Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@veraba ahoj aj ja som padla pred mesiacom na chrbat a hned som utekala na pohotovost lebo bol vikend aby babo skontrolovali a bolo v pohode , lekar povedal , ze dobre , ze som nepadla na brucho....
za hodinku idem na ultrazvuk uz sa neviem dockat ked uvidim drobca a dufam ze sa nam pekne ukaze 😀 a hlavne nech je zdravuckeeeeeeeeeeeeeeeeee.
😀 😀 😀 my sme vysonovaníííí a viete čo? NIČ 😀 😀 😀 Náš model mal prekrížené nožičky 😀 😀 😀 😀 Podľa povahy tipujem, že ďalšia hanblivá ženská je na ceste 😀 Ešteže 18.3. ideme na 3D, ak aj tam bude robiť drahoty, nedám mu jesť 😀 😀 😀
PS: neuveriteľný nádherný ČLOVEK je z tej fazuľky 🙂
no tak uz mam po ultrazvuku nic podstatne som sa nedozvedela lebo doktor mal surny pripad na porodnici tak mrkol ci je drobec zdravy a ci nema vyvojove chyby - trvalo to tak asi 5 minut ak nie menej 😢 , nastastie je vsetko v poriaddku babo je zdrave 🙂 ale nedozvedela som sa ci drobec je chlapcek alebo dievcatko. neviete co prresne znamena nizko polozena placenta ?
@neeelaaa1
@zizu38 Babuľky ja sa táááááááák teším na 99% to bude Miška ako v nemocnici to nebolo moc vidno, ale ani sa veľmi nepretrhala doktorka pozerať tak som bola taká smutná a Sofinka až plakala tak som zavolala dr. Gažovi a za 10eur ma zobral ako samoplatcu a také super sono som mala všéétko pozrel a tá naša princezná nie a nie sa ukázať 🙂 Až dok .povedal že on tam vajka ani pipika nevidí a to že tam svieti ked je chalan no a nakoniec sa drobčiatku ako si uráčilo trošku pohnúť nôžkami a to sa len potvrdilo že dievka ale viete ako to je isté to je až ked sa narodí 😀 😀 😀 😀 Ozaj aj výsledky s krvi boli OK .
Ale prchám spať lebo už padám únavou....
@veraba aj ja mam nizko polozenu placentu, vraj sa to vytiahne hore ako bude male rast. Ale treba si davat pozor, nedvihat nic tazke, ziadnenahle pohyby a ziadny sex☹ ale hlavne je aby sa nam nic nestalo. Kedze placentu mas ako spongiu nasiaknutu krvou, aj najmensie poranenie vie sposobit velke krvacanie, preto si treba davat pozor🙂 Drzimpalceky aby sa ani tebe nic nestalo.
@nina4 super...tesim sa stebou...ja si musim este nato pockat🙂 ja som vsera upratovala a tak a potom som bola taka unavena a strasne ma boleli krize tak som asi od 18 lezala a staral sa o mna moj drahy co som bola unavena a podobne....kedy ides na cukrovku? toho sa strosku bojim....
ahojte tehulky no ja patrim tiez medzi julovky dnes presne 20+6tt,na utz idem az 15.3 tak to sa uz neviem dockat...drzím Vam palčeky
@marakoli jeje to je pekné, to som nevedela že môžeš zobrať zo sebou aj chlapa a nech kuká na ultrazvu k 🙂 to musí byť super 😉 teším sa s tebou. ja idem na poradnu teraz v utorok. sa teším, normálne teraz rada chodím ku gyndoške, čo sa predtým nedalo povedať 😀 mám taku dilemu som 2 mesiac na pn, a neviem či sa dať vypísať od apríla. aj by som chcela je mi smutno za kočkami, ale keď pomyslím na tie nervy čo ma čakajú, síce už len necelé dva mesiace. no musím to do utorka premyslieť 😒 a kázala ti niečo priniesť so sebou?
inak kočky želám Vám krásne MDŽ, dneska je náš sviatok, tak treba tých chlapov popokúšať 😀
@nina4 sono dnes nebolo ☹ zastupoval iný doktor ale v utorok idem na veľké sono,a s tím sonom na každej poradni som bola teraz prekvapená aj ja predošlé tehu som ich nemala no je to možno dobré vidieť drobca každý mesiac a vedieť že je v poriadku 😀 ten náš drobec bude tiež asi Michal 😵
už aby bol júl..... máte niektorá skúsenosti s kočíkom concord sleeper??
@nina4 tak sa teraz domka vytesujete 🙂 Nam zatial vecicky neprisli:( ale tak hadam zajtra. Ako vravis riadne rychlo to leti, len ja stale nemam pocit zeby som mala nejake velke brusko. Alebo len ja si to nejako nevidim. Ale aj na to zavadzajuce brusko sa tesim🙂 i ked asi potom budem "nadavat" ze som ako nemotorna velryba 😀

ja sa pripaaajaaam k julovkaaam