icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

smileko
12. nov 2011

ahojte, vyzera to tak, ze aj ja k vam asi patrim - bolo to trosku prekvapko, ale tesime sa 😉

manamani1
12. nov 2011

@nativanativa ty mas clostil?

pinkpink
13. nov 2011

Ahojte, rada by som sa pridala aj ja. Od zaciatku ako som zistila,ze som tehu som vas citala ale neodvazila som sa pridat...prva kontrola za nami.Chvala bohu doktor povedal,ze je to zdrave tehu,uz aj srdiecko bilo.som velmi,stastna,len nech je nadalej vsetko v poriadku 🙂 A co vy, ako sa citite s vasimi mini babenkami 😉

lenitta
13. nov 2011

Ahojte nastávajúce mamičky 🙂 Aj my sa pridávame 🙂 Sme v šiestom týždni a nevieme sa dočkať 🙂 Apropop: Je tu niekto z okresu Čadca ?

zuzananina
13. nov 2011

@smileko
@pinkpink
@lenitta ahojte tehulky vitejte medzi nami

lenitta
13. nov 2011

@zuzananina Ďakujem 🙂 Čítala som si zopár príspevkov na fóre a čudujem sa, že som sa o tehotenstve dozvedela až tak neskoro, podaktoré z vás, ktoré sú tiež v šiestom táždni už o tehotenstve vedeli oveľa skôr. Ja som to zistila minulú sobotu, dovtedy mi nič nebolo a akonáhle sa mi zjavili dva pásiky, vyhŕkli na mňa všetky príznaky tehotenstva 🙂 Samozrejme, niektoré sú vsugerované 🙂 Bola som u lekárky, ale ešte nebolo počuť srdiečko, musím ísť až 23. 11. znova.

zuzananina
13. nov 2011

@lenitta no ja som sa to dozvedela tretom tyzdni som bola tak nejak a teraz som v 5tt tak ja som ked mi meskala mrcha tyzden som si robila test a vyšiel tak pozitivne ze len slaba ciarka tam bola ale bola tak som volaa DR. a ten ma hned objednal bo som mala potrat pred tym tak radsej som mala ist skorej hned...

lenitta
13. nov 2011

@zuzananina Ja mávam nepravidelný cyklus, tak som zvyknutá na tom, že mi meškávajú 7-10 dní, ale keďže sme sa snažili o bábo od svadby, ktorá bola v auguste, tak si robievam testy každý mesiac. Teraz som si tiež urobila a myslela som si, že´to dopadne tak ako minulý mesiac. Okamžite mi naskočili dve sýte čiary a od šťastia som sa rozplakala 🙂 Tak to teraz naplno prežívam a zľaknem sa pri každom pichnutí :( Ozaj, ako je to s tehotenskými knižkami, lebo mne lekárka povedala, že mi ju dá až po treťom mesiaci, lebo dovtedy je otázne, či o malé neprídem, vraj to tak robievajú. Inak tí lekári vedia pekne nastrašiť...

bambi2
13. nov 2011

@lenitta gratulujem... no aj mna vystrasila moja... ale zajtra bude taka prekvapena jaka este v zivote nebola 😀 zajtra tam bude pekny vacok s fazulkou... 😵 😵 😵

lenitta
13. nov 2011

@bambi2 Presne tak ! :D :D :D My sa nedáme, čo máme, to nedáme 🙂 Ideš si dávať to nadštandartné vyšetrenie na Dawnsnow syndróm ?

bambi2
13. nov 2011

@lenitta nie... ja som bola v piatok u nej prvykrat a na sone nebolo este nic videt... tak mi povedala, ze to moze byt mimomaternicove...
lenze ja to vidim celkom inak ako ona... mne tie jej vypocty vobec nesedia... 😉 😀

lenitta
13. nov 2011

@bambi2 Nás už bolo vidieť, také malilinké, len sme ešte nepočuli srdiečko, preto musíme o dva týždne znova ísť. A to ešte povedala, že z toho môžu byť dve 🙂 Kiežby 🙂

zdenush88
13. nov 2011

Jeeej baby držím vám palce...takto pred rokom som aj ja prišla do takejto témy akurát že júl 2011 ... sa mi ani veriť nechce, tak rýchlo to ubehlo a babuľka má už 4 mesiace! Želám Vám príjemné a bezproblémové tehuľkovanie 🙂 a verte, júlové detičky sú úžasné 😀 😀 😀

bambi2
13. nov 2011

@lenitta nas bude videt zajtra... 😵 😵 😵 a drzim palce 🙂

zuzananina
13. nov 2011

@lenitta no mne vstavil vo stvrtok knižku a to bola v 5tt tak ale som kukala preco tak skoro a on ze pre istotu keby sa nieco stalo aby som mala knizku pri sebe a hadam to donosim v poriadku tak ja už ju mam.... ale ja som pred rokom aj dva mesiace prisla o babo v 10 tt

lenitta
13. nov 2011

@bambi2 Aj vám držím palce 🙂 Aj vačku s fazuľkou 🙂 A vysvetli to lekárke, ako to má byť 🙂 🙂 🙂 😵

zuzananina
13. nov 2011

@bambi2 držim palcek a daj zajtra vedieť🙂

lenitta
13. nov 2011

@zuzananina :( a prečo, ak sa smiem spýtať ?

bambi2
13. nov 2011

@lenitta vdaka... vsetko bude v poriadku...a neboj, o to sa postaram... 😉 😀 😀 😀 😀 😀 na mna len tak lahko nezabudne aj ked od nej odidem... 😉

bambi2
13. nov 2011

@lenitta len ja uz sa neviem dockat zajtrajska... uz nech je aspon vecer?!!!

lenitta
13. nov 2011

@bambi2 Hheheh 🙂 Bojuj, ženo, za svoje práva, bojuj ! 😉 Tak teda nech to bude krásny zážitok 🙂

zuzananina
13. nov 2011

tak bolo len povedane v takom zneni ze srdiecko prestalo pracovať...☹ a cakalo sa od 8 tt ci sa to nezmeni kazdy treti den po kontrolach ale nic sa nezmenilo a mne už hrozil zapal aj bo už sme cakali dlhsie bo som tomu neverila az ked mi zacinalo byt strasne zle a to už na odpadnutie bo mi hrozil v maternici zapal tak v 10 tt sa to ukoncilo a telo nejak nedokazalo samovolne vypudit to von

lenitta
13. nov 2011

@zuzananina Joj, to ma mrzí .. :( To si ani nechcem predstaviť... Ale teraz to dopadne dobre, ver tomu 🙂 😉

pinkpink
13. nov 2011

@zuzananina Ďakujem, mozem sa ta prosim ta spytat, som si dala do profilu v ktorom som tyzdni ale na komente mi to neukazuje,ci vam to ukaze,len ja si to nevidim?

lenitta
13. nov 2011

@pinkpink Asi to bude tak, ja som si to tiež dala a pri mojom komente sa to nezobrazuje..

pinkpink
13. nov 2011

@lenitta Aha, no skoda, som chcela aby sa to zobrazovalo 😉

zuzananina
13. nov 2011

@pinkpink zatial ti nic neukazuje
@lenitta tak aj ja verim ze terz bude vsetko ako ma byt a bude to v pohode.....🙂

jana776
13. nov 2011

@lenitta ahoj, vitaj medzi nami. Pytas sa na tu tehotensku knizku, tak moja lekarka ich tiez dava az po 12tom tyzdni. Takze este si pockame.

silvijaa
13. nov 2011

@bambi2 ahoj. ja som na tom rovnako. na 35 dc som si nasla // na tehu teste. to bola streda. vo stvrtok som bola na krv na hcg, bolo zvysene na 361. v piatok som bola na sono a znova na krv. na sone nebolo este nic vidiet, vraj ziadna jednoznacna dutinka, ale ze sliznica je vysoko, takze moze to byt tehotenstvo. hcg bolo trochu viac ako vo stvrtok. tak idem znova na krv v pondelok a v piatok na usg. a vravel, ze ked tam znova nic neuvidi, tak ze mi pichne vyvolavacku.v sobotu som si rano robila test, clearblue, digitalny, vysolila som za neho 8 ecka.....nastastie vyslo pozitivne. tak som zvedava, co bude v piatok. dufam, ze fazulku bude vidiet.....bojim sa velmi aj preto, lebo mi nasiel 3.5 cm myom na maternici.... ☹ vraj to tehotenstvu a babatku neuskodi, ale predsa, je tam.....tak drzte mi prsty, prosim....snazime sa uz 3 roky.....k tehu mi pomohol clostik....

smileko
13. nov 2011

dakujem za privitanie 🙂 Mna caka prva navsteva az 24.11., tak hadam bude dobre.