Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte baby 🙂 Tíško sa k vám pripájam, patrím medzi posledné júlové tehulky, lebo mám termín 27.7...v nedeľu som zistila z testu že som tehu, tak si to vychutnávam, dávam pozor, stravujem sa zdravšie, a ďalej beriem Femibion...verím, že sa nám všetkým bude dobre tehulkovať... 😉
v 6-7 tt je už vraj vidieť srdiečko 🙂 ono môj gynekolok ordinuje v tej dedinke, kde chodím, len 1 deň v týždni a nemá tam žiadne pristroje, takže na ultrazvuk pôjdem aj ja najskôr o 2 týždne lebo sa budem musieť objednať do Šace...
@barborka1446 ano, ano....pridaj ma k vam....prosim....termin jul 2012,
@ludka77 @jucuska caute baby, vypytajte si clenstvo do sukromnej temy juloviek (ak tam chcete ist) od @barborka1446, nech sme vsetky spolu 🙂
Ako sa dnes citite?
@barborka1446 ahoj, môžeš pridať aj mňa do súkromnej? 🙂
@katie1 prave mi tu manzel vysvetloval ze nie som vo 4TT ale uz mam zacati 5 tt ,kedze tehotenska kalkulacka mi ukazuje 4+1,tak mi to je take cudne🙂))))) nevedela som to pocitat🙂))) ja som cil taka chora,trocha kaslem tak sa naparujem asi sa mi oslabila imunita,zatial mi zle neni len som taka cela unavena tak len oddychujem aj ma sem tam boli podbrusko
@edmi jeeej, Ty mas rovnaky termina ako ja 😵 Ano, ked uz je 4+, tak sa to bere ako uz zacaty 5tt 😉 To sa Tvoj manzel tak vyzna? 😀 Tu je inac super stranka na to http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc... , zadas si tam dlzku cyklu a datum poslednej MS a odfajka Ti to dni, ktore uz mas za sebou a v kolkatom tt si 🙂 No ja som strasne unavena, musim si tiez casto lahnut, boli ma podbrusko a krize, prsia a hlava... No divne mi je... Ked sa necitis dobre, tak sup pod perinu, daj si citron a med, kuriruj sa, nech Ta to prejde!
@katie1 nooo vyzera to tak ze sme na rovnako,teraz mi podla toho co si mi dala tu stranku 4T +2 takze zacaty 5 tt,kedy si mala ovulku? Ja som pozitivny test ovulacny mala 31 oktobra. Na moj manzel sa ovsetko zaujima🙂)))) som v perinke stale lezim,ja som uz tehu bola len sa to v 8 tt skoncilo MA tak sa tak trocha obavam,ale verim ze teraz to bude ok.
@edmi @jucuska ano je to normalne, ze boli podbrusko, su to take iste stavy ako ked cakas MS 🙂 Ja neviem kedy som mala ovulku kedze som nic nemerala, ale mam 30 dnove cykly a to som si tam zadala + datum poslednej MS a vyhodilo mi to termin. Dnes mi to ukazuje 4tt+1 🙂
To mi je luto, ze si prisla o babatko ☹ A preco sa to stalo ak sa smiem spytat?
No ja by som tiez najradsej spala, ale musim navarit pre mojich dvoch chlapov 🙂
😎 OZNAM 😎
Tehulky, ktoré patríte do júloviek, napíšte mi do IP, ak sa chcete pridať do súkromnej skupiny, kde nás okrem nás tehuliek nečíta nikto iný, lebo je zbytočné mať dve skupiny a sledovať obe !
Tie, ktoré už ste v súkromnej, píšte len a len tam prosím ..
Ďakujem 😵
😎

@ludka77 gratulujem a pod k nám do sukromnej 🙂