icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

bambi2
13. nov 2011

@silvijaa neboj, vsetko dobre dopadne... ja som tolko toho precitala tu na mk a docitala som sa toooooolko veci... vela dr. povedali nieco a vobec to nebolo tak ako tvrdili... takze ja mojej tiez neverim, ja viem presne kedy doslo k oplodneniu... ci jej sedim alebo nesedim podla jej "tabuliek" mi je uplne jedno... se*em jej na ne... ja viem svoje 😉 🙂
takze zajtra ides tiez k dr?? ja som zvedava ci bude robit aj sono zase, myslim, ze podla vysledkov krvi... ale tie budu ok.. to som presvedcena...mysli pozitivne, pomaha to 😉 a vsetko bude ok!!!!

jana776
13. nov 2011

@silvijaa ahoj, aj ja mam myom, teraz ma 3cm. Mala som ho uz aj pri prvom tehu, narastol postupne z 3cm na 8cm pri porode a vobec nevadil. Takze verim ze ani teraz nebude. Drzim palce nech je aj ten tvoj myom rovnako poslusny 🙂

silvijaa
13. nov 2011

@bambi2 zajtra idem len na krv. ci mi stupa hcg. a az v piatok na sono. podla posledneho menzesu a podla vypoctov terminu porodu na internete, mi vychadza termin na 15.7.2012. ja dufam, ze bude vsetko ok. ale strasne sa bojim....tak ako nikdy.....pri prvom to bolo ine.....teraz tie pochybnosti vdala doktorovi....kurnik....

silvijaa
13. nov 2011

@jana776 to dufam, ze nebude robit sarapatu.....on mi narastol podla mna z liekov....lebo este minuly rok presne o takomto case som bola na usg na prehliadku a nebolo tam vraj nic.....a ten myom ti pri porode odstranili?

jana776
13. nov 2011

@silvijaa neodstranili, nasli mi ho na zaciatku prveho tehotenstva a mam ho doteraz. Nerobil mi absolutne ziaden problem. Myslim ze taka velka rana na maternici by bol asi vacsi problem. Ono to co ho vyberu aj zalezi od toho kde je umiestneny, ja ho mam priamo v svalstve maternice, takze by z nej museli poriadny kus vyrezat. Tak to radsej nie ked o nom takto ani neviem 🙂
Ja mam este aj cystu na vajecniku, 3.7 cm, takze je tam okolo bublinky veselo 🙂

baramborka
13. nov 2011

@danula.ch no ale tak verim že to tak malo byt že teraz ma čaka niečo ine , budeme mat babatko z lasky, sice neplanovane ale tešime sa nan 🙂 a čo sa tyka vrtulničkov , vobec ma neprekvapuje že tvoj mužik po takom jednom tuži stači mi vidiet oteckov kt.,pridu so syncekmi a ocinkovia to kupuju pre seba 😀 😀 😀 ako ja sa stale smejem 😀

mima1983
13. nov 2011

To coooo, clovek tu den a pol neni a uz pribudne 5-6 stran prispevkov :-/ a ja sa uz absolutne neviem orientovat.... aj kopec novych tvarí ako pozeram..... a kde ste baby tie, ktore sme spolu zacinali?????? 🙂 booozeeee, nejako sa mi to tu komplikuje a prestava pacit :-/

mima1983
13. nov 2011

@barborka1446 nejako som to nepochopila s tou novou temou..... kde je? je nejako zablokovana?

bambi2
13. nov 2011

@mima1983 mala by si mad hore nalavo temy a pri jul 2012 by si mala mat klucik...si pridana, klikni na tu temu a mozes pisat 🙂

mima1983
13. nov 2011

@bambi2 dik 🙂

barborka1446
autor
13. nov 2011

@mima1983 Pockaj este kolko tam je prispevkov 😀

mima1983
13. nov 2011

@barborka1446 nooo kukala som, ale necitala este .)

mima1983
13. nov 2011

Babulky, chcela som sa spytat truchu intímne 🙂 ako ste teraz na tom so sexom? je vhodny sex v tychto prvych tyzdnoch tehu? poradte 🙂

roberta31
13. nov 2011

@mima1983 mima,že by v tom nemal byt žiadny problem.Jedine,ak by si mala rizikové tehu,tak vtedy,ale to by ti dr.povedal.Tak smelo 🙂

lola77
13. nov 2011

Baby, chcem sa vás spýtať: papáte počas tehotenstva mandarinky, pomaranče? Neviem, či môžem a je to z mála ovocia, ktoré mám ako tak rada.

smileko
13. nov 2011

@lola77 myslim, ze s citrusmi by nemal byt teraz problem. Skor je problem ked by si kojila. 🙂

nativanativa
13. nov 2011

@manamani1 ano mala som minuly cyklus , chces nieco vediet ?

majkaa2011
13. nov 2011

@danula.ch ahoj ja chodim k Juhasovi na chrenovu na polikliniku a ty? kde je Obert?

danula.ch
13. nov 2011

@majkaa2011 Obert je v centre, ta ulica co je medzi Mostnou a tym novym mostom 😉 : Juhasa nepoznam

yasmin0001
13. nov 2011

Caute baby. Uslo mi nieco? My uz mame sukromnu temu???

manamani1
13. nov 2011

@nativanativa a s clostilom to nevyslo?

mima1983
13. nov 2011

@lola77 ja papam vsetko ovocie, aj grepy, aj ked som niekde citala ze by sa moc nemali, ale to boli podla mna klamne informacie 🙂 na ovocii nemoze byt nic skodlive....... ine je to mozno pri kojení

smileko
13. nov 2011

@mima1983 jedine o grepe som citala, ze obsahuje chinin, preto by to tehotne nemali

majkaa2011
13. nov 2011

@danula.ch ja zase napoznam Oberta,ale to nevadi, to je jedno,dolezite je ze sa mozno stretneme v porodnici 🙂 planues ist do NR? ci niekdy inde? kedy ti vychadza termin porododu podla tehu kalkulacky? mne 7.7.2012 🙂

majkaa2011
13. nov 2011

Ja tiez jedavam mandarinky,dneska poobede som dokonca zjedla cele kilo mandariniek a neviem ci to z nich alebo z niecoho ineho som bola prave pokrstit nase nove wc ....strasnu kyselinu som mala,ale uz mi je lepsie 🙂

manamani1
13. nov 2011

@silvijaa kolko si brala closti, az si otehotnela? mala si aj dlhe cykly?

manamani1
13. nov 2011

@zuz88 ja som z okresu NZ! Ty si presne odkial?

lola77
13. nov 2011

Takže budem všetko papať aj naďalej 🙂 Ja sa už nevyznám v tom, čo môžem a čo nie. Niekde v diskusii som čítala, že aj syrokrém môže poškodiť plod... Ďakujem vám krásne za odpovede, veľmi ste mi pomohli 😉

smileko
13. nov 2011

@lola77 ja som sa stale snazila najst nejaku zlatu strednu cestu, aj pocas tehotenstva, aj ked som kojila, aj pri prikrmoch. 😉

lola77
13. nov 2011

A baby a máte nejaké skúsenosti s prechladnutím? Pijem len prevarenú vodu s medom a čajom, hrdlo ma prešlo, len teraz mi tečie z nosa a neviem čo s tým....