Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@bambi2 zajtra idem len na krv. ci mi stupa hcg. a az v piatok na sono. podla posledneho menzesu a podla vypoctov terminu porodu na internete, mi vychadza termin na 15.7.2012. ja dufam, ze bude vsetko ok. ale strasne sa bojim....tak ako nikdy.....pri prvom to bolo ine.....teraz tie pochybnosti vdala doktorovi....kurnik....
@silvijaa neodstranili, nasli mi ho na zaciatku prveho tehotenstva a mam ho doteraz. Nerobil mi absolutne ziaden problem. Myslim ze taka velka rana na maternici by bol asi vacsi problem. Ono to co ho vyberu aj zalezi od toho kde je umiestneny, ja ho mam priamo v svalstve maternice, takze by z nej museli poriadny kus vyrezat. Tak to radsej nie ked o nom takto ani neviem 🙂
Ja mam este aj cystu na vajecniku, 3.7 cm, takze je tam okolo bublinky veselo 🙂
@danula.ch no ale tak verim že to tak malo byt že teraz ma čaka niečo ine , budeme mat babatko z lasky, sice neplanovane ale tešime sa nan 🙂 a čo sa tyka vrtulničkov , vobec ma neprekvapuje že tvoj mužik po takom jednom tuži stači mi vidiet oteckov kt.,pridu so syncekmi a ocinkovia to kupuju pre seba 😀 😀 😀 ako ja sa stale smejem 😀
To coooo, clovek tu den a pol neni a uz pribudne 5-6 stran prispevkov :-/ a ja sa uz absolutne neviem orientovat.... aj kopec novych tvarí ako pozeram..... a kde ste baby tie, ktore sme spolu zacinali?????? 🙂 booozeeee, nejako sa mi to tu komplikuje a prestava pacit :-/
@barborka1446 nejako som to nepochopila s tou novou temou..... kde je? je nejako zablokovana?
@mima1983 Pockaj este kolko tam je prispevkov 😀
@barborka1446 nooo kukala som, ale necitala este .)
Babulky, chcela som sa spytat truchu intímne 🙂 ako ste teraz na tom so sexom? je vhodny sex v tychto prvych tyzdnoch tehu? poradte 🙂
Baby, chcem sa vás spýtať: papáte počas tehotenstva mandarinky, pomaranče? Neviem, či môžem a je to z mála ovocia, ktoré mám ako tak rada.
@manamani1 ano mala som minuly cyklus , chces nieco vediet ?
@danula.ch ahoj ja chodim k Juhasovi na chrenovu na polikliniku a ty? kde je Obert?
@majkaa2011 Obert je v centre, ta ulica co je medzi Mostnou a tym novym mostom 😉 : Juhasa nepoznam
Caute baby. Uslo mi nieco? My uz mame sukromnu temu???
@nativanativa a s clostilom to nevyslo?
@danula.ch ja zase napoznam Oberta,ale to nevadi, to je jedno,dolezite je ze sa mozno stretneme v porodnici 🙂 planues ist do NR? ci niekdy inde? kedy ti vychadza termin porododu podla tehu kalkulacky? mne 7.7.2012 🙂
Ja tiez jedavam mandarinky,dneska poobede som dokonca zjedla cele kilo mandariniek a neviem ci to z nich alebo z niecoho ineho som bola prave pokrstit nase nove wc ....strasnu kyselinu som mala,ale uz mi je lepsie 🙂
Takže budem všetko papať aj naďalej 🙂 Ja sa už nevyznám v tom, čo môžem a čo nie. Niekde v diskusii som čítala, že aj syrokrém môže poškodiť plod... Ďakujem vám krásne za odpovede, veľmi ste mi pomohli 😉
A baby a máte nejaké skúsenosti s prechladnutím? Pijem len prevarenú vodu s medom a čajom, hrdlo ma prešlo, len teraz mi tečie z nosa a neviem čo s tým....

@silvijaa neboj, vsetko dobre dopadne... ja som tolko toho precitala tu na mk a docitala som sa toooooolko veci... vela dr. povedali nieco a vobec to nebolo tak ako tvrdili... takze ja mojej tiez neverim, ja viem presne kedy doslo k oplodneniu... ci jej sedim alebo nesedim podla jej "tabuliek" mi je uplne jedno... se*em jej na ne... ja viem svoje 😉 🙂
takze zajtra ides tiez k dr?? ja som zvedava ci bude robit aj sono zase, myslim, ze podla vysledkov krvi... ale tie budu ok.. to som presvedcena...mysli pozitivne, pomaha to 😉 a vsetko bude ok!!!!