Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@wildluccia34 no,to neviem ale potesilo by ma to a ty si uz bola ci ta to caka?
@neeelaaa1 nie idem 13.2
Ahojte dievčence, chcem sa opýtať,chystáte si už výbavičku? Ja ju už celkom aj mám, lebo som už rodila pre 12 rokmi, a sestra má 3 ročného syna a 1 ročnú dcérku. Len neviem či si to už mám popranášať od nej a z domov a začať pomaly prať a triediť.
ahojte je normalne ze uz treti den mam bolesti hlavy .. migrena ....? som v 15 tyzdni tehotenstva
niekedy ho mavam nizky ..
@wildluccia34 ja idem o tyžden a už sa velmi tešim....
@neeelaaa1 Tak máš fajne,ja idem 13.2,ale ubehne to zas
@riami78 je to strasne ta bolest niekedy sa to neda vydrzat ... ale ze mi vraj upchava cievy mislis ze to neublizi malinkemu lebo akosom tehotna stale mi nieco je .. bud som chora alebo ma boli hlava alebo mam crevnu vyrozu stale nieco ... neviem preco to je .. a pri prvom dietati mi vobec nic nebolo .. ci preto ze som bola tehotna cele leto . neviem ...
@wildluccia34 len nech to pekne ubehne a budeme mat doma maleho krpca...naše babatko uz bude vnimat aj zvuky,ja sa s nim niekedy rozpravam....
@neeelaaa1 Noo ano viem viem,že sa s nim treba rozprávat,ja ešte nie,len mu vždy zaželam dobru noc🙂noo ja som ešte rada,ked mám bruško,nech mi rastie a taak páči sa mi byt tehu🙂
@wildluccia34 tak je to krasny pocit a krajsi bude ked budeme mat pohyby...ja brusko nemam teda mam ja som mala brusko aj ked som nebola ale citim ze je take ine ako predtym....
@neeelaaa1 noo nebudeš mat take makke,ale bude ti tvrdnut a rast a rast🙂ja som bruško nikdy nemala...ale tiež už mám,aj v albume mam foto...tak vidno už rozdiel,tešim sa veelmi noo,
Ahojte aj ja sa pripajam..aj my cakame 🙂) nam to vyslo na 22.8.2012 😉
@zizu38 Ahoj, neviem ako je to tu v ZH, napíšem Ti ako to bolo pred 12 rokmi v BB. Najprv som potrebola papier od detskej lekárky, že Paťko je v poriadku a může chodiť plávať. Plávanie viedla inštruktorka plávania, ona už mala dlhoročnú prax a boli na nu aj dobré referencie, volali sa BANBY. Můžeme si zistiť aj o tomto kurze viacej BABYLOOK, aby sme boli spokojné 🙂
@susi201 Ahoj, aj mna bolela minulý štvrtok aj v piatok hlava, štvrtok to prešlo ale v piatok som už nemohla, zavolala som kamoške sestričke z porodníckeho a spýtala som sa jej čo mám robiť, povedala mi že PARALEN si kludne možem dať, bola som v 14t.t. a aj som si dala, poležala som si a prešlo to. V pondelok som bola v poradni a spýtala sa na to lekára a on mi povedal to isté že som dobre urobila
@susi201 ja som mala taky isty nazor ako ty ale boli to strasne bolesti kolko krat som preplakala od bolesti cely vecer a nemohlo sa ani zasvietit v miesnosti svetlo a nakoniec mi doktor povedal ze to ako trpim neni dobre ani preto dietatko lebo to su nervy tak som si dala iba 2 krat brufen a preslo to....tiez som nebola stastna ked som si ich davala ale doktor povedal ze take lieky sa muzu uzivat iba druhom trimestri....
@wildluccia34 tak to hej aj ja som stastna a tesim sa......uz ked budu pohyby to bude nadherne...aj kukas niejaku vybavicku ,kociar a podobne?
@lucisha1 Ahoj, to je pekný datum🙂 A uz vies co cakas? Ake pohlavie? Ja som sa pytala doktora a ten povedal, ze to nevie este s istotou, ze by to boli len spekulacie,ale ked som sa este raz pytala, tak povedal, ze a co Vam mam povedat, ze tam nevidim pipik?🙂 Takze neviem s istotou ,ale vyzera to na dievcatko. A vy uz viete?

NO,TO NEVIEM TY SI UZ BOLA CI TA TO CAKA?