icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

michaela1761
11. nov 2011

Ďakujem za odpovede...ukludnili ste ma trošičku...teším sa, že sa tu takto môžeme zdieľať 😀

barborka1446
autor
11. nov 2011

@zuzananina Ja dufam, ze u mna aspon takych patnast kg 😀

@clarissa 😵 Inak Bastian-meno som este asi nepocula 😎 Mne sa roky pacilo meno Sebastian 😀

clarissa
11. nov 2011

@barborka1446 😉 nasla som niekde v kalendari,uz ani neviem kde a hned sa mi to zalubilo.. 😉 take netypicke,je to vlastne odvodene od Sebastiana 😉

bambi2
11. nov 2011

hladala niektora z vas tu tabulku na hcg v krvi?? nieco som nasla ak chcete...

baramborka
11. nov 2011

@barborka1446 Dakujem no ja mam nadherne meno "skoro " ako ty 😀 hihihih , no asi som tu tentokrat posunula vekovu hranicu mladovekeho tehulkovania , ale v podstate si myslim ze sme obe velmi mlade 🙂 čo je myslim, velmi dobre , aspon by sme mali lahsie tehulkovat 🙂 hihi

baramborka
11. nov 2011

@clarissa ahooooj no veru je to niečo neopisatelne , a k tomu tak obrovske kolajnicky ako som mala ja , cervene obe , jedna od druhej na nerozoznanie 😀 všetko pridam postupne na internet 🙂 ale to že som dnes videla jeho mailinke srdiečko a babatko samotne, to bol neopisatelny pocit 🙂 juchuuuuu budem maminkaaaa 🙂

barborka1446
autor
11. nov 2011

@bambi2 No ukaz 🙂
@clarissa A ako ho budete volat , akou zdrobneninkou? 🙂
@baramborka Ale to len fakt ze skoro 😀 No hej posunula si, mas nejake speci priznaky ? 😝

bambi2
11. nov 2011

@barborka1446 http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/prvni-...
a tu je este nieco neporovnavala som ich ci su rovnake
3. tt (1. týden po početí) 5-50 U/l
4. tt (2. týden po poč.) 50-500 U/l
5. tt (3. týden po poč.) 100-5.000 U/l
6.tt (4. týden po poč.) 500-10.000 U/l
7.tt (5. týden po poč.) 1.000-50.000 U/l
8.tt (6. týden po poč.) 10.000-100.000 U/l
9.+ 10.tt (7.+ 8. týden po poč.) 15.000-200.000 U/l

baramborka
11. nov 2011

@barborka1446 fuha, citim sa zatial velmi dobre , bucham o zubky aby som nezakrikla, akurat že som v 6.tt a už mi vidiet bruško , dnes sa sám doki čudoval 🙂 bolia ma prsia a samozrejme podbruško ako čisto na menzes, a jem rybičky ktoré som nikdy nejedla iba filé a tak , plechovka sardiniek mi nerobi problem 😀 a upravil sa mi režim, skoro idem spat, skoro vstávam a ešte si rutinne cez den 3 hodinky pospim ked sa da 🙂 AMERIKA 😀
a čo ty ? maš neake priznačiky ? 🙂

barborka1446
autor
11. nov 2011

@baramborka No pekne, tak ja som to mala tak, ze v tyzden, ked mi "mali" dorazit kramose, tak som sa citila strasne zle, presne ako keby som mala chripku, mala som aj zvysenu teplotu, nadchu, a dost velke krce v podbrusku, akoby mrcha mala dojst, ale nedosla samozrejme 😀 Dalsi tyzden ta "chripka" pominula, ale neskutocne unavena som bola, iba nakup v obchode som zvladla a obed a bola som K.O. spala som poobede dve hodky a vecer uz o desiatej som spala 😀 Stale pokracovalo podbrusko ako pocas kramov, citlive som mala bradavky 🙂 A teraz uz som po dalsom tyzdni, kedy som nabrala silu, nespim uz poobede, podbrusko stale citim (normalnym sposobom), uz necitim bradavky, ale cele prsia, a novinkou je grcanie 😀 Caste cikanie je stale kazdy tyzden 😀

danula.ch
11. nov 2011

@barborka1446 neblazni, to budem mat blizenca? no neviem, kym sa tento novy horoskop u nas udomacni.... 😀
kamoska grckala tak velmi, ze je od zaciatku PN a caka chlapca, asi by som na to nespoliehala. to presviedcam samu seba, lebo chcem dievca a vobec mi nebyva zle 😅

barborka1446
autor
11. nov 2011

@danula.ch Ja sama som blizenec !!!! 😀 No tiez neviem, kedy sa to udomacni, alebo ci sa to uz pouziva 😀 Mne to tiez poslala len kamoska z MK 😀 Tak ved uvidime uz o par tyzdnov, kto bude mat co 😀

danula.ch
11. nov 2011

@michaela1761 neboj, vsetko dobre dopadne. poznam maminy co ostali tehu aj ked HA brali a deticky maju zdrave 🙂
@brisid aj ja som citila take tlaky v podbrusku, tiez som si hovorila, ze maternica sa roztahuje. pri prvom tehu som to asi nevnimala, nic take si nepametam. dokonca mi uz narastlo brucho, za ten tyzden co som citila tie tlaky, tak o 3cm 😕

bambi2
11. nov 2011

@barborka1446 aj ja som blizenec a nic by som nemala proti tomu ak by bolo babo blizenec :oD

barborka1446
autor
11. nov 2011

@bambi2 Presne tak 😀 Ved som mila, zlata, poslusna, dobrosrdecna atd atd 😀

zuzananina
11. nov 2011

Pekný večer tehuľky a opäť som tu prajem pekny vecer no nestiham sledovat co sa prebera a aj nove tehulky pribudli ako kukam....🙂

danula.ch
11. nov 2011

@barborka1446 ale nehovor 😀 😀 😀 to ja len preto, ze som sa tesila na raka. leva sa az bojim, blizenec je taky stred a ako ta tak citam a vidim, nebude to asi az take zle 😀 😀
inak ja som mala take iste priznaky, akoze nachladnutie, strasna unava, tak som si hovorila, bud som tehu, alebo na mna lezie nejaka choroba 😀
@clarissa Bastian to je take francuzske meno, nie? inak fakt krasne, jemne nezvycajne, take sa mi pacia 🙂
@baramborka ty si taka mladucka, planovali ste babo? asi ano ked sa tak tesis 🙂 . ja som si v tvojom veku nedokazala a ani nechcela predstavit mat dieta, obdivujem ta, aj vsetky maminy pod 25 rokov 😉

yasmin0001
11. nov 2011

Ahojte kocky.
Vcera som pisala a potom sa mi cely prispevok vymazal, no porazi ma!!!
Taaakze k mojim novym priznakom:
- precitlivelost (v zivote som tolko neplakala ako posledny mesiac)
- striedanie euforicky dobrej nalady s depresivnou ako na horskej drahe (je to veeeelmi vycerpavajuce)
- prsia bolia stale
- horku chut mam stale
- fakt si myslim, ze mi narastlo brucho aj ked viem, ze je este skoro
- unavena som dost

Dnes som to povedala mame, tak boli aj slzy stastia 😵 😵 😵

janefonda
11. nov 2011

ahojte tehule,
baby mne normalne podrastlo brusko...hmmm, pri prvej dcerke som este ku koncu stvrteho mesiaca nemala take ako teraz 😀
Prsia ma vôôôbec nebolia co som tiez pri prvom tehu mala a riadne teda!

danula.ch
11. nov 2011

@barborka1446
@bambi2 no aby som bola presna, tak ja som hlavne nechcela dracika. bola moja byvala sefka a teda, ak ste si citali charakteristiku draka, sedelo to na nu na 100%. macku sme uz nestihli, tak som si povedala, ze ked sa uz takmer rok snazime, snad sa este nezadari a bude nakoniec had. ale zadarilo sa a ked uz ten drak, tak v kombinacii s rakom je to velmi fajn kombinacia. bala som sa ze to bude lev kvoli tomuto:
Lev - Drak
Skvelá, vznešená osobnosť, ktorá je skutočne presvedčená o svojom práve vládnuť. Drak v znamení leva je rodený veliteľ a je neustále v bojovej pohotovosti. Už tak dosť bombastickému drakovi dodáva lev ešte viac energie, takže človek v tejto kombinácii je mimoriadne vzpurný a vzdorovitý a dá sa s ním ťažko jednať, pokiaľ mu všetci ostatný neustúpia z cesty. Na druhej strane však v sebe nikdy nenosí nevraživosť a zášť, a pokiaľ vybuchne, je to len spôsob, ako si vybiť energiu. Človek narodený v tejto dvojnásobnej kombinácii kráľovských znamení je obdarený priazňou osudu, snaží sa vždy dodržovať svoje sľuby a je ušľachtilý a gavaliersky voči tým menej šťastným.
no kto tuzi po vzpurnom dietati? teda prve mam tiger vodnar, je to jednym slovom strasny sibal, stoji ma to fakt veeela energie drzat ho na uzde 😎

zuzananina
11. nov 2011

@janefonda tak aj ja pocitujem ze je zväčšene tiez aj priatel ked vcera prisiel tak na mna kukal ze nejak priberam už pri prvom v piatom mi skoro nikdo nepovedal ze som tehotna..... ale taraz už to aj zacina vidiet na mne

janefonda
11. nov 2011

@yasmin0001 takze mamicka plakala, aj moja ked som jej to povedala. 😵
Brusko ti mohlo trosku podrast, maternica sa roztiahla. Mne tiez podrastlo, aj ked ja som uz druhotehulka a tam to ma byt vsetko rychlejsie. Aj pohyby by som mala citit skor, tak som zvedava 😉
Nalady mam tiez, manzel si to poctivo odnasa 😀

danula.ch
11. nov 2011

Rak - Drak
Táto kombinácia predstavuje spojenie citlivého šarmu a vznešenej dôstojnosti. Drak v znamení raka nie je tak militantný ako iné draky, ale má mierne, dôstojné chovanie kráľovskej autority. Drak je idealistický, rak zasa skúmavý a prenikavý. Dojem, ktorý na tento typ človeka môžete urobiť, vzniká pomaly, ale je oveľa stálejší. S chladnou mesačnou povahou je tento typ draka menej podráždený. No aj tak, ak sa prejavia jeho nenásytné majetnícke sklony raka, má silu draka. Život s ním alebo s ňou môže byť radostný, pretože drak v znamení raka je citlivý a tolerantný.
no nie je toto ovela lepsie? 😉

barborka1446
autor
11. nov 2011

@danula.ch Blizenec bude dobry, neboj 😀 Teda ak ho vychytame 😀
@yasmin0001 Moja drahaaaaa 😵 Co boli prve slova mamky ? 🙂
@janefonda To je normalne, maternica je uz "zvyknuta", tak je skor vidiet pupek 😝 Odfoooot 😎

janefonda
11. nov 2011

@zuzananina ja som chodila do skoly pri prvom tehu a tiez som povedala spoluziackam az v piatom mesiaci ze som tehu a nikto by to nepovedal 🙂 A pritom nie som pevnej postavy, takze by to mlo byt vidno. No ale zasa mavala som neskutocne nevolnosti a to som uz schudla 4 kilecka, kym som zacala priberat. Potom som to samozrejme dobehla 😀
Zatial mi nie je zle, kazdy den cakam a budim sa s tym ci uz to zacne. Ale verim, ze nieeee. 😉
Takze aj ty uz mas brusko, aspon nie som sama. 😉

janefonda
11. nov 2011

@barborka1446 ja si budem fotit pupok, ale len pre seba. Pretoze mi ostali strie po prvom tehu a aj ked z pekne vybledli stale su tam...zial. Ale clovek da cokolvek za zdrave dieta! A to som poctivo denne mazala, do konca 38 tt nic, nic, nic a zrazu v 39.tt do rana som mala popraskane cele brusko ☹

danula.ch
11. nov 2011

@barborka1446 jasne, uz som to nasla, este lepsie ako rak 😀 😉
Blíženci - Drak
Drak v znamení blížencov je priam hurikánom aktivity - rýchly, agilný človek, ktorý nevie, čo je to strach. Dokazuje, že heslo "urob si sám" môže byť účinné. Dieťa Merkúra je energické, divoké a inteligentné. Drakovi nechýba odvaha a odhodlanie na realizáciu svojich zámerov. Človek narodený v tejto kombinácii môže byť veľmi úspešný, pokiaľ sa dokáže sústrediť na detaily, ktoré väčšinou tieto znamenia ledabolo ignorujú. So schopnosťou draka viesť, a s umením blížencov vychádzať s ľuďmi môže mať táto osobnosť širokú sféru vplyvu.

janefonda
11. nov 2011

@danula.ch ja budem mat teraz racika a prvu dcerku mam blizenca 😉

zuzananina
11. nov 2011

@janefonda no mam veru a aj som sa vazila a pribrala som ale tri kila co u mna zvyk nieje a pocitujem to aj na veciach veru ..... ale tak pri prvom a aj druhom mi veru byvalo zle tak tam najprv aj schudla a az potom zacala naberat a teraz mi nieje nic este ani raz som nevracala a ani nevolnosti nejak nepocitujem 🙂 este.... ako rada by som bola keby aj neboli ale tak mozem cakat ale ako aj doktor povedal kazde tehotenstvo je ine... 🙂 😀

zuzananina
11. nov 2011

@danula.ch tak aj nam vychdza ten rak a prveho mam Blizenca a aj ja som take znamenie a druhy syn je Ryba a su aj povahovo iny