Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@danula.ch jj, taky sklovity (iba jednorazovo som mala hrudkovity, odvtedy je taky aky bol odkedy som tehu)... v lekarni mi dali nejake cipky a vraj sa mozu v tehotenstve... tak uvazujem ci si ich dam bez porady lekara... DR. je na dovolenke do nedele, tak asi budem musiet pockat ☹
ono nie je to svrbenie ako take (ako pri mykoze).... skor ked sa utieram alebo tak... citala som, ze je to normalne:
"Svrbenie
Veľmi nepríjemnou záležitosťou býva aj svrbenie intímnych partií. Niekedy môže byť signálom vážnejšieho problému (napr. nejakej infekcie), ale často sa vyskytuje len v dôsledku zvýšenej sekrécie a tiež nárastu hmotnosti, čo prispieva k nadmernej vlhkosti intímnych miest a môže vyvolávať dráždivé svrbenie."
@danula.ch ahoj ja som z NR tiez 🙂
@majkaa2011 super, kde byvas, ak to teda nie je tajne? 🙂
kocky zavidim vam ktore uz koncite v praci,ja idem teraz na druhu ☹ juuuuj ale sa mi nechce, ale este ze mi nic nepokazi naladu ked viem ze ma cely den boli brusko a babatku je dufam super 🙂 tak sa zatim lucim,papa 🙂
@danula.ch na chrenovej a ty?
ahojte kocky, tak uz vas citam od 8 strany, 100x som chcela napisat, ale nakoniec som si povedala, ze napisem az ked si urobim ten testik.tak dnes som si na nom nasla 2 ciarky a termin mi vychadza podla kalkulacky na nejakeho 16 jula, takze patrim k vam aj ja 🙂
@majkaa2011 my Maly Lapas, ale priamo z Nr je mm a aj segru tam mam, aj som tam byvala na striedacku rok. Nitru zboznujem ako mesto, od detstva som tam chcela byvat, tak sa mi to splnilo, ani neviem ako 🙂
na chrenovej to mate fajn byvanie, vsade blizko, ja som byvala na Cermani u svokry a do mesta som to mala s kocikom vyse pol hodiny. kamoska z Klokociny peso radsej ani nechodila 😅
@brisid ano, to budeme mat racikov, tesim sa 🙂 . len do toho drak v cinskom, ale s rakom je to fajn kombinacia. potom uz levy - draky bude zabava 😅
Baby vy viete, ze vraj uz je novy horoskop a aj plati ?
http://www.pluska.sk/zaujimavosti/astrologicky-...
Ci sa mylim ?
Mimochodom, kazdy den uz grckam ☹ Je to normalne, ze neviem udrzat to jedlo v sebe ? 😒
podla tehu kalkulacky mam - Normálny dátum pôrodu bude medzi 17.6.12 až 15.7.12
takze blizenec mi tak trosku hrozi 😝 ... no myslim si na druhej strane, ze mi to bude jedno, ked sa to narodi zdrave 🙂
@barborka1446 tak to ti nezavidim... ale je to normalne, pokial ja viem... no ked grckas vela, tak sa radsej porad s lekarom...toto som nasla "Zvracanie je časté. Je nutné piť malé množstvo tekutín veľmi často. Tým zabezpečíš rovnaký prísun tekutín a zároveň znížiš riziko zvracania. Ak zvraciaš príliš často a strácaš váhu, zavolaj tvojmu lekárovi."
ja teraz cakam tretikrat a ani raz mi zle nebolo...
@barborka1446 tak moja je to normalne poznam to celych 9 mesiacov pri prvom som to mala teraz zatial je to v pohode
@brisid Zatial len raz denne sa mi "postasti" .. 🙂 Cize nie je to taka tragedia, ale zato ma napne dostkrat za den .. 😠 Cakas tretie ? 🙂 Gratulacia 🙂 Tak vraj pri dievcatkach sa grcka, co by som bola aj rada, hoci nemusi to tak byt 🙂 😎
@zuzananina Moja zlata, si si uzila teda .. 😒 Klop klop, nech sa to nevrati 🙂
noo, cakam tretie (tie prve dve boli neuspesne) 🙂 mne to podla toho cinskeho kalendara vychadza na dievcatko, tak duuuufam... to by som si velmi priala
a ked raz denne, tak by som sa toho nebala... kolegynina neter (cakala rovnako ako ja,ked som cakala naposledy) mala nevolnosti az do 6. mesiaca, chudatko... tak drzim palceky nech ti to coskoro prejde... a drzim ich aj sama sebe, aby sa u mna neobjavili 😀
@barborka1446 tak to ano este aj 3 hodiny pred porodom som sa zo zachodom bavila v porodnici co mi tak byvalo zle..... ale tak druhe som mala o nieco lepsie a teraz zatial je to v pohode rano trochu nevolnost ale ta po chvilke prejde no uvidime ao to pojde dalej....
@brisid Uff, sa ospravedlnujem, ze som ti to pripomenula .. Nevedela som .. ☹ Ale o to viac ti to prajeeeem, zdrave stastne tehulkovanie uspesne az do konca 🙂 Bud silna, ja by som isto so psychikou bola na bode mrazu 😉 Aj mne podla cinskeho vychadza baba, aj citim, ze je to baba 😀 Ale tak to neskor zistime 🙂
@zuzananina Fuha 😉 Tak hadam nebudem ten pripad 😀 ze az do porodu 🙂 Musim svoje telo nejako "okabatit" 😀 A pri tom prvom si kolko pribrala kg ?
@barborka1446 vobec nic sa nedeje 🙂 su to uz dva roky od posledneho a nemam problem o tom hovorit... oplakala som to dostatocne, takze uz to beriem dobre 🙂
neuvazujes o krvnych testoch na urcenie pohlavia? ja som si ich dala robit v druhom tehu a chcela by som si ich dat spravit i teraz (vraj sa robia i pred 12tt, no radsej ich robia po 12tt, lebo vysledky su uz presne)...
@brisid Uplne si trafila, ze som rozmyslala nad tym 😀 😉 A to ako kde a za kolko sa da ? 🙂
Boooozinku clovek tu poldna neni, a zas kopec stran novych a neviem sa orientovat 🙂

idem teraz pre ten digitalny test, neda mi to, rano ho urobim som zvedava co ukaze...