Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nativanativa ty mas clostil?
Ahojte, rada by som sa pridala aj ja. Od zaciatku ako som zistila,ze som tehu som vas citala ale neodvazila som sa pridat...prva kontrola za nami.Chvala bohu doktor povedal,ze je to zdrave tehu,uz aj srdiecko bilo.som velmi,stastna,len nech je nadalej vsetko v poriadku 🙂 A co vy, ako sa citite s vasimi mini babenkami 😉
Ahojte nastávajúce mamičky 🙂 Aj my sa pridávame 🙂 Sme v šiestom týždni a nevieme sa dočkať 🙂 Apropop: Je tu niekto z okresu Čadca ?
@zuzananina Ďakujem 🙂 Čítala som si zopár príspevkov na fóre a čudujem sa, že som sa o tehotenstve dozvedela až tak neskoro, podaktoré z vás, ktoré sú tiež v šiestom táždni už o tehotenstve vedeli oveľa skôr. Ja som to zistila minulú sobotu, dovtedy mi nič nebolo a akonáhle sa mi zjavili dva pásiky, vyhŕkli na mňa všetky príznaky tehotenstva 🙂 Samozrejme, niektoré sú vsugerované 🙂 Bola som u lekárky, ale ešte nebolo počuť srdiečko, musím ísť až 23. 11. znova.
@lenitta no ja som sa to dozvedela tretom tyzdni som bola tak nejak a teraz som v 5tt tak ja som ked mi meskala mrcha tyzden som si robila test a vyšiel tak pozitivne ze len slaba ciarka tam bola ale bola tak som volaa DR. a ten ma hned objednal bo som mala potrat pred tym tak radsej som mala ist skorej hned...
@zuzananina Ja mávam nepravidelný cyklus, tak som zvyknutá na tom, že mi meškávajú 7-10 dní, ale keďže sme sa snažili o bábo od svadby, ktorá bola v auguste, tak si robievam testy každý mesiac. Teraz som si tiež urobila a myslela som si, že´to dopadne tak ako minulý mesiac. Okamžite mi naskočili dve sýte čiary a od šťastia som sa rozplakala 🙂 Tak to teraz naplno prežívam a zľaknem sa pri každom pichnutí :( Ozaj, ako je to s tehotenskými knižkami, lebo mne lekárka povedala, že mi ju dá až po treťom mesiaci, lebo dovtedy je otázne, či o malé neprídem, vraj to tak robievajú. Inak tí lekári vedia pekne nastrašiť...
Jeeej baby držím vám palce...takto pred rokom som aj ja prišla do takejto témy akurát že júl 2011 ... sa mi ani veriť nechce, tak rýchlo to ubehlo a babuľka má už 4 mesiace! Želám Vám príjemné a bezproblémové tehuľkovanie 🙂 a verte, júlové detičky sú úžasné 😀 😀 😀
@lenitta no mne vstavil vo stvrtok knižku a to bola v 5tt tak ale som kukala preco tak skoro a on ze pre istotu keby sa nieco stalo aby som mala knizku pri sebe a hadam to donosim v poriadku tak ja už ju mam.... ale ja som pred rokom aj dva mesiace prisla o babo v 10 tt
@bambi2 držim palcek a daj zajtra vedieť🙂
@zuzananina :( a prečo, ak sa smiem spýtať ?
tak bolo len povedane v takom zneni ze srdiecko prestalo pracovať...☹ a cakalo sa od 8 tt ci sa to nezmeni kazdy treti den po kontrolach ale nic sa nezmenilo a mne už hrozil zapal aj bo už sme cakali dlhsie bo som tomu neverila az ked mi zacinalo byt strasne zle a to už na odpadnutie bo mi hrozil v maternici zapal tak v 10 tt sa to ukoncilo a telo nejak nedokazalo samovolne vypudit to von
@zuzananina Joj, to ma mrzí .. :( To si ani nechcem predstaviť... Ale teraz to dopadne dobre, ver tomu 🙂 😉
@zuzananina Ďakujem, mozem sa ta prosim ta spytat, som si dala do profilu v ktorom som tyzdni ale na komente mi to neukazuje,ci vam to ukaze,len ja si to nevidim?
@bambi2 ahoj. ja som na tom rovnako. na 35 dc som si nasla // na tehu teste. to bola streda. vo stvrtok som bola na krv na hcg, bolo zvysene na 361. v piatok som bola na sono a znova na krv. na sone nebolo este nic vidiet, vraj ziadna jednoznacna dutinka, ale ze sliznica je vysoko, takze moze to byt tehotenstvo. hcg bolo trochu viac ako vo stvrtok. tak idem znova na krv v pondelok a v piatok na usg. a vravel, ze ked tam znova nic neuvidi, tak ze mi pichne vyvolavacku.v sobotu som si rano robila test, clearblue, digitalny, vysolila som za neho 8 ecka.....nastastie vyslo pozitivne. tak som zvedava, co bude v piatok. dufam, ze fazulku bude vidiet.....bojim sa velmi aj preto, lebo mi nasiel 3.5 cm myom na maternici.... ☹ vraj to tehotenstvu a babatku neuskodi, ale predsa, je tam.....tak drzte mi prsty, prosim....snazime sa uz 3 roky.....k tehu mi pomohol clostik....
dakujem za privitanie 🙂 Mna caka prva navsteva az 24.11., tak hadam bude dobre.

ahojte, vyzera to tak, ze aj ja k vam asi patrim - bolo to trosku prekvapko, ale tesime sa 😉