icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

neeelaaa1
17. feb 2012

@nina4 ahoj...no,davaj si poriadne pozor veru je velaaa snehu,,,ja sa bojim ist aj von...tak uvidim co mna caka a aky zazitok s bojnickou nemocnicou budem mat prave ja...ja chcem sa spytat ze ked chces mat konkretneho lekara pri porode ci sa do plati?

wildluccia34
17. feb 2012

@neeelaaa1 No neviem,čo čakame,že ešte je maličke mi povedala doktorka,bola som na genetike,všetko v poriadku naštastie a ináč nič nové...

neeelaaa1
17. feb 2012

@wildluccia34 tak to sa tesim s tebou....ja mam dnes taky pazravy den...by som zedla aj neviem co....ja tiez nic nove vsetko po starom,rastieme a tak tesim sa na dalsiu poradnu a tiez mi pridu vysletky tak aj to....

wildluccia34
17. feb 2012

@neeelaaa1 No tak fajne potom a kedy ideš na dalšiu poradnu?Ja až 12.3

nina4
17. feb 2012

@zizu38 Moja tak toto sú presne tí doktori čo to celé kazia tak my sa tešíme na to že si budeme vidieť anjelika a oni to presne takto pokazia.My ešte nevieme len tušíme ked som bola naposledy na sone tak tam mi dr. Gažo naznačil ,že by to mohol byť chlapček lebo sa drobec rozčapil ako by sa chcel pochváliť výbavou 😀 😀 tak uvidíme ten 20 tt či sa to potvrdí .
Už aj pomaličky kupuješ vecičky alebo si to necháš na neskôr ?

nina4
17. feb 2012

@neeelaaa1 čo viem ja tak sa to platí okolo 200 + - eur aspoň kamarátka tak naposledy v novembrj .No teraz sa ťa opýtam niečo ja ako je to s PN lebo predtým som pracovala v Yazaky no a skončili tak som po materskej nezamestnaná a ked som sa na to pýtala na úradoch tak mám ísť 26.3.na úrad práce lebo na PN nemám nárok a potom ani na materský príspevok no budem poberať príspevok vo výške rodičovského aké máš ty info lebo mám pocit že aj tie úradníčky sa nepretrhajú aby poradili 😒 😒

marakoli
17. feb 2012

@nina4
ahoj. ja som konečne doma, a zasadla som sen nazrieť. čo nové??

nina4
17. feb 2012

@marakoli moja a kde si bola v takomto skoro neprejazdnom okolí

marakoli
17. feb 2012

@nina4 ja bola v práci, či sa mi chce alebo nechce, xi, ale chcelo sa mi 🙂)

nina4
18. feb 2012

Ach to ti nezávidím teraz v takom to počasí len si dávaj veľký pozor aby si nespadla .No dnes sa naši žabiaci zobudili ešte skôr ako ked majú do školy stávať a ja že si pospíme s drahým 😀 😀

marakoli
18. feb 2012

@nina4 ja už tiež bola hore pred šiestou, muž ešte nebol ani doma z nočnej, xi
sila zvyku vstavať tak skoro

neeelaaa1
18. feb 2012

@nina4 ahoj...no trosku o tom viem...no,nemas narok na pn ani ja by som nemala lebo som na urade ale ja som si platila dobrovolne nemocenske poistenie 9 mesiacov a uz teraz to zrusilui ale mne to este plati takze ja budem mat narok aj na pn a budem mat dufam,ze dobru aj matersku...ale rodicovsky by si mala dostat,aj matersku normalne,ci nie? to az tak dodetailov neviem...no,a tie tety pracovnicky su niektore velmi neochotne a ja som sa najviac bala na socialke ale bola som prekvapena ako sa chovali....skoda keby si si to platila ako ja aj ked si bola na materskej ono to cca ako komu vinde 20-30 eur mesacne a potom by sa ti to pekne vratilo a mohla si byt aj na pn a podobne...ale aj malo kto vedel o tomto a na socialne toto nechceli moct radit takze tak....no,asi budes musiat ist teda na 3 mesiace na urad a potom uz materska...nam by mala zacat 17.6 tak mi to vyratali na socialke podla terminu....

neeelaaa1
18. feb 2012

@wildluccia34 ahoj...ja som mala vcera pohyby ...urcite to boli oni...krasne....🙂 idem 1.3...nech to rychlo ujde uz sa strasne tesim....

neeelaaa1
18. feb 2012

ahojte dievčata 🙂 ja som všera prvi krat citila ozajstne pohyby...bolo to krasne...tak sa chcem podelit s vami s mojou radostou 🙂

marcelaaaa
18. feb 2012

@neeelaaa1 ze to je najkrajsi pocit aky kedy zazije zena...uzivaj si to je to krasne 😉

neeelaaa1
18. feb 2012

@marcelaaaa tak to ano...mas pravdu...normalne som bola hotova cely vecer....nadherne....

nina4
18. feb 2012

@neeelaaa1 No to máš pravdu ja som si tiež teraz tak povedala že moja chyba ked som si to neplatila no ked sa to dalo tak som to brala,že načo a teraz hold smúla .Ale neberiem to až tak tragicky pokiaľ bude aspoň ten príspevok vo výške rodičovského .
A gratulujem k prvým kopančekom 🙂 🙂 fakt je to po tých // další úžastný okamžik no a potom ked máš toho drobčeka už na svete.Mňa tá naša vrtuľka štuchne tak sem tam ráno a trošku na večer ale už si zvikám ani Marek nebol moc aktívny v brušku no zato je čil ako odtrhnutý z reťaze 😀

wildluccia34
18. feb 2012

@neeelaaa1 No aj ja tam velmi rada chodim🙂aspon s avždy dozviem,že je všetko v poriadku a vždy mi povie o kolko maličke podrastlo,ano aj ja už citim pohyby,tie som už citila asi 2-tyždne dozadu...🙂krásny naozaj pocit

nina4
19. feb 2012

Ahojte čo robkáte ?

denisbg
19. feb 2012

ahojte, som tu nová. Aj ja mám termín v júli. 12.7.2012 ak všetko dobre dopadne. ja som asi tiež pred včerom cítila pohyby, len neviem či mi to len nekrútilo v črevách 😀 ale bolo to milé, 5-krát za sebou 😀 😀 😀

marcelaaaa
19. feb 2012

@denisbg ahoj ja som tiez ked prvykrat ucitila pohyby tak som si nebola ista, a tiez som si myslela ze mi krutilo 😀 pozoruj sa a ked sa to zopakuje je to ono 😉 Je som bola preto taka zmetena prvykrat ked som to ucitila lebo kazda zena opisuje pohyby inak...niekto citi bublinky, steklenie a tak. ja zase citim take vlnky, zblnky a pre mna je to take logickejsie pomenovanie lebo ked sa babetko pomrvi v brusku tak sa plodova voda odrazi a to podla mna zena citi...ale je to cisto subjektivne u kazdej... 😀 ...ja som to tak zhodnotila ze to je najkrajsi pocit na svete aky moze ze na citit 😉

denisbg
19. feb 2012

je to krásne,tak príjemné keď vieš, že to maličké v tebe býva a hrá sa 😀

nina4
19. feb 2012

@denisbg Ahoj a gratulujem .Určite to bolo ono A aj vieš kto robká otočky v brušku ? a mená máte aké.
Babuľky no ja som dnes na mraky dnes len ležím ako taká mrtvolka nič ma nebaví a ani nič nevládzem len by som spala a mám za to hroozne výčitky .Ešte že zlatko moje navarilo .

kostka211
19. feb 2012

ahojte, ja sice necakam v juli babatko, ale moja sesterica ano, termin ma 2 jula, tak sa tesime...Mala aj zdravotne problemy, vyslo jej podozrenie na razstep chrbtice, potom na Downov syndrom, ale aminocenteza to poprela, tak je stastna, budu mat dievcatko, Sonicku, tak zelam jej aj vsetkym buducim mminam vela stastia a zdrave deticky 🙂

marakoli
19. feb 2012

@neeelaaa1
@denisbg
ahojte dneska 🙂 ja som tiež pocítila pohyby už asi predminulý týždeň, ale tiež som to skôr pripisovala k pohybom čriev, xi, ale asi sú to už ozajstné pohyby môjho drobčeka 🙂)) je to chutné, už si to ani poriadne nepamätám, ako to bolo pri synovi 🙂

marakoli
19. feb 2012

@nina4
ahoj, my sme boli do rána na pochovávaní basy, tak som ešte trošku unavená, xi, ale bolo super, aj bábo sa zabavilo.

jarka87
19. feb 2012

Ahojte baby. Tiez by som sa k vam rada pridala. Termin mam zatial 18.7., tak uvidime. Je to nase prve babatko a velmi sa tesime. Chcela by som sa spytat, ci je to ok, ked stale nic necitim /som v 18+4/. teda,raz, ale dvakrat trosku nejake steklenie, ale to len sekundu, tak neviem :( 29.2. ideme na ultrazvuk, tak uvidime, co povedia.

nina4
19. feb 2012

@jarka87 Nebojkaj je to OK ja čakám 4 drobčeka a tiež je to len také sem tam ale pravdu už sa tiež neviem dočkať sona idem 6.3. Držím palčeky na sono aj si zvedavá čo budete mať alebo už vieš?

veraba
19. feb 2012

Ahojte som tu nova a rada by som sa pridala k pokecu. cakame prve babatko termin 24.7.2012 . neviem ci to boli pohyby ale este som to za cely cas necitila akokeby mi bublinky isly s bruska ale neberem to zatial vazne len sa usmejem a pohladkam si brusko 🙂

denisbg
19. feb 2012

@nina4
Keď to bude dievčatko tak Emka, ak chlapec tak Alexander. v stredu idem na ultrazvuk, tak uvidíme, či ukáže 😀