icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

renik28
6. dec 2011

ahojte pridavam sa k vam, termin mame 21.7....vcera som bola na kontrolnom sone, kedze pred 2 tyzdnami tam pan doktor nic nevidel a velmi som sa zlakla kedze uz jedno mmt mam za sebou minuleho roku, ale vcera tam uz bolo vsetko krasne vidiet a uz bije aj srdiecko 😉 takze verim, ze to vseky dotiahneme do uspesneho konca, drzim nam palce 🙂

zu2za3na
7. dec 2011

ahojte ja som mala dnes kontrolu, som v desiatom týždni a videla som maličké na ultrazvuku, hlavičku, ručičky aj nožičky a skákalo tam hore- dolu ako malá fazuľka, má sa dobre a ja tiež, júl je super mesiac na pôrod

barborka1446
autor
7. dec 2011

😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

Baby, asi ste si nevsimli a ja som sem ani nechodila, ale vsetky julovky sme v sukromnej skupine, kde nas nikto neobzera .. Cize ak sa chcete k nam pridat, robi sa aj tabulka, tak mi napiste IPcku ..
Toto je nasa skupina, kde su cisto len julovky, a nikto tam iny nesnori ..

😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

lumine
7. dec 2011

Ahojte zienky tak rada by som sa pridala k julovkam.....moj termin je 22.jul 2012 ze styri dvojky dufam ze je to dobre znamenie.Je to moje prve takze sa velmi bojim ale zaroven sa uz aj velmi tesim...... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tarinka333
9. dec 2011

Ahojte... tak my mame termin 2.7. Kedze jedno sidielko doma mam, tak net velmi nestiham, ale rada sa k Vam pridam 🙂

katy213
14. dec 2011

tak aj my sa pripájame termínom 7.7.2012 😉

susi201
14. dec 2011

ahojte ja mam termin na 19 jula

susi201
14. dec 2011

ahoj je tuniekto kto ma termin na jul zo zm alebo okolia?

mitka2007
14. dec 2011

@barborka1446 nesnori?a ty si inych necitas?ja som rodila v juli tento rok a rada si vdaka tymto julovkam zaspominam,ake to bolo minuly rok. 😝

barborka1446
autor
14. dec 2011

@mitka2007 No ved mne je jedno, komu to nevadi, tak tu moze ostat 😉 Len my sme chceli sukromku na zaklade toho, ze sa preberaju na forach rozne intimne veci, a potom niektore baby dostavali vysmesne IPcky .. Ale ako vravim, kto nechce, nech ostane a mozes s nimi spominat .. 😉

mitka2007
14. dec 2011

@barborka1446 no pekne 😨

silvinnka
18. dec 2011

ahojte,rada sa k Vam pridam....my mame porod 12.7.2012(predbezne) ,cakam dvojicky po ivf,doktor vravel,ze mam pocitat aj stym,ze rodit mozem aj o mesiac skor 😕

bbubinkaa
20. dec 2011

ahojte, tak ja sa hlasim na koniec jula 2012, velmi sa tesim a dufam, ze najdeme spolocne temy. Som vypisama na prvy trimester, lebo ma pobolieva podbrusko stale, inac vsetko ok, az na nechutenstvo, ze mi nic nechuti... Beriem 2x1 Duphlaston + kyselinu listovu a magnezium proti krcom, ale uz sa naozaj citim lepsie ako na zaciatku, nech su len dobre vysledky.
pekny dnik prajem

silvinnka
20. dec 2011

@bbubinkaa ahoj,aj ja som PN od zaciatku tehu,tak-tiez duphaston,utrogestan,MG a kys. listovu ....tie krce su o.k,ja som mala velmi silne,teraz za posledny tyzden sa to konecne ukludnilo a uz nepotrebujem ani magnezium....pekne tehulkovanie Ti prajem 🙂

henikav
20. dec 2011

ahojte maminy, rada sa k Vam tiez pridam ak mozem, u nas je to prekvapenie, necakali sme uz dalsie babo a prosim, take prekvapko 😵 😵 😵 😵

peggi
21. dec 2011

Ahojte, pridávam sa k vám. Mám termín okolo 20. júla 2012. Veľmi sa tešíme,bude to naše druhé bábätko.

henikav
21. dec 2011

@peggi vitaj

nevesticka21
22. dec 2011

ahojte kočky tak aj ja sa k vám pridávam s termínom-začiatok júla 🙂 čakám prvé bábätko tak sa tešíme 🙂 zatiaľ ani neviem že som tehotná, vôbec mi nebýva zle, chute stale rovnake-chuti všetko 🙂 som rada že si tu budeme vymienať skusenosti, pocity, rady...

barbi_19
23. dec 2011

..tak aj ja sa k vam pridavam.. 🙂 Termin pôrodu mam 22.7.2012,je to prve dieta. Tesime sa. 😉
Som PN kvôli nevolnosti,ale od vcerajsie sa citim lepsie ako predtym..,aspon zatial..,ale dufam,ze mi bude ok..,vracaju mi chutit jest. 😉 Beriem Utrogestan,kys.listovu. Nech su dobre vysledky. Drzme palce,nielen mne,ale aj vsetkym.. 😉
Prajeme Vam prijemne sviatky.. 😀

dasaa
27. dec 2011

Ahojte babenky tak ja mam termin 15.7.2012 cakam prve babetko a velmi sa tesime na neho 🙂

nina4
28. dec 2011

Ahojte tehuľky tak aj aj sa už môžem oficialne pridať ak môžem .čakáme 4 babenko je to také Mikulášske prekvapko no a v utorok mi to dok.len potvrdil .termín máme 21.7.2012 podľa MS ale podľa sona no možno to potiahneme aj na august lebo rozdiel je týžden .No a tu je prvá fotka nášho slniečka malinkého 🙂 🙂

sisulkal
28. dec 2011

ahojte i ja by jsem se rada k vam pridala 🙂 ja mam termin porodu 27.7.2012.jsem na PN mam bolest v podbrusku a trosku sem tam spinim.beru utrogestanol,tak doufam ze vse bude ok 😉 na kontrolu idu 4.1.tak se hrozne tesim jak uvidim miminko 🙂 je to nase prvny miminko a hrozne se tesime po 2 neuspesnych IVF jsem zostala normalne tehotna.

nina4
28. dec 2011

Sisulkal tak ty si dôkaz toho ,že ked boh dá aj motyka vystrelí 🙂 a neboj sa aj ja som špinila pri treťom a teraz som tiež asi tak zo 4 x ale to som si ľahla a oddychovala koľko sa len dalo ešte ,že mám takého fajin manžela ,že sa o všetko postaral .
Tak aj ty pokial máš možnosť len oddychuj ved ked sa drobci narodia tak sa budeme mať čo obracať 😝 😀 😀
A inak sa ako cítiš ?

sisulkal
28. dec 2011

@nina4 cítim se každý den jinak 😒 pořádne oddychuji muž se taky o všechno stará takže mám pohodu.bývalo mne hodne zle ale to už přechazí.štve mne jen to podbruško že mne pobolíva a pak jsem s toho nervózní,ale to asi tak každá z nás já vím.Doktorka mne našla 2mm polip tak mne stále uklidnuje že to špinení je s toho,ale je to takový blbý pocit když si zavadím utrogestanol a vidim tam že je tam trošičku krve s hnedým tak hned znervózním.není to ale vždy jen když o nej zavadim ☹ na ultrazvuku je vše ok a že se nemám čeho bát.už jsi chvílemi připadám jak blázen...ješte ke všemu mám zvíšené protilátky na štítnu žlazu tak beru leky.pevne veřím že vše ale dopadne dobře. 🙂 strašne se teším na miminko.Teda a tebe obdivuji 3 deti a 4 na ceste super.máte doma plno radosti teda aj starostí ale krásne starosti. 🙂

nina4
28. dec 2011

@sisulkal 😅 😅 😅 mi hovor niekedy je to ozaj zábava ale doslova sa nikdy nenudím 🙂 🙂 🙂 deti sú stále v jednom kole hlavne najmenší to je živé striebro...
A s tým špinením sa ti nečudujem že máš stresy ja som tiež chodila aj tri dni ako na ihlách pri každom väčšom pocite vlhka či som náhodou nezačala krvácať ono je to asi normálne že sa bojíme to k tomu patrí.
A čo by ste chceli chlapčeka alebo dievčatko ?máš už aj mená ?

sisulkal
28. dec 2011

@nina4 no mne je tu uplne jedno 🙂 hlavne aby bylo vse v poradku.no ale teda brala by jsem devcatko a jmenovala by se Sabinka po dedovej mamince.ale vazne mne to je jedno ani nechci vedet co to bude 😝 a jak se jmenuji tve deti?a co by jsi chtela ty. 🙂

sisulkal
28. dec 2011

@nina4 ted jsem se podivala na tvuj profil a precetla jsem si jak se jmenuji deti 😀

nina4
29. dec 2011

Sabinka je krásne meno .No my by sme brali aj dievčatko hlavne manžel by chcel Sašku alebo Nelinku a ja by som sa nenahnevala ani chlapčekovi ako som zistila ,že som tehu . tak som len povedala,budeme mať Adamka 🙂 🙂 ale tiež hlavne nech je zdravučké slniečko naše . Akurát pozerám von oknom a kráásne začalo snežiť júúj tešíím sa 😀 😀
Sisulkal a u Vás v rodine to bude prvý drobec?

sisulkal
29. dec 2011

ano prvny miminko.teda u nas vubec nesnezi.ani to nevypada ze by byla zima.ja mam krsnatko Adamka 🙂

nina4
30. dec 2011

@sisulkal dobré ránko 😀 😀 ... ako si sa dnes vyspala ? ja vcelku dobre no asi mám oneskorené ranné nevolnosti doteraz skoro nič no za to dnes som si to užila naplno 😎 .