icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

roberta31
16. nov 2011

@ludka77 gratulujem a pod k nám do sukromnej 🙂

lenkaks
16. nov 2011

@ludka77 No supeer,gratulujem !!! a potichucky zavidim 🙂)

jucuska
16. nov 2011

Ahojte baby 🙂 Tíško sa k vám pripájam, patrím medzi posledné júlové tehulky, lebo mám termín 27.7...v nedeľu som zistila z testu že som tehu, tak si to vychutnávam, dávam pozor, stravujem sa zdravšie, a ďalej beriem Femibion...verím, že sa nám všetkým bude dobre tehulkovať... 😉

ludka77
16. nov 2011

@lenkaks jej ahoj dlho som ťa nevidela, ty ako???
@jucuska ahoj ja mám podľa mňa 21.7 ale doktor mi dá určite 28.7 🙂)

jucuska
16. nov 2011

@ludka77 ja sa len chystám k doktorovi, tak uvidíme čo povie, ale podľa posl. menštr, vychádza 27 júl..presne mesiac pred prvým výročím svadby, tak to by bolo pekné 🙂

ludka77
16. nov 2011

@jucuska ja pôjdem k doktorovi až okolo 7.12, skôr to aj tak nemá zmyslel 🙂

jucuska
16. nov 2011

v 6-7 tt je už vraj vidieť srdiečko 🙂 ono môj gynekolok ordinuje v tej dedinke, kde chodím, len 1 deň v týždni a nemá tam žiadne pristroje, takže na ultrazvuk pôjdem aj ja najskôr o 2 týždne lebo sa budem musieť objednať do Šace...

silvijaa
16. nov 2011

@barborka1446 ano, ano....pridaj ma k vam....prosim....termin jul 2012,

ludka77
16. nov 2011

@jucuska keď som čakala prvú tak som bola 28.11 (začiatok 7tt) a to tam bola len bublinka a 9.12 mi už dal aj knižku (narodila sa rovnaký termín ako mám teraz) to už bolo vidieť aj srdiečko tak dúfam aj teraz bude 🙂 😀 pôjdem asi 7.12 to budem 7tt+4

katie1
17. nov 2011

@ludka77 @jucuska caute baby, vypytajte si clenstvo do sukromnej temy juloviek (ak tam chcete ist) od @barborka1446, nech sme vsetky spolu 🙂
Ako sa dnes citite?

edmi
17. nov 2011

@manamani1 ahoj a kde si ma stretla???🙂)))))))))))))) ano uz som tehu v 4 tt. a ty?

manamani1
17. nov 2011

@edmi v niektorej skupine...ja ste len snazilka...ako dlho si sa snazila?

edmi
17. nov 2011

@manamani1 ja som uz tehu bola v auguste minuleho roka len som potratila v 8TT a potom som sa zacala snazit od januara cize 10 mesiacov,uz som bola objednana do gyn-fivu ,na buduci utorok ale rusili sme to kedze sme otehotneli, a ty?

manamani1
17. nov 2011

@edmi ja od augusta neberem antikoncepciu, no zatial sa nedari. Berem clostil,alchemilku, femibion800, pijem grep, meram teplotu, a robim ovu testy, tak uvidim tento mesiac som akurat v polovici 14DC.

edmi
17. nov 2011

@manamani1 ja som brala femibion a po MS som pila alchemilku,1 mesiac som zacala merat bazalnu a ostala som tehu aj som robila 2 cykly ovulacne testy a mavala som hore nohy,lebo ked sme boli na spermiograme tak nam povedali ze pol hodinu sa to rozpusta

jucuska
17. nov 2011

@barborka1446 ahoj, môžeš pridať aj mňa do súkromnej? 🙂

jucuska
17. nov 2011

@katie1 diki katie 🙂 stalo sa...no cítim sa ako včera, zadychčaná, srdce mi bije rýchlo a cítim že mám nízky tlak, ty ako? čakám kedy sa ozvú nevoľnosti... 😒

katie1
17. nov 2011

@jucuska super 😉 No ja to iste...v noci som sa budila na bolesti bruska a prs...prsia mam neuveritelne natlakovane a boli ma hlava. Ja tlak mavam aj normalne nizsi. Fuu, ani nehovor, nevolnosti cakam od takeho 7tt...uvidime 🙂

edmi
17. nov 2011

@katie1 ahojte ja by som mala byt v 4 TT este som nebola u diktora lebo by tam nic nevidel a chystam sa tak oklo 6 TT

katie1
17. nov 2011

@edmi ahoj, gratulujem! Ja idem az 1.12., vcera som volala gynde a povedala, ze mam prist o 14 dni od vynechania MS, takze to budem zaciatok 7tt 🙂

edmi
17. nov 2011

@katie1 ja by som sa chcela tak okolo 30 Novembra objednat,sak uvidim, uz mas nejake nevolnosti??

katie1
17. nov 2011

@edmi tak to pojdes tak ako ja 😉 Nevolnosti zatial nie, iba sa citim ako na vode (ako po opici). A Ty?

edmi
17. nov 2011

@katie1 prave mi tu manzel vysvetloval ze nie som vo 4TT ale uz mam zacati 5 tt ,kedze tehotenska kalkulacka mi ukazuje 4+1,tak mi to je take cudne🙂))))) nevedela som to pocitat🙂))) ja som cil taka chora,trocha kaslem tak sa naparujem asi sa mi oslabila imunita,zatial mi zle neni len som taka cela unavena tak len oddychujem aj ma sem tam boli podbrusko

katie1
17. nov 2011

@edmi jeeej, Ty mas rovnaky termina ako ja 😵 Ano, ked uz je 4+, tak sa to bere ako uz zacaty 5tt 😉 To sa Tvoj manzel tak vyzna? 😀 Tu je inac super stranka na to http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc... , zadas si tam dlzku cyklu a datum poslednej MS a odfajka Ti to dni, ktore uz mas za sebou a v kolkatom tt si 🙂 No ja som strasne unavena, musim si tiez casto lahnut, boli ma podbrusko a krize, prsia a hlava... No divne mi je... Ked sa necitis dobre, tak sup pod perinu, daj si citron a med, kuriruj sa, nech Ta to prejde!

edmi
17. nov 2011

@katie1 nooo vyzera to tak ze sme na rovnako,teraz mi podla toho co si mi dala tu stranku 4T +2 takze zacaty 5 tt,kedy si mala ovulku? Ja som pozitivny test ovulacny mala 31 oktobra. Na moj manzel sa ovsetko zaujima🙂)))) som v perinke stale lezim,ja som uz tehu bola len sa to v 8 tt skoncilo MA tak sa tak trocha obavam,ale verim ze teraz to bude ok.

jucuska
17. nov 2011

@katie1 tak v brušku pichá aj mňa...ešte špiním aj dnes troška...to pichanie je normálne?

edmi
17. nov 2011

@jucuska ahoj ja som tiez troska spinila ale uz to chvala bohu preslo aj mna picha v podbrusku raz na lavo potom na pravo

katie1
17. nov 2011

@edmi @jucuska ano je to normalne, ze boli podbrusko, su to take iste stavy ako ked cakas MS 🙂 Ja neviem kedy som mala ovulku kedze som nic nemerala, ale mam 30 dnove cykly a to som si tam zadala + datum poslednej MS a vyhodilo mi to termin. Dnes mi to ukazuje 4tt+1 🙂
To mi je luto, ze si prisla o babatko ☹ A preco sa to stalo ak sa smiem spytat?
No ja by som tiez najradsej spala, ale musim navarit pre mojich dvoch chlapov 🙂

edmi
17. nov 2011

@katie1 nooo aj mne tak ukazuje 4tt+1.Ja som prisla na poradnu spravil mi ultrazvuk a uz mu nebilo srdiecko a nevivijalo sa,pricinu nevie nik to sa neriesi,povedali ze sa to stava.Ja papa zajaci perkelt z uharkom a zajtra by so m mala nieco varit ale neviem co.

barborka1446
autor
17. nov 2011

😎 OZNAM 😎

Tehulky, ktoré patríte do júloviek, napíšte mi do IP, ak sa chcete pridať do súkromnej skupiny, kde nás okrem nás tehuliek nečíta nikto iný, lebo je zbytočné mať dve skupiny a sledovať obe !
Tie, ktoré už ste v súkromnej, píšte len a len tam prosím ..
Ďakujem 😵

😎