Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@barborka1446 tak poziadaj admina, nech tuto temu zatvori, kedze si ju vytvorila ty, fakt je zbytocne sledovat 2 rovnake temy
@zuzik1983 A je tu taká možnosť?
😎 OZNAM 😎
Tehulky, ktoré patríte do júloviek, napíšte mi do IP, ak sa chcete pridať do súkromnej skupiny, kde nás okrem nás tehuliek nečíta nikto iný, lebo je zbytočné mať dve skupiny a sledovať obe !
Tie, ktoré už ste v súkromnej, píšte len a len tam prosím ..
Ďakujem 😎
@barborka1446 ale nemoze temu admin zavriet, pretoze potom by sa uz ziadna tehulka nepridala, kedze by sem nemohla prispiet. To je hlupost, nech tema normalne funguje, casom sa to upravi. 😉
@janefonda Preco by sa nepridala ? Ved tak isto by hladala v hladaciku Jul 2012, nasla by sukromku, poziadala by o pridanie a bolo by .. 😝 A nie su tu len julovky, ale aj cisto snazilky ..
@barborka1446 lenze cudzie zienky, ktore este len prichadzaju na MK, nevedia ako to funguje. A nevedia ani to, ze by sme ich do tej sukromnej temy pridali. Proste podla mojho nazoru, by tema mala ostat otvorena. My si pisme nadalej v sukromnej a tuto nechajme otvorenu pre kazdeho. 😉
@janefonda Tak ja si zas myslím, že keď nevedia, ako to tu funguje, tak rovnako nájdu obe skupiny vo vyhľadávači, ale nechám to na teba, možno len priebežne budem informovať, že je taká možnosť .. 🙂 😝
@barborka1446 myslim si, ze to informovanie je dobry napad. 🙂 To nie je, ze ja by som ti kazala co mas robit. Len som vyjadrila svoj nazor 😉 a podme uz do sukromnej 🙂
ahojte,ja som v 5.týždni,chcela som sa pridať až po návšteve dr,chodila som sem a ostala som dosť zaskočená,že ste všetky odišli do súkromnej,lebo som si rada porovnávala aspon zatial svoje pocity s vašimi..možno je nás takých viac,a čo sa týka toho vyhladania skupiny,tak ked zadám jul2012 vyskočí mi iba táto téma,súkromná nie..tolko môj skormný názor🙂 @barborka1446
@bis Oukej, necháva sa tu otvorená, a potom máš otvorené aj ďalšie dvierka 🙂 A inak s nápadom na súkromku som neprišla ja, ale niektoré baby mi písali, že tu prispievať nechcú, lebo majú zlé skúsenosti so "šmírakmi" 😠 Tak sa držkaj u doktora, ja idem prvýkrát k dokimu az 28.11. 😀
@barborka1446 ja idem na bud týžden,držím palce🙂
@bis Každý asi ide skôr ako ja 😀 Aj ja ti držím labkoše, potom sa ozvi 😵 Veľa zdravia a síl 🙂
@barborka1446 sprav to vieš ako, ako zakladateľka témy požiadaj admina o zatvorenie témy až keď to bude vychádzať, že by júlovky už nemali byť 🙂) teda keď začnú augustovky (nejaké s termínom niekde v polovici augusta 🙂) (to je za nejaké 2 týždne) a sem keď napíšeš že majú teba žiadať o pridanie do súkromnej tak to hádam pochopia 🙂) veď zamknutím skupiny sa táto diskusia nevymaže len sa sem nebude dať prispievať 🙂))
len ma to tak napadlo 🙂)
@barborka1446 neviem, vyskusaj, za to nic nedas 😉 a kedze si zakladatel, si myslim, ze by to nemal byt problem
@barborka1446 ja si tiez myslim ako pisala @ludka77 . neskor poziadaj a ked bude tato tema zatvorena a bude tam link na tu sukromnu temu ze maju prejst tam, tak kazdy kto bude chciet sa tam presunie, tot moj nazor, 2 rovnake temy su zbytocne
Ahojte.. ak pojde vsetko OK tak patrim v Vam 😅 je tu niekto z okolia BB?
Ahojte! tak patrim sem a ja 🙂 a chcela by som sa opytat ci sa chyta niekto rodit u KOCH v Bratislave alebo ma niekto skusenost a uz tam rodil... Dakujem
Ahojte ja sa pripajam aj ja som tehotna v 7 tyzdni a vychadza mi to na jul 😀 😀 😉
ahojte, tak vyzera to tak, ze aj ja patrim k vam, 7 tyzden...vcera som bola na sone vnutornych organov, pri tom si vsimla, ze som teho a som si to mohla pozriet, aj fotku mam a pocuvala som aj ako srdiecko bije, bol to skvely pocit...vo stvrtok idem na krv, tak snad bude vsetko ok
Ahojte baby, ja sa chcem spytat jednu vec. Vcera som zistila, ze som tehotna, co ma velmi tesi, no ked som sla k doktorovi, tak mi nezobral ani krv, ani ultrazvuk,tak neviem, ze ci to je normalne, alebo ako? Znova mam prist az 14.decembra.Doktor podla poslednej MS vypocital, ze by som mala mat termin v polovici jula

@edmi takze tie hore nohy a meranie bazalky pomohlo??????