi, sla by som radsej za dr