Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
AHOJTE, môžem sa k vám s malou dušičkou pridať? Minulý utorok HCG 676, v stredu ma čaka kontrola. Tak dúfam že sa drobec má dobre a prežijeme spolu tých najkrajších 9 mesiacov... A vidíme sa na výročie svadby s milovaným manželom 😉 A vy ako? 🙂
Jedna malá otazočka, opúchajú aj vám nohy? Okrem klasických príznakov mám aj tento bonus :-/
awojte baby aj ja patrim k tym ktory budu rodit v juli
Ahojte žienky. Aj ja sa zatiaľ potichu pridávam. Síce ten termín je na rozhraní a možno to bude až prvý augustový týždeň...uvidíme. Chcem sa veľmi tešiť, ale predchádzajúce skúsenosti ma trochu krotia. Predstavím sa Vám trošku dlhšie, aby ste videli, aké krušné chvíle nám lekári vedia pripraviť. Už som písala v jednom fóre, že môj bývalý lekár u mňa zanedbal mimomaternicové tehotenstvo. Mesiac zo mňa vkuse išla čierna krv, strašne ma boleli kríže, HCG 7000 a on mi tvrdil, že v maternici nič nie je (však tam ani nebolo), že som proste normálne potratila. Nejak s tým nehodlal nič robiť a to som u neho bola každý tretí deň. Po jednej takejto návšteve už tie bolesti boli už také, že som strácala vedomie, tak rýchlo na pohotovosť. Tam sa samozrejme potvrdilo mmt, ale už s roztrhaným vajcovodom (o ktorý som prišla) a prekrvácaním do brušnej dutiny. Dve operácie, takmer mesačný pobyt v nemocnici a veľký strach, že sa to bude opakovať, prídem aj o druhý vajcovod a nebudem mať nikdy bábo. Kázali nám čakať 3 mesiace. Medzitým som zmenila lekára. Takže prešli 3 mesiace a išli sme na to. Pred ďalším menzesom som si nakúpila vložiek za vagón. Lebo však nie je možné, že by sa nám to podarilo zase na prvýkrát. No...a podarilo. Ihneď k lekárovi, aby sa vylúčilo mmt. Sono som mala každý tretí deň, poslal ma aj do nemocnice, aby si porovnal svoje výsledky. Dva dni predtým som mala HCG 1200. A viete čo sa stalo v nemocnici? Zobrali mi krv a potom mi hodili výsledky, že HCG negatívne. Nič zo mňa nebolo, len uzlíček nervov. Volala som doktorovi, ten zburcoval celú nemocnicu, že to nie je možné, aby mi okamžite tie testy opakovali. Nuž, veľmi nechceli, že oni sa pomýliť nemohli. Ale donútil ich. Sedela a čakala som ďalších pár hodín na výsledky (dokopy od 7.08 - 17.45) a viete aké boli? HCG 2300! Takže áno, moju krvnú vzorku vymenili s niekoho iného krvou!!!! Mám doma oba výsledky a nemôžem uveriť, že sa takéto veci ešte stávajú. Celý deň skončil tým, že môj lekár ešte o 18.00 bežal do ordinácie, aby ma pozrel a zistil, že to nie je mimo. Viete ako som mu tam revala, keď sme videli, že dutinka je tam kde má byť a je väčšia? A o týždeň v tej dutinke pekné koliesko:o) Teraz idem až 15.12. a verím, že vidíme srdiečko....Baby moje, prajem nám, nech nemusíme zažívať takéto chvíle.
ahojte, aj ja sa pridavam...ešte nemam presny termin porodu ale vychadza to na jul. teraz som priblizne na konci 8. tyzdna alebo na zaciatku 9. Velmi sa tešime 🙂
caute babenky rada sa pridam pred tyzdnom som si spravila digitalny test a bolo tam napisane tehotna, tak sa z toho straaaasne tesim.....som uz asi v siestom alebo siedom este neviem presne, 13 mam prehliadku tak sa dozviem viac.....🙂
inac ako sa citite v tychto prvych mesiacoch? ja brutalne zle.....
@nativanativa ja som sa nespoliehala na ovuláciu, najlepšie je skúšať to čo najčastejšie a potom sa to isto podarrí, lebo keď sa človek veľmi sústredí, tak je to o ničom
Ahojte, aj ja sa pridavam 🙂 prva kontrola nam dopadla dobre, dufam, ze rovnako bude aj o dva tyzdne, bo uz jedno tehu nam skoncilo kyretom ☹
@weroncek Ahoj, opuchanie noh v tehu sa stava, ale takto skoro je to neziaduce, nahlas to hned pri kontrole dr, moze to znamenat vselico a je dobre, aby to podchytil...od jednoducheho zadrziavania vody v tele kvoli vela soli az po problem s oblickami, tak nech sa to nepodceni 🙂 drzim palce
ahojte kocky, cakam druhe babo,som v 6tt a uz sa mi trosku vydulo brusko. pri prvom nebolo nic vidiet v takom stadiu. je tu nejaka s rovnakym pocitom?
@mamoo u mna je to to iste - tiez brusko trosku narastlo, pri kazdom dalsom tehotenstve to bolo skor .... ale to este nie je babo, len sa organy v brusku presuvaju a menej sa pohybuju 😉
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
Baby, asi ste si nevsimli a ja som sem ani nechodila, ale vsetky julovky sme v sukromnej skupine, kde nas nikto neobzera .. Cize ak sa chcete k nam pridat, robi sa aj tabulka, tak mi napiste IPcku ..
Toto je nasa skupina, kde su cisto len julovky, a nikto tam iny nesnori ..
Drzte sa
Opravujem

@drobik1 jeeej, gratulujem, pamatam si ta zo snazilkovania, tazka cesta ale uspesna...velmi ma tato sprava dnes potesila, ako som ju tu nasla 🙂