Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte 🙂 my mame termin 8.7. 😉 tak vsetkym buducim maminam a babatkam v brusku vela sil 😉
@zizu38 Ahoj, no u nás je to už druhé bábo,prvé som rodila pred 12 rokmi 🙂 ale kedže ubehol tak dlhý čas, je to akoby prvé 🙂 s tým nákupom máme našťastie v celku vybavené, ja mám odložené skoro všetko ešte od Paťka, a setra má teraz 3 ročného chlapčeka a 1 ročnú dcérku takže sú tu už aj novšie vecičky
@papuka Takze ty mas uz aspon ako take skusenosti. My sme v rodine po dlhom case jedini co po dlhom case cakame prirastok, takze tu vybavicku si musime celu kupit, ale uz obzerame, porovnavame a zvazujeme co nam treba a co je "blbost" 🙂 Zatial nam to vychadza tak ze pojdeme asi do Polska. Ved aj tak vacsina z tych veci je dovazana z tade.
Citala som tu na fore ze v ZH je dobry personal a vela mamiciek ju odporuca. Tak mozno sa tam stretneme 🙂
PS: ja budem ta co mozno ani to babo do ruky chytit nebude vediet 🙂) a ta co sa bude strasne bat 🙂
S tým Poľskom máš pravdu, aj ja som tam chcela ísť na nákup kočíka a postieľok, lebo sme čakali dvojičky , no o 2 týždne mi primár povedal že sa ijalo iba jedno z nich, druhé bolo oveľa menšie a mladšie ☹ Neboj sa budeš sa vedieť o svoje dieťko postarať, ja som rodila Paťka keď som mala 23 a tiež som sa veľmi bála, priznám sa Ti ani som ho doma nekúpala, chodila k nám jeden večer moja mamina, bývali sme 10 min od seba a druhý večer ho kúpal jeho otec, až do jedného mesiaca 🙂 a teraz s týmto druhým ako to bude , neviem, mám 35 skúsenosti daleko, mama býva 30 km od nás takže to tiež bude skoro sranda, ale neboj určite to obe zvládneme
@papuka ja som pred troma rokmi rodila v Banskej Štiavnici, takze asi znova pojdem tam..ale počula som ze v Ziari sa dost pomenilo k lepšiemu 🙂 co sa týka výbavicky ja mám vsetko este cerstvo poodkladané po malom 🙂 len tie uplne najmensie vecicky budem musiet dokúpiť, lebo tie som zasa ja posunula dalej...tak uz vo velkom obhliadam obchody, ze co nám este treba 😀 ale este som nic nekupovala...cakám ked budeme vediet pohlavie 🙂
Kamoška rodila pre 11 rokmi tiež v BŠ a teraz v marci má rodiť znova v BŠ, ona tam bola maxim. spokojná. Aj my čakáme na pohlavie dieťatka,ale nie pre oblečenie, len tak pre radosť 🙂 Oblečenie mám po sestriných detičkách aj také aj také, chvalabohu, už len nejaké fľašky, cumlíky ...
@papuka s tym Polskom sme uz na 90 % rozhodnuti ze pojdeme nakupovat tam. Este si urcit nejaky vhodny cas jednak aby som ja zvladla cestu, ale zase aby to nebolo zbytocne skoro. No ja mam sice dost rokov, ale aj tak dufam ze zo zaciatku nam pomoze trochu svokra, kedze moji rodicia su 40 km daleko.Planujes chodit aj do taj poradne? Ja asi ano lebo som citala ze ukazu aj porodnicu a povedia co ma caka co mne ako velkemu panikarovi pride vhod 🙂)
Ahoj, ja mam termín uz 12.jula, ale mozno si nase počká a tvoje sa ponobahla a chces rodiť v žiline?
V sobotu som si konečne kúpila 1. tehu rifle /v H a M - zároveň to bol aj môj prvý nákup v tejto predajni a dúfam, že aj posledný/. Na našom trhu je fakt "úžasný" výber. A tie ceny? 70,- eur za rifle na 2-3 mesiace sa mi zdá trochu veľa. Kde nakupujete???
@riami78 ja som najprv bola pozerat oblecenie v tehu obchodoch a ked som videla tie ceny tak som mala dost 🙂 a tiez som si povedala ze na par mesiacov tolko penazi nedam za tehu rifle..... tak som sla len ku cinakovi a tam som si kupila za 15 ecka 🙂
@zizu38 ahoj, neviem či plánujem 🙂 , porodnicu poznam rodila tam sestra vlani 2.2., ja som tiež s tým polskom myslela že nejak v maji, ale už nemusíme, takže mi toto odpadlo.v maji to skoro nie je cesty su už sobré a ani teplo ešte nie je, čo ty na to ? ja chodím do poradne k primárovi ZH nemocnice a ty? teda ak to nie je tajné 😉
@riami78 ja som si jedny tehu nohavice kúpila v obchode Babymarket...stáli 43 € 😒 co sa mi tiez zdá dosť, ale páčili sa mi a su pohodné, tak uz som tú sumu strávila 😉 a teraz som si jedny nohavice objednala tu za bazára za 8 €...zajtra majú príst tak som zvedavá, na obrázku sa mi velmi pácili, tak dufam ze mi budú dobre 🙂 aj tehu svetrík a tricko som si tu z bazárika objednala este v decembri a som spokojná... 🙂

@zarabono OK, každá rada dobrá! 😉