Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzananina tak tak kazde tehu moze byt ine. Kamoske pri prvej dcerke bolo super a pri druhom tehu grcka statocne 😒 U nas by to mohlo byt naopak, co pvies? 😉
Ja som zatial nepribrala, ale tak pocitam tak s + 15 kg, to beriem ako optimum a zaroven maximum 😀 😅
@janefonda no tak ano mohlo by to byť u nas ine veru už grcat by sme už nemusely teraz🙂 no ja by som tiez rada tak nejak len pribrala ale pri prvom som 12kg pri druhom 16 kg tak teraz aj mam strach ci to nebude viac🙂
@barborka1446 presne, presne, mamina ma tiez a ja som tajne dufala ze nebudem mat. Natierala som dva krat denne. raz s mam olejom pre tehulky a s vichi na strie. A hla aj tak su. Ale ked sa uz vytvoria je vyborne pouzivat contraktubex. to som pouzivala aj po operaciach na jazvy a je to parada. Pekne jazva vybledne a zjemni sa, no nezmizne. Urcite ak sa ti urobia kup si to v lekarni. 😉 Mozem len odporucat. Aj teraz uz mazem nech sa koza trosku premasti 😉 Keby som porodila v tom 38. tt mala by som jednu mini striu aj to cez pirsing na pupku 😀 ale ja som rodila az v 42 tt. 😅
@zuzananina nuz musime si pockat a uvidime kolko priberieme 😅 Este ze som si pred dvoma tyzdnami kupila dvojo novych nohavic, ze nech mam 😀 este chvilku ich ponosim a mozem vyberat moje tehu nohavice 😀
@janefonda
@zuzananina hocijako, budeme mat uzasne deticky 😵 😵
@barborka1446 ja ti ani neviem co povedala.
Len sme sa nieco bavili o tom, co si pozera v obchodoch a ja, ze no vidis tak odteraz mozes pozerat aj kociky. A ona, ze hahaha 🙂))) a ja, ze ale ano, pozeraj si ich, budes jeden potrebovat. A potom prisiel taky vazny vydeseny vyraz a otazka, to fakt???? A ja, ze ano fakt. Potom bol mierny zachvat placu a potom som vyklopila vsetko co sa dialo posledne tyzdne 🙂))
Ma teraz vyznamnu ulohu mlcat az do nedele pred otcom a bratom. V nedelu to povieme aj im....
@barborka1446 Vy ste uz povedali rodine, ked ste teraz domka?
@barborka1446 moja kamoska pouzivala babylove krem z DM, nemala ziadne strie. skusila som to ja, aj moja sestra a tiez sme ziadne strie nemali. preto si myslim, ze sa neoplati kupovat nechutne drahe kremy, rovnako dobre posluzi aj babylove 😉
co by som skor riesila, tak kozmetika po tehu, aby sa dalo brusko do poriadku, to som zase dost podcenila 😒
@janefonda contratubex to je ta minimasticka za 50eur? ak je to ono, tak to fakt pomaha liecit cerstve jazvy, svokra si to davala po plastike 😀 😀
@yasmin0001 no to som zvedava ci vydrzi a nepovie to 😅 ja som prve tehu povedala, vyslovne poprosila nech o tom nikto nevie , ale nemala som to babke hovorit, lebo to uz potom vedelo cele ludstvo skoro 😀
@danula.ch uz sa tesim 😵
@danula.ch je to mini gelik 20 g a stoji to okolo 8 eur. Je to naozaj super 😉
@zuzananina tak ja este gatuse normalne zapnem a nic ma netlaci, ale tiez akonahle ma zacne tak si dam tehoskove. Naco to silit, hlavne nech sme v pohodlicku 😵
@janefonda Bohuzial aj moja mamina je veeeelmi kecaci typ. Ona neudrzi ziadne tajomstvo. Ale doverujem jej, ze 2 dni to hadam vydrzi. 😀
@janefonda presne tak a nechcem to ani ja nejak silit a citim sa nepohodlne v nich ked mam ich zapnut a pravda aj sa bojim veru bo po tom potrate mam aj teraz uplne vo vela veciach strach a ked zoberem spetne to pred tym potratom tie dve tehotenstva brala uplne v pohode🙂
@janefonda Si si to dobre uzila teda 😀 Ale tak tie strie ti zato stali, ked mas taketo nadherne babo 🙂 Hoci stale dufam, ze sa im vyhnem, alebo ze mi neskor neovisnu prsia 😀
@yasmin0001 Teraz sme u svokry, tej sme povedali 🙂 V lete nam spominala, ze rada by mala vnucika, lebo uz bude mat v oktobri 50 rokov, a my sme prave okolo jej datumu narodenia pocali 😀 Tak teraz ma tu obskakuje hore dole, nemam nic vlacit tazke, mam si pri nej odpocinut atd atd 😀 🙂 Celkom mi to vyhovuje 🙂 😎 Tak snad to tajomstvo ta tvoja mamina udrzi 🙂 A moju rodinu navstivime 20.11. 😎
@danula.ch Dakujem za info 🙂 Su rozne druhy ? 🙂 Ci nejaky konkretny je babylove ? 🙂 JJ, ja s tym tiez suhlasim, ze nie vsetko drahe je super kvalitne ..
@barborka1446 hehe, tie prsia nechcem ta strasit ale ak budes dojcit nebude to celkom ako predtym 😅 ale aj tak, zena ktora da zivot dietatu je vzdy krasna 😉
@zuzananina to verim ze po potrate mas väcsi strach. Treba sa o seba starat, ale pri dvoch detoch je to asi dost narocne, ze?
@yasmin0001 tak snad vydrziiii 😉
@danula.ch cena uplne v pohode, teda da sa to utiahnut 😉
no baby idem kuk tanecnikov v tv, tak vam aj bruskam prajem prijemny vecer. Hladkajte si tie svoje kinderka 😵 😵 😵
@janefonda Utekaj, krasne snicky prajem po TV 😵 O prsiach neskor 😀
@janefonda ja si to nemyslim, moja sestra ma strie na stehnach a na zadku este spred par rokov, ked nahle rychlo pribrala, ale po tehu ziadne nove nema 😉
@barborka1446 babylove je znacka DM, maju komplet kozemtiku pre deti, mamicky, aj plienky, vlhcene obrusky su od nich super..treba tam ist a popozerat. na strie maju olej a aj krem v tube, krem je lepsi, lebo olej dlho vsakuje a krem ma aj nejake dalsie pridavne latky navyse 🙂
@barborka1446 no veru, dojcila som rok a uz to nie je to co byvalo. postupne sa davaju dokopy, trochu spevnuju, ale koza ostala natiahnuta. a do toho som zase tehu.....jedine co ti moze pomoct, je poctivo kremovat od zaciatku aj prsia, nosit podprdy aj v noci.
ja pojdem aj na plastiku ak bude treba, lebo mam male a ak budu este viac visiet, tak si to hodim. aj ked mm sa tvari ze nic nevidi a teda uspesne 😀 . ale mne to proste vadi
@danula.ch Dakujem, popozeram sa teda v DMku 🙂 No a prave o tom som chcela aj ja hovorit, lebo kedze som cela chuducka, tak ani prsia nemam velke, ked som silno vystreta a nadychnuta, tak vyplnim B, inak mi tam trosku do kosika chyba 😀 😀 Preto aj ja sa toho obavam, ze teraz sa sice nafuknu, budem "kozata", ale potom, co splasnu, budu nizsie a vsetko, si to neviem predstavit .. 😖
@barborka1446 sme na tom rovnako, az na to, ze ja som ani cez tehu a pri dojceni nebola kozata 😀 . z necelych B som mala plne B, ani podprdy by som nemusela menit, kebyze nepotrebujem take tie na dojcenie 😀 😀
ale ty mas este jednu obrovsku vyhodu, mas 22 rokov a elasticku pokozku
a,hojte, tak som si vas zbezne precitala, ale fakt zbezne, tak si ani nepamatam, co ste popisali.tu to inak zije.vyzera, ze jul bude poriadne plodny 😀
@danula.ch no ja som mala dost tazky porod, ale leto ako obdobie mi pri porode nevadilo
mne jev podstate jedno, ake to bude znamenie, hlavne nech je zdrave
ja som sa pri prvom natierala len obycajnym telovym mliekom a strie nemam, len trochu na bokoch,kde som sa natriet zabudla
@janefonda tak taj je to dost narocne aj ked ten starsi sa sazi mi pomahat ako len vie ale mladsi je este takyhravy nejak to ani nevnima nejak moc ze bude mat sestricku alebo braceka..... ale tak snazim sa serit a co najviac oddychovat....
inak my tiez ficime na babylove vyrobkoch 🙂 🙂
baby tak ja sa lucim svami prajem pekny vkendik a ak sa mi podari sem prist bo mame nastevu maju prist moji rodicia ku nam tak popiseme cez vikend.Dobru nocku a sladke snicky prajem papa
@zuzik1983 ja som chcela vediet, ze aj tehu v poslednych mesiacoch a potom po porode. mam strasne rada jar a leto a takto mam pocit, ze to leto prejde, ani si nevsimnem. posledny mesiac tehu si asi tazko uzijem, ked nebudem mysliet na ine, len ze kedy uz porodim, jul prejde ako voda, nebudem vediet kde je sever a aky je den v tyzdni a potom august, tiez ako z rychlika
inak si ma nevsimajte, ja som normalne obrovsky optimista, ale odkedy som tehotna, tak len frflem na vsetko, som nervozna, samonasieratelna, napoznavam samu seba. prvy krat som toto nemala, tak dufam, ze sa toho skoro zbavim, lebo uz zacinam sama sebe liezt na nervy 😒
@danula.ch tehu v poslednych mesiacoch bolo u mna celkom v pohode, akurat mi strasne opuchli nohy, ale fakt stasne, ze som nic neobula, keby zrovna nebolo teplo a nemala som zabky, tak chodim bosa 🙂 a potom po porode som si uzivala babatko a pekne pocasie, ze som mohlqa vela chodit po vonkun a kocikovat., tiez mam najradsej jar a leto

@danula.ch No vidis to 😀 Co lepsie a idealnejsie si priat ? 😀 Ale fakt sa mi ta kombinacia paci 🙂 🙂
@janefonda A akym pripravkom si si natierala ? 😒 Ja tiez urcite budem mat, som dost po mamine a aj ona ma po celom bruchu strie ☹ A este k tomu som utlucka dost, nikdy sa mi nenatiahla "kolisanim vahy" koza, tak neviem jak je elasticka .. 😕